magda.no 22.09.03, 19:47 Ciągle imprezujecie w tej Warszawie. Też tak chcę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 19:59 magda.no napisała: > Ciągle imprezujecie w tej Warszawie. Też tak chcę! Magdo, tez mi to nie pasuje. Proponuje przeniesc Wawe na jakies kresy, wtedy nie beda w srodku kraju i nie beda sie mogli tlumaczyc, ze wszystkim jest do nich tak samo blisko (a raczej daleko :-) ) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 20:16 magda.no napisała: > Proponuję Lublin! To ja, "krakowskim" targiem - Sandomierz. Piekne miasteczko z wielkimi tradycjami. wszyscy maja podobna droge do przejechania. A do tego Sandomierz jest o polowe tanszy niz Wawa, ma swietne podziemia. Nie ma problemu z noclegiem, a piwo smiesznie tanie (powyzej 5zl nie wychodzi) Odpowiedz Link
magda.no Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 20:19 Hehe a ja myslałam, że Londyn i Baker Street... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 20:28 magda.no napisała: > Hehe a ja myslałam, że Londyn i Baker Street... :-) Baker Street jest mi znana tylko z piosenki Gerry'ego Rafferty... Prawde powiedziawszy jedne z lepszych solowek na saksie :-) Odpowiedz Link
ulalka Re: Sherlock :))) 22.09.03, 20:37 to Ty w tym pieknym miescie na skarpie mieszkasz??:))) zazdroszcze... starowka, pieknie.... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Sherlock :))) 22.09.03, 20:46 ulalka napisała: > to Ty w tym pieknym miescie na skarpie mieszkasz??:))) zazdroszcze... starowka, > > pieknie.... Oj nie, ja mam wlasnie Sandomierz w pol drogi do Lublina :-) choc moje miasto tez jest piekne... (zobacz na who is who) PS. Podobno Starowka to nazwa zastrzezona dla Wawy wlasnie :-P Pisze, zebys uwazala,bo podobno tam sa niektore osobniki bardzo wrazliwe na jej punkcie :-))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Sherlock :))) 22.09.03, 20:52 wybacz pomylke... ale tak chcialam komus pozazdroscic pieknego miasta do mieszkania, ze nawet Cie nie wylegitymowalam ;))) oki sprawdzam Cie... :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 22:09 sherlock_holmes napisał: > To ja, "krakowskim" targiem - Sandomierz. Piekne miasteczko z wielkimi > tradycjami. wszyscy maja podobna droge do przejechania. A do tego Sandomierz > jest o polowe tanszy niz Wawa, ma swietne podziemia. Nie ma problemu z > noclegiem, a piwo smiesznie tanie (powyzej 5zl nie wychodzi) listopad mamy wolny. Znajdź nocleg - resztę "załatwimy" sami :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 22:46 aankaa napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > To ja, "krakowskim" targiem - Sandomierz. Piekne miasteczko z wielkimi > > tradycjami. wszyscy maja podobna droge do przejechania. A do tego Sandomie > rz > > jest o polowe tanszy niz Wawa, ma swietne podziemia. Nie ma problemu z > > noclegiem, a piwo smiesznie tanie (powyzej 5zl nie wychodzi) > > listopad mamy wolny. Znajdź nocleg - resztę "załatwimy" sami :))) OK, trzymam za slowo. Juz cos szukam :-) www.sandomierz.pl/html/noclegi.htm Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 01:27 sherlock_holmes napisał: > magda.no napisała: > > > Ciągle imprezujecie w tej Warszawie. Też tak chcę! > > Magdo, tez mi to nie pasuje. Proponuje przeniesc Wawe na jakies kresy, wtedy > nie beda w srodku kraju i nie beda sie mogli tlumaczyc, ze wszystkim jest do > nich tak samo blisko (a raczej daleko :-) ) > o sherlock, święta racja ja od tygodnia ne mogę na dekameron patrzeć ;( ale już po sobocie więc ;) powiedział Kłapouchy mieszkając w lesie i narzekając, że nie mieszka bardziej Odpowiedz Link
malen_a wyslalm Ci rano @, ale na gazete, wiec nie 22.09.03, 21:21 ..wiem czy dostalas :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ale macie fajnie 22.09.03, 22:39 magda.no napisała: > Ciągle imprezujecie w tej Warszawie. Też tak chcę! no to chodz! zawsze wszyscy powinni czuc sie zaproszeni. Odpowiedz Link
malen_a Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 09:20 Wlasnie super pomysl, spotkajmy sie w listopadzie na "neutralnym gruncie", gdzie w sumie nikt nie mieszka i wszyscy musza dojechac :-))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 09:49 To ja obstaje przy Sandomierzu. Sprawdzalem ceny noclegow - pomijajac te w starej czesci Sandomierza (choc i tak ceny niezle - 250zl za dwojke), ceny sa bardzo przystepne. Odpowiedz Link
raszefka Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:13 Ale kiedy ten Sandomierz? 12 nie i nie 19. Wcześniej? później? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:19 raszefka napisała: > Ale kiedy ten Sandomierz? 12 nie i nie 19. Wcześniej? później? A nie, to chyba w listopadzie. Soboty sa: 8, 15, 22. Pozniej nie ma co, bo juz kazdy mysli o swietach. Odpowiedz Link
malen_a Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:36 sherlock_holmes napisał: > A nie, to chyba w listopadzie. Soboty sa: 8, 15, 22. Pozniej nie ma co, bo juz > kazdy mysli o swietach. > poczekajcie, to jeszcze troche czasu jest :-) moze na razie zastanowmy sie jak z pazdziernikiem :-) Odpowiedz Link
raszefka Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:37 Ale czy w Sandomierzu jest ładnie w listopadzie? Nie będzie błota i deszczu? Odpowiedz Link
malen_a Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:40 raszefka napisała: > Ale czy w Sandomierzu jest ładnie w listopadzie? Nie będzie błota i deszczu? jek bedzie to zrobimy "tour the bar" :-)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 10:57 Miasteczko jest cywilizowane, wiec drogi sa utwardzone :-) Co do pogody - nawet moj osobisty szaman nie jest w stanie przewidziec :-))) Mysle, ze najlepiej by bylo przydysktuwac wszystko na spotkaniu pazdziernikowym. Odpowiedz Link
anahella Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 13:41 ehhhh Magda, masz przeciez inna forumowiczke z Lublina, moze jeszcze ktos jest z tego miasta? Zajrzyj do Who Padalcowej - i urzadzcie sobie lokalna imprezke. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 15:39 jakoś towarzystwo niesubordynowane; nikt się do WHO nie wpisuje, a szkoda, bo to by ułatwiało organizacyjnie spotkania. anahella napisała: Zajrzyj do Who Padalcowej - i urzadzcie sobie lokalna imprezke. > Odpowiedz Link
magda.no Re: Ale macie fajnie 23.09.03, 15:49 Anahello! Ja już dawno wiem o tym, ze nie jestem sama w tym naszym Lublinie! Niemniej jednak zachęcam inne osoby z tego forum do wizyty w moim mieście. Nie jesteście ciekawi świata? ;) Odpowiedz Link