Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      rzym

rzym

(7 wyników)
    • no wlasnie,jak w temacie.gdzie warto sie wybrac na zakupy w rzymie? i kotre wloskie marki sa godne polecenia?
    • Witam! Niedlugo jade do Rzymu i mam pytanie. Czy myslicie, ze moga być tam interesujące sklepy z odzieżą? i jakie ceny? Nie wiem czy warto w ogole tam robic zakupy.. jak myslicie?
    • Mam prośbę. W sobotę wyjeżdżam do Rzymu. Znacie tam fajne sklepy, ktore nie sa ekskluzywnymi superdrogimi butikami? Jesli znacie, to pomóżcie. Z gory dziękuję.
    • Drogie Forumki, Wybieram sie na tydzien do wiecznego miasta i oprocz strawy duchowej mam zamiar takze pobiegac po sklepach z ciuchami. Czy moge prosic o wskazowki, gdzie najlepiej sie wybrac? Interesuja mnie raczej wloskie firmy, male butiki; ciekawa tez jestem jakie maja siecowki no i vintage rzecz jasna. z gory dzieki, pozdr jazza.
    • Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć zdjęcia takich fryzur? Są mi bardzo potrzebne... Z góry dziękuję za pomoc.
    • Italia(8)

Jak ubieraja sie dziewczyny we Wloszech teraz? Jakie sa modne buty? Wybieram sie tam w styczniu i nie chcialabym sie zbyt wyrozniac, aby czuc sie bezpiecznie. w telewizji widze ze kroluja krotkie spodnie ale nic poza tym nie dostrzeglam. Basia
    • za miesiac wyjezdzam do Wloch na ok pol roku. brakuje mi w szafie kilku waznych rzeczy (np dzinsy, trencz, zakiety, buty). zastanawiam sie czy zrobic zakupy w polsce (korzystajac z trwajacych wyprzedazy) czy dopiero na miejscu. poza tym chyba lepiej w tej chwili kupowac rzeczy wiosenne, ktorych u nas obecnie jest niewiele. ktos sie orientuje jak wyglada rozmiarowka we wloszech? jakie sa ceny w porownaniu do polskich sklepow? pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się