klle 08.08.05, 17:25 oczywiście moja i tylko moja! oto ona: coś nam to forum takimi zrywami "działa" czy tylko mi się tak wydaje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty Ulalka. Nie moze byc 10.08.05, 00:29 Zeby mi sie tak chcialo, jak mi sie nie chce... :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: Ulalka. Nie moze byc.... he he he :) 10.08.05, 10:36 to Ci historia, co, Betty?? :) Odpowiedz Link
betty ;-) 10.08.05, 22:55 Jestem wzruszona. Niczym w starym kinie... :-) Wroc, bo nie mam z kim sie klocic. Wszyscy mi juz zdrogi schodza :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: ;-) 12.08.05, 22:27 betty napisała: > Jestem wzruszona. Niczym w starym kinie... :-) > Wroc, bo nie mam z kim sie klocic. Wszyscy mi juz zdrogi schodza :-) > o co sie poklocimy tym razem?? ;) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: ;-) 12.08.05, 23:01 ulalka napisała: > o co sie poklocimy tym razem?? ;) o faceta ;) byl taki film polski czarno-bialy (nie pomne tytulu) jak sie klocily o "magistra" i "inzyniera"...aaa..ale one byly 3.... ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ;-) 13.08.05, 20:19 ernest_linnhoff napisał: > o faceta ;) byl taki film polski czarno-bialy (nie pomne tytulu) jak sie > klocily o "magistra" i "inzyniera"...aaa..ale one byly 3.... ;) jak brak trzeciego/ trzeciej ( obojętne) to ja sie chetnie dołącze, bo nie mam się z kim nawet kłócić. Chba wyjde na droge i tak z marszu komuś w pysk strzelę;) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: ;-) 14.08.05, 11:01 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Chba wyjde na droge i tak z marszu komuś w pysk > strzelę;) toż to chuligaństwo... :) Ernest- hooligan ;) Odpowiedz Link
betty Re: ;-) 14.08.05, 21:21 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Chba wyjde na droge i tak z marszu komuś w pysk > strzelę;) Tez masz dres? :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: ;-) 15.08.05, 21:49 betty napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Chba wyjde na droge i tak z marszu komuś w pysk > > strzelę;) > > Tez masz dres? :-) jakis sie znajdzie ;) a film, drogi Ernescie, byl "Dziewczyny do wziecia" i grala tam jedyna chyba aktorka Ewa Szykulska, a reszta 'naturszczyki', prawda? :))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: ;-) 15.08.05, 23:15 ulalka napisała: > a film, drogi Ernescie, byl "Dziewczyny do wziecia" i grala tam jedyna chyba > aktorka Ewa Szykulska, a reszta 'naturszczyki', prawda? :))) zgadza sie! :))) i ta scena jak kelner (Buczkowski) wraca i "podrywa" jedna z nich spiewajac "pieski male dwa..." hehehhe Ps. drogi Ernescie... az sline z wrazenia przelknalem :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: ;-) 20.08.05, 21:49 ernest_linnhoff napisał: > zgadza sie! :))) i ta scena jak kelner (Buczkowski) wraca i "podrywa" jedna z > nich spiewajac "pieski male dwa..." hehehhe > > Ps. drogi Ernescie... az sline z wrazenia przelknalem :))) no ba!!.. sie gada, to sie uzywa i formul odpowiednich :)))) Odpowiedz Link
klle lanie 15.08.05, 21:52 to gdzie to tak po pysku lać będziecie, żebym omijał szerokim łukiem Odpowiedz Link
betty Re: ;-) 14.08.05, 21:20 ulalka napisała: > o co sie poklocimy tym razem?? ;) Zawsze cos sie znajdzie. Np.o to czy w Kalifornii slusznie ludziom bez uprawnien mysliwskich zabrania sie stawiania pulapek na myszy? Odpowiedz Link
klle Re: ;-) 14.08.05, 22:09 słusznie! a co będą biedne zwierzątka łapać bez pozwolenia! Odpowiedz Link
klle Re: ;-) 14.08.05, 23:34 zwierz i to jaki! wielu ucieka na sam widok, a te piski... Odpowiedz Link
ulalka Re: ;-) 15.08.05, 21:50 klle napisał: > zwierz i to jaki! > wielu ucieka na sam widok, a te piski... > jak to nie zwierz??? a co jom Koty?? ;) a swoja droga, to powstal kiedys problem, czemu nie ma puszek dla kotow o smaku mysz ;) Odpowiedz Link
m.malone Re: ;-) 16.08.05, 03:55 Mysz biała (zwierz) powstaje gdy człowiek z alkoholem sie miesza... A zakaz polowania pułapkami na myszy w Kalifornii bardzo słuszny. Nie ma uprawnien, to na drzewo (jak mówia ruskie "biez bumażki ty bukaszka, a s bumażkoj czełowiek") Odpowiedz Link
klle Re: opinia 11.08.05, 18:27 eee tam zaraz ochrzcił... no po prostu chciał zarobić - i nic... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a moja opinia w temacie. Jedyna na jaką mnie stać:( 16.08.05, 01:08 klle napisał: > oczywiście moja i tylko moja! > oto ona: coś nam to forum takimi zrywami "działa" > www.starzysingers.com/index.html Odpowiedz Link
klle Re: moja opinia w temacie. Jedyna na jaką mnie st 16.08.05, 17:42 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > klle napisał: > > > oczywiście moja i tylko moja! > > oto ona: coś nam to forum takimi zrywami "działa" > > > > www.starzysingers.com/index.html > i to ma coś wspólnego z tematem? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: moja opinia w temacie. Jedyna na jaką mnie st 18.08.05, 20:18 klle napisał: > > i to ma coś wspólnego z tematem? ano nic. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: moja opinia w temacie. Jedyna na jaką mnie st 18.08.05, 21:24 g u p i a p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ano nic. www.usmra.com/photos/bigpit co to ma wspólnego z tematem myszy ? > ano nic . Odpowiedz Link
klle Re: moja opinia w temacie. Jedyna na jaką mnie st 04.09.05, 18:41 to skokiem do przodu ... byle w tyle nie zostać! Odpowiedz Link