Dodaj do ulubionych

Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2

10.03.08, 21:55
Witam serdecznie,

Z przyjemnością przedstawiamy Państwu nową ofertę dotyczącą internetu na blokach przy ulicy Sadowej 14, Sadowej 16 i Krąselki 2.

Prędkość symetryczna: 512kbps (gwarantowana)
Umowa na czas nieokreślony: 39zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 35zł brutto

Prędkość symetryczna: 1mbit/s (gwarantowana)
Umowa na czas nieokreślony: 59zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 54zł brutto
Umowa na 24 miesiące: 52zł brutto

Prędkość symetryczna: 2mbit/s (gwarantowana)
Umowa na czas nieokreślony: 69zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 64zł brutto
Umowa na 24 miesiące: 62zł brutto

Prędkość symetryczna: 4mbit/s (maksymalna)
Umowa na czas nieokreślony: 89zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 78zł brutto
Umowa na 24 miesiące: 75zł brutto

Prędkość symetryczna: 6mbit/s (maksymalna)
Umowa na czas nieokreślony: 129zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 119zł brutto
Umowa na 24 miesiące: 115zł brutto

Prędkość symetryczna: 8mbit/s (maksymalna)
Umowa na czas nieokreślony: 188zł brutto
Umowa na 12 miesięcy: 165zł brutto
Umowa na 24 miesiące: 159zł brutto

KOSZT INSTALACJI DLA WSZYSTKICH PRĘDKOŚCI WYNOSI: 0zł

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o kontakt:
Tel. (0 22) 382-11-45 www.gvt.pl
Tel. kom. 0 504-475-455 biuro@gvt.pl

ul. Jagiellońska 8A/1, Legionowo

Z poważaniem
Zespół GVT
Obserwuj wątek
    • diskojsky Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 13.03.08, 00:17
      Bardzo fajna oferta smile
      Prędkości symetryczne, ceny niskie. Tylko ciekawe czy będzie to naprawdę dobrze
      chodzić. Ale czytając opinie o tej firmie chyba będzie dobrze.
      • marey1 Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 13.03.08, 01:33
        Temat ruszył.
        Umowa z GVT jest juz w przygotowaniu.
        GVT juz poczynio inwestycje.
        lada chwila powinni zapukac do osob ktore wyrazaja chec instalacji
        łacza internetowego
        Administrator RJ
        • 17aga Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 13.03.08, 08:35
          A czy wiadomo już kiedy Aster przedstawi swoją ofertę (można byłoby porównać i
          zadecydować)?
          • ciborro.net Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 13.03.08, 09:35
            Witam,

Dołączam się do pytania, kiedy poznamy ofertę Aster.
            Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość skorzystania z oferty GVT w budynku Sadowa 10. Dzwoniłem do firmy GVT i dowiedziałem się że budynek w którym mieszkam jest związany umową z firmą NetSerwis, jednak GVT by było zainteresowane wprowadzeniem swojej oferty także w innych budynkach. Dowiedziałem się także że mieszkańcy nie są zadowoleni z usług NetSerwis (to też się dowiedziałem od GVT więc nie wiem jak jest w istocie, choć oferta NetSerwis nie jest imho ciekawa). Dostałem też "namiar" na Panią Małgorzatę Polikarską jako osobę która hmmm rozważa? zmianę operatora w budynku Sadowa 10. Jednak nie mam pojęcia jak Panią Małgorzatę "złapać"wink - może czyta to forum.

Jeśli tak to mam pytania:

Czy faktycznie jest możliwa zmiana operatora z NetSerwis na GVT?
            Jeśli tak to kiedy? - Do kiedy mamy umowę z NetSErwis itp.?

Pozdrawiam
            Przemek Ciborowski (od półtora tygodnia już mieszkaniecwink
            • zmijkowata Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 14.03.08, 21:46
              Witam
              sprawa niestety jest bardziej skomplikowana, jezeli chodzi o budynki na Sadowej
              10 i 12. Mennica na etapie budowy budynków podpisała umowę z firmą Net - Serwis
              na ich okablowanie. W ten sposób włascicielem kabli na odcinku poza
              poszczególnymi mieszkaniami stał się Net-serwis, więc zawiązując wspólnotę
              mieszkaniową dostaliśmy ich jakby "w spadku". Twierdzą, że są właścicielem
              okablowania i koniec. Swiadczyli usługę dostarczania internetu właściwie już od
              samego początku i póki co, jedyna propozycja rozwiązania tego problemu z ich
              strony wygląda tak, że jeżeli mieszkaniec chce skorzystać z ich odcinka kabla
              to może go od nich wydzierżawić za 15 zł miesięcznie lub odkupic za 600 zł.
              Sprawa jest wyjaśniana przez prawników, ale nie jestem w stanie zagwarantowac
              jaki bedzie jej finał. Szczegółów wolę nie podawać na forum, dopóki nie będzie
              nic pewnego.

P.S.
              "Złapać" można mnie dość często na gg ale wieczorami wink
              • ciborro.net Re: Internet - GVT - Sadowa 14, 16 i Krąselki 2 16.03.08, 20:20
                To faktycznie kiepska sprawasad
                Może osoby zainteresowane zmianą internetu z Sadowej 10 i 12 by się spotkały i
                przedyskutowały sprawę? Skoro nie o wszystkim można pisać na forum. Rozumiem że
                NetSerwis nie chce ugód bo boi się stracić klientów. Choć dziwie się ich
                zachowaniu, dzwoniąc z informacją że kupiłem mieszkanie i umową z poprzednim
                właścicielem jest już nieaktualna, Pani z obsługi spytała się czy może chcę z
                nimi podpisać umowę, na co odpowiedziałem, że być może tylko ich oferta jest dla
                mnie niewystarczająca, ale jeśli zaproponują mi szybkie łącze w cenie
                porównywalnej z innymi operatorami, to czemu nie. Mieli oddzwonić, po kilku
                godzinach, ale telefon milczy jak zaklętywink

I kolejne pytaniawink Nie znam topologi sieci NetSerwisu w naszych budynkach, ale
                może się dało by ich infrastrukturę ominąć. Jeśli ich okablowanie nie jest
                wmurowane tylko np. idzie w rurkach, peszlu, lub czymś podobnym to inna firma a
                może i mieszkańcy mogli by poprowadzić alternatywną infrastrukturę - w końcu
                skrętka nie jest taka droga. Ewentualnie zawsze ostatni fragment inna firma może
                zrealizować stawiając access point'a.

Pozdrawiam.

Przemek Ciborowski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka