Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      rzym

rzym

(7 wyników)
    • Wita. Zamierzam zrobić żonie niespodziankę i zabrać ją w rocznicę ślubu do Rzymu na 3-4 dni. Chciałbym zwiedzić jednocześnie Watykan i inne ciekawe miejsca. Ze względu namiejsca które zamierzam odwiedzić chcę zabrać dzieci ( 14 i 9lat). Proszę o informacje jakie są ceny hoteli w Rzymie. Czy znajdę hotele w cenie do70euro za nas wszystkich. Czy warto jechać w "ciemno", czy lepiej rezerwować miejsca przed wyjazdem. zastanawiam się nad wyjazdem samochodem, ale to wydłużyłoby podróz o...
    • Rzym(8)

jak dostac sie z lotniska Ciampino do hotelu City Quest House przy ulicy Viale Opita Oppio w niedziele wieczorem, po godzinie 21. Ile ewentualnie kosztuje taxi? Prosze o pomoc, lece w najblizsza niedzile. Dziekuje.
    • Witam MAm do odsprzedania 2 vouchery w nastepujace kieunki do wyboru: Lisbona, Barcelona, Rzym, Praga, Hanower, Bolonia, Norymberga,Kolonia. Sa do wykorzystania od 01.08-31.10. 2005.Polecam
    • Rzym(8)

czy ktos sie orjetuje w ktorej dzielnicy najlepiej szukac noclegu, aby bylo w miare bezpiecznie i tanio i blisko do atrakcji.
    • W czerwcu jadę samochodem do Paryża. Interesują mnie wszystkie informacje dotyczące poruszania się samochodem po Paryżu (przepisy, parkowanie,ceny i miejsca parkingów).Kto mogłby podzielić się takim doświadczeniem.
    • Wybieram sie z Warszawy do Rzymu - i zauwazylam, ze SkyEurope maja bardzo atrakcyjna oferte - okolo 400 zl - w obie strony, jednak poniewaz te linie sa dosc nowe, nie wiem czy sa wiarygodne. Czy ktos lecial z nimi gdzies - prosze napiszcie jakie mieliscie z nimi doswiadczenia. Bardzo dziekuje,
    • Wybieramy się do Rzymu na 2dni. W tym czasie chcielibyśmy odwiedzić grób Naszego Papieża. Proszę, jeśli ktoś wie w jakich godzinach można to zrobić, na co trzeba być przygotowanym, co można a czego nie (kwiaty, świece) , będę wdzięczny za wszystkie informacje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się