Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      sadzenie

sadzenie

(5 wyników)
    • Witam, zamierzamy kupic szereg budowany w Smolcu przez Eko Bau (teraz TMB). Czy ktos cos wie na temat tego developera i jego poprzedniej inwestycji (tez szeregi w Smolcu)?
    • Zastanawiam się, czy to dobra lokalizacja? Centrum, blisko, ale niedaleko tory kolejowe? www.triadadom.pl/os_spizowe.html
    • ktos zastanawia sie nad rezerwacja apartamentu?
    • Wiem,że ZDIK zajmuje się drogami ale ma też w swoich obowiązkach dbanie o pasy wokół dróg.Chodzi mi o drzewa a właściwie o jeden gatunek.Platan-drzewo to związane z Niemcami bo jest tam bardzo popularne i w nszym mieście pozostało kilka okazów po Niemcach. Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego teraz nie sadzi się tego drzewa w powojennym Wrocławiu.Jest bardzo ładne i wytrzymałe na warunki miejskie (jakby ktos nie wiedział to ma ono liście podobne do klonu, jest bardzo duże w pokroju i...
    • Co się dzieje z najlepszym rzecznikiem w polsce na zaden mój atek od dwóch tygodni nie otzymałem odpowiedzi. Coraz bardziej mi sie to nie podoba czyżby Pan Krzysztof postanowił sie ukrywać tak jak Pan Janusz R.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna