sadowie

(11 wyników)
  • Witam wszystkich mieszkańców nowych budynków S 10 i 12. Ta korespondencja jest skierowana głównie do nich. Po rozmowie z naszą sąsiadką żmijkowatą jako jeden z Adminów sieci osiedlowej RajskaNet chcielibyśmy wysądować temat związany z podłączeniem waszych bloków do sieci osiedlowej. Generalnie proszę traktować tę korespondencję jako próbę zorientowania się w potencjalnym zainteresowaniu. Na dzień dzisiejszy siecią osiedlową objęte są bloki Jonatan 2 i 4, Sadowa 2,4,6,8, Koszteli 1 i 3. ...
  • Witam serdecznie, Z przyjemnością przedstawiamy Państwu nową ofertę dotyczącą internetu na blokach przy ulicy Sadowej 14, Sadowej 16 i Krąselki 2. Prędkość symetryczna: 512kbps (gwarantowana) Umowa na czas nieokreślony: 39zł brutto Umowa na 12 miesięcy: 35zł brutto Prędkość symetryczna: 1mbit/s (gwarantowana) Umowa na czas nieokreślony: 59zł brutto Umowa na 12 miesięcy: 54zł brutto Umowa na 24 miesiące: 52zł brutto Prędkość symetryczna: 2mbit/s (gwarantowana) Umowa na cza...
  • Czy ktoś z Państwa mieszka w tym bloku i korzysta z internetu? Mój dotychczasowy dostawca nie obsługuje tego bloku i mam problem. Czy Rajska Net tam działa? Jacyś inni dostawcy? Pozdrawiam
  • Na przyszłośc bardzo Cię prosze abyś swoje uwagi na temat parkowania pod swoim balkonem wyrazał w bardziej kulturalny sposób niż to co pokazałes dziś w nocy jesli nie podoba Ci sie zaparkowane auto pod Twoim balkonem mowa o czarnym chewrolecie to powiedz o tym włąscicielowi a nie grozisz że bedziesz na nie sikał z balkonu! Dzwoniłem do Ciebie wczoraj ale nie odebrałes domofonu! Nie wszyscy muszą słuchac Twoich pijackich bełkotów o 1 w nocy! Nie wiem czy to co napisałem wogóle do ...
  • czy ktoś z nowych mieszkańców zastanawiał się już nad zamontowaniem internetu? porównałem koszt założenia łącza 1mbit przy umowie na 1 rok. mała cena, megainternet i orange free to oferta TP, do tego dochodzi hobby.net( nie wiem czy są na naszym osiedlu) oraz osiedlowa rajskanet. w obliczeniach nie brałem pod uwagę kosztu podłączenia/aktywacji itp. łupieżczych form. mała cena rok 948,80 1 m-c 79,07 megainternet rok 874,11 1 m-c 72,84 orange rok 948,00 1 ...
  • Ja znowu z wątkiem sąsiedzkim na forum, bo niestety nie jestem w stanie namierzyć delikwenta który to robi, bo nie wiem dokładnie w którego mieszkania odgłos dochodzi. Od dłuższego czasu ktoś nad moją głową regularnie urządza sobie pranie w wirowaniem na maxa dobrze po północy. Ja rozumiem, że czasem ludzie nie mają czasu i nie wyrobią się do 22 z praniem. Ja wszystko rozumiem, ale codziennie?? Ile to trzeba mieć brudów? Ciężko też mi iść w piżamie, pukać po wszystkich drzwiach o 1 w no...
  • Drodzy sąsiedzi z Sadowej 8 klatka 3 parter -coraz bardziej utrudniacie życie swoim sąsiadom, nie wspomnę już o ostatniej imprezie jaka się u Was odbyła i trwała do 3.00 łącznie z krzykami,kłóceniem się i głośnymi śmiechami na balkonie to jeszcze palicie fajki na balkonie ,a niestety smród idzie do góry. Może trochę wyrozumiałości,niektórzy mają maleńkie dzieci w domu albo są w ciąży i nie mają przyjemności truć się takim dymem,a jeśli wy macie to proszę uprzejmie ,ale może w domu?
  • Mam pytanko czy ktoś z mieszkańców ma jeszcze kłopoty z odbiorem tv U umnie na Sadowej 2 nie ma POLSATU a WOT okropnie śnieży ,czy są to kłopoty występujące tylko u mnie czy jest to jakaś inna przyczyna Z góry dzięki za pomoc
  • chciałam zapytać kiedy będzie ksiądz na Koszteli 2, nie odszyfrowałam z kartki czy to będzie w sobotę od godz 19, czy w poniedziałek i czy tez od 19. Strasznie namazane tam było. z gory dziękuję z informacje
  • Witam. Jestem mieszkańcem bloku przy ul. Sadowa 6. Wprowadziłęm się niedawno i mam pytanie jak w temacie. Orientuje się ktoś czy w moim bloku jak i na naszym osiedlu jest możliwość podłączenia internetu własnie za pośrednictwem Neti? Od poprzedniego właściciela dowiedziałem się, że w mieszkaniu podłaćzyć internet nie będzie problemu - tylko nie dopytałem się jaki ;)Wyjscia telefoniczne są ale co w nich jest to nie wiem ;) Czy ktoś korzysta z usług tego operatora tutaj? Jeśli tak to ile kosztu...
  • Szanowni Panstwo Do Panstwa skrzynk pocztowych zostały wrzucone zawiadomienia o zebraniu Wspolnot Mieszkaniowych. Wkradl sie tam bład. Została podana zła data. Własciwa to 17 marca 2008 Za pomyłke przepraszam Administrator RJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się