rzym

(9 wyników)
  • Hej, Czy ktoś się wybiera może z dzieckiem/ dziećmi do rzymu w tym terminie? Jakieś sugestie/ doświadczenia dotyczące atrakcji, które mogłyby zainteresować 10-latkę? Pozdrawiam :)
  • Witam serdecznie. Mam pytanie. Pytałam już na forum Włochy, ale na razie bez odzewu. Niedługo będziemy cztery dni w Rzymie, ale niestety prognozy nie są najlepsze. W dwa dni zapowiadają przejaśnienia, więc spróbujemy iść do Koloseum i na Forum Romanum, może jakiś spacer. Ale pozostałe dwa dni ma padać - sprawdzałam na stronie polskiej, angielskiej i włoskiej. Prognozowane są silne opady deszczu przez prawie cały dzień. I tu pytanie - co można robić z dwulatkiem? W jeden dzień (mniej des...
  • Witam, Planuję spędzić z dziećmi wczesnoszkolnymi tydzień w Rzymie (zwiedzanie) w 2 tygodniu sierpnia. Czy ktoś ma namiar na odpowiednie lokum w przystępnej cenie? Czy ktoś był na takiej samodzielnej wycieczce z dziećmi? W tym roku byłam z nimi 8 dni w Londynie (samodzielnie) i było super, ale angielski znam, a włoskiego nie... Proszę o jakieś rady. Dziękuję,
  • Prosze o onformacje o noclegach w Rzymie!! a
  • Myslimy o wyjezdzie do Rzymu z 18 miesiecznym synkiem w te lato..moge wziasc tylko dwa tygodnie wakacji z pracy i teraz zastanawiamy sie czy lepiej pojechac do Rzymu pod koniec sierpnia czy we wrzesniu..I czy w ogole ten wyjazd z naszym rozrabiaka ma sens? Czy to nie bedzie dla niego zbyt meczace - ciagle zwiedzanie... Poradzcie, prosze, Bozenka
  • Planuję wyjazd do Rzymu z rocznym synem ale mam jedno wielkie pytanie. Co z możliwością wysadzenia syna? Gdzie?? Trawnik? Kawiarnia?? Może ktoś był i wie jak to zrobić??
  • Poszukuje noclegu w Rzymie, chcialibysmy wybrac sie na kilka dni. Problem w tym, ze ceny zaczynaja sie od 100euro w gore. Naprawde nie marze o zadnych luksusach, bede tam tylko spac. Wystarczy mi najzwyklejszy pokoj z lazienka w tanim pensjonacie. Czy znacie moze cos za jakies np 50 euro? Moze byc na obrzezach, byle blisko metra. Mieszkalam kilka lat temu w takim "apartamencie", namiar praktycznie z ulicy ale z dzieckiem nie chce jechac z ciemno. Moze cos polecicie?
  • Bardzo prosze o porade czy mozna pojechac z takim maluszkiem (karmionym piersia) w czerwcu lub lipcu do stolicy Wloch, czy nie jest za goraco dla dziecka ? Ania
  • Czytałam podobny wątek, ale chodziło o starsze dzieci. Chciałam się Was spytać, gdzie Waszym dzieciom 3,4,5 latkom podobało się na wakacjach? Jakie atrakcje dostarczały im najwięcej emocji. Czy sa jakieś miejsca które mogłybyście polecić. Zarówno w kraju i za granicą. Ja polecam Disneyland i Asterix Park pod PAryżem, ale niestety nie zabiorę tam dziecka bo same wijściówki do tych parków kosztowały by nas ok. 1000 zł. Polecam bo byliśmy kiedyś gdy synek był malutki i nie płaciliśmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się