rzym

(7 wyników)
  • Ktoś chętny na wypad na 3 dni do Rzymu na małe zwiedzanie z aparatem w ręku? Znalazłam fajną oferte cenową na bilety wizza, za 290 zł w 2 str jak na teraz. Hostel zarezerwowałam na 2 osoby (50 zł nocleg), niestety kolezanka mi sie wykruszyła. Jestem z Warszawy mam 25 lat ;)
  • Witam,wybiera sie ktos na 4 dniowe zwiedzanie Rzymu lotem Wizz w dniu 23 marzec? pytam dlatego ze chcemy zwiedzic Rzym profesjonalnie w 1 dzien z przewodnikiem (polakiem)a reszta dni to zwiedzanie ´´na wlasna reke´´. Mozna wykozystac fakt zwiedzania calodniowego z przewodnikiem w wiekszym gronie za mniejsza kase (oplata sie rozklada na wieksza ilosc turystow). Nasza grupa liczy 3 osoby.
  • Witam, poszukuję towarzysza/towarzyszki wyjazdu do Rzymu na 5-6 dni. Wyjazd np. w lutym lub w marcu. W planie zwiedzanie i szwędanie się bez celu. Przede wszystkim lenistwo i mnóstwo śmiechu:) Wyjazd raczej niskobudżetowy
  • Razem z koleżanką wybieramy się od 9 do 20 czerwca w podróż do Włoch. Plan jest taki: wylot z Warszawy do Rzymu , przejazd do Florencji, zwiedzanie okolic przez 3 dni, w tym Pisy, przejazd do Sieny, zwiedzanie okolic przez 2 dni i przejazd do Rzymu, który zamierzamy przez 6 dni penetrować :) Może jakaś 30-latka chce się do nas dołączyć? Szukamy osoby z Warszawy lub okolic, wesołej, nastawionej na przygody, poznawanie nowych zakątków, ciekawej świata i niekonfliktowej. Bardziej j...
  • 30 maja -6 czerwca objazdowka z Rainbowtors.Szukam towarzyszki 30+,40+ bo samej smutno.Masakry cenowej jescze nie ma i nie wiadomo czy do niej dojdzie. pozdrowienia
  • wypady(4)

Poszukuję towarzystwa , 30 + , na wyjazdy weekedowe na terenie Europy ( tanie linie ), noclegi i zwiedzanie do ustalenia we własnym zakresie . W palnach Rzym , Londyn , Piza :) Wylot najchętniej z Katowic i Krakowa .
  • Chętni na tanie podróżowanie z Warszawy poszukiwani :) Kierunki: czekam na propozycje. Koszty: tanie loty, przyzwoite hostele, tanie hotele. Cel: poznawanie nowych miejsc, kultury, ludzi, zwiedzanie, czasami leniuchowanie Terminy: dowolne (jakoś się pogodzimy :) Jestem z Warszawy mam 32 lata Piszcie na maila gazetowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się