Forum Towarzyskie Dekameron
ZMIEŃ
      sandomierz

sandomierz

(8 wyników)
    • > zimą można takie super grzane piwko gdzieś wychłeptać .... >>hehh... spac lubie, ale nie az tak, zeby rezgnowac z takich mozliwosci :)) >> grzane pyffko w dobrym towarzystwie żeby pomysł nie przepadł mieliśmy popełnić spotkanie Dekameronu ...
    • umawiamy się na łyk-end ;) termin - pasujący Tobie może coś zaproponujesz ???
    • Tzn. kto jedzie, kto nie - i kiedy pasuje. Wstepnie proponuje piatek wieczor - tj. 7 listopada. Zostajemy do niedzieli.
    • bo już burdel niezły się zrobł :( termin: zbiórka z niedzielę 9.XI koniec: wtorek 11.XI Ty zabierasz "Oddział Kraków" "okoliczni" (sorry za określenie) - własnym sumptem W-wa jedzie (w zależności od ilości z Betty i mną) śpimy w wybranym przez Ciebie miejscu ?????? gubię się :(
    • jakieś "kroki" poczyniłeś ???
    • listopadowy weekend najlepiej już w piątek żeby nie robić bajzlu tu wpisujemy pasujące (najlepiej do pobytu Betty w III Najjaśniejszej) terminy "zapisuję się" na dwójkę (+ Anahella) pasażerów
    • Ciągle imprezujecie w tej Warszawie. Też tak chcę!
    • ... warszawiakow tez. krakowiaki tez moga sobie poczytac. no moze w pierwszej kolejnosci jednak do lodziarzy (he he he) chodzi oczywiscie o lodzian (mieszkancow Lodzi), ale nie moglam sie powstrzymac.. tak ladnie to wyglada bez polskich literek :)))))))))))) jutro kolo poludnia wyruszam juz do wawy. jade przez lodz. zeby uprzedzic pytania i rozwiac watpliwosci co do mojej kondyjcji psychicznej wyjasnie, ze przez lodz jade, bo kuzynke moja tam odwoze. lodziarze, zajrzyjcie na wasze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się