rzym

(42 wyniki)
  • Witajcie ! Prosiłabym o radę, jak najtaniej polecieć do Rzymu.Jestem z okolic Szczecina. Z góry dziękuję !
  • Rzym (11)

Jakimi liniami niedorgo do rzymu w lipcu ????????? Nie latam, więc nawet nie wiem gdzie szukać :)
  • witaj jak najtaniej dostać się z Ciampino do centrum? dzięki
  • Jestem bardzo początkująca jeśli chodzi o samodzielne latanie,dlatego chętnie skorzystam z pomocy kogoś bardziej doświadczonego. 10 maja (może być dzień w tą lub tą stronę) chcę lecieć na Olbię. Lotu na Olbię juz wcale nie mogę wyszukać, to użądza mnie chociaż lot do Rzymu a z Rzymu popłynę promem na Olbię. Ale nie wiem wogóle jak zacząć to szukanie. Wyskakują mi takie przedziwne oferty że szok. Zależy mni na wylocie z Gdańska żeby nie tłuc się przez całą Polskę. Będę wdzięczn...
  • Na Okęciu właśnie trwa horror i odwoływane są loty. Strajk zapowiadany od wtorku/środy (pełno wzmianek w necie !) Oczywiście debilne linie ani mru, mru. Odprawa, security i cały cyrk a teraz kolejki po zwrot jakichś groszy za bilety kupione 2-3 m-ce temu
  • Czy ktoś w najbilizszym czasie wybiera sie liniami Centralwings z Gdańska do Rzymu?. MAm wykupiony lot w dwie strony na 30.05.2008 i powrót 04.06.2008. Nie wiem czy ten lot jest aktualny, nie moge uzyskac zadnych informacji od przewoźnika. Jest tyle niepokojących informacji na temat Centalwings. Czy ktoś jest może w podobnej sytuacji? Co zrobiliście?
  • witam. poszukuje wskazowek dot. lotnisk Rzym Fiumicino i Ciampino (na Fiumicino laduje) (z Ciampino odlatuje). na Ciampino juz ladowalam, ale lot mialam o jakiejsc morderczej porze i nic nie pamietam. W Sofii nie mialam jeszcze okazji byc i Genewie rowniez. East Middlands - Milan (Ryanair) odlot: przyzwoita pora Milan - Sofia Terminal 1(Wizz air) odlot:przyzwoita pora Sofia T1 - Rzym Fiumicino (Wizz air) odlot: porazka. 6.00 rano (czy autobusem dostane sie) Rzym Ciampino - Genewa (e...
  • Czy ktoś ma lot na 03 maja z Wrocławia do Rzymu?oczywiście nic nie wiadomo czy lot się odbędzie....
  • To bedzie taka podroz poslubna :-) Prosze o pomoc w wyborze ekonomicznych polaczen. Wylot 29,30.09 ; Powrot 06.10 . Plan: 3 dni w Rzymie, 4 w Londynie... Znalazlem 1 polaczenie: Krakow ---> Rzym (30.09) za 148pln od osoby (49+99 oplata pasazerska) w Centralwings. To chyba korzystna oferta.
  • mam przesiadkę w Rzymie na lotnisku da Vinci i między jednym a drugim samolotem mam 7h. chciałabym wyskoczyć do centrum Rzymu i przez te 5 h troszkę pochodzić po mieście (te 2 h rezerwuje na dojazd na lotnisku. czy może ktoś mi powiedzieć co można zwiedzić tak aby coś zobaczyć i sie nie spóźnić na samolot. i wogóle jak dojechać z lotniska do centrum Rzymu. będę bardzo wdzięczna pozdrawiam:):)
  • Jestem nowicjuszką w lataniu/kupowaniu biletów.Chciałabym lecieć z rodziną do Rzymu, najlepiej z Wrocławia, w maju 2010.I właśnie-kiedy powinnam zacząć szukać biletów, żeby miały atrakcyjną cenę?U jakiego przewoźnika?Jestem zielona w tym temacie dzieki
  • Uprzejmie proszę o informacje na temat mozliwości transferu z portu lotniczego Fiumicino do samego Rzymu. Autobusy, pociagi i inne mozliwości przejazdu-za wszelkie informacje uprzejmie dziękuję....
  • Witam wszystkich doświadczonych podróżników. Poradzcie z której lini skorzystać by było tanio ale też takiej która nie odwołuje lotów.Chcę lecieć w wrześniu z niemowlakiem i muszę mieć pewną ofertę.Doszukałam się super tanich biletów z centralwings, ale ta smieszna cena pozostawia mi wiele do myslenia. Poradzcie.Dziękuję.
  • Mam kilka pytań do osób lecących Alitalia do Rzymu: 1.Czy na pokładzie wydawane są posiłki? 2.Czy jest jakaś wcześniejsza rezerwacja miejsc czy kto 1-szy ten lepszy? 3.Czy daleko jest i czy łatwo jest trafić do stacji kolejowej Fiumicino Aeroporto z sali odprawy paszportowej? 4.Czy chcąc dostać sie do centrum Rzymu pociągiem FM1 obowiązują na niego tygodniowe bilety ATAC?
  • witajcie. Wybieram sie za 3 miesiące do Rzymu i chciałbym zarezerwowac sobie wczesniej bilecik. JAk najbardziej linie polecacie. Chce zaznaczyc ze jestem studentem jeszcze,pozdrawiam. Bede wdzieczny za cenne jezeli chodzi o rezerwacje i kupno biletów
  • Kolega zaproponował wyjazd do Rzymu na 5 dni.Ponoc przelot samolotem ma się zamknąc w 80zł w jedną stronę....Czy to możliwe? Czy może kryć się tutaj jakaś ''pułapka''?? Nigdy nie leciałem więc nie mam pojęcia o cenach itp....Nie znam całych procedur na lotnisku,dodatkowych opłat... Czy może ktoś z Was korzystał z takich tanich lotów?Mógłby się wypowiedzieć....Byłbym niezmiernie wdzięczny ps Chodzi o linei ryanair
  • Kto leciał do Rzymu i czy było opóźnienie?
  • Jakimi liniami najlepiej? Najbardziej pasowałby mi termin 15-20 grudnia. Dzięki z góry za rady, pozdrawiam.
  • Witam .Czy ktoś z szanownych państwa korzystał z połączenia lotniczego miedzy Rzymem Ciampino a Neapolem ? Czy sajakieś tanie linie lotnicze które to umiożliwiają ? POZDRAWIAM !
  • SPRZEDAM 1 bilet lotniczy do Rzymu w obie strony liniami SKYEUROPE za 100 PLN. Wylot z lotniska Etiuda (Warszawa) dnia 11.03.2006 sobota, godz. 18.25 Powrót z Rzymu (Rome - Fiumicino) dnia 15.03.2006 środa, godz. 15.30. Do ceny biletu należy doliczyć opłatę za późniejszą zmianę w Call Center SkyEurope nazwiska pasażera - koszt zmiany wynosi 100 PLN. POLECAM !!! Calkowity koszt wynosi więc tylko 200 PLN. W razie pytań proszę o kontakt: 695 64 64 48 Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się