salsa_caliente 21.07.05, 16:09 Zbieram podpisy pod wnioskiem o wytępienie wszystkich komarów tego świata. Proszę o podpisywanie się - ja pierwsza! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: Petycja 21.07.05, 16:39 a co krwiopijce cię dopadły? jestem przeciw!!! a co będzie z rybkami? Odpowiedz Link
typson Re: Petycja 21.07.05, 16:41 wytepisz ogniwo lancuch pokarmowego. Zdechna ptaszki i betty sie zaplacze Odpowiedz Link
betty Re: Petycja 22.07.05, 02:17 Ladnie tu sobie uzywasz pod moja nieobecnosc :-) Dobrze gada kobieta. Jak ja pogryzli, to nalezy sie im elektryczne krzeselko! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Petycja 22.07.05, 20:25 betty napisała: > Jak ja pogryzli, to nalezy sie im elektryczne krzeselko! Ty sie tu od plci lepszej odczep. Co niby komary gryza! Ty sie Kobieto zastanow, co mowisz. Toz to komarzyce krwiopijczynie gryza. Wytepic je!! ;)) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
typson Re: Petycja 23.07.05, 03:38 jesli chodzi o gryzące komary czyli jak juz ustalilismy samice to nalezy dodac, ze specjalizuja sie one nie w gryzieniu ale w ssaniu. Odpowiedz Link
betty Re: Petycja 23.07.05, 13:00 A Wy co? Do majtkow im zagladaliscie? A moze to byli komarzy i ja ugrysli, a nie possali? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Petycja 24.07.05, 09:37 betty napisała: > A Wy co? Do majtkow im zagladaliscie? A moze to byli komarzy i ja ugrysli, a > nie possali? "komarzy" sa wieksi i nie gryza (tu: nie ssaja). A swoja droga komary i komarzyce nie nosza majtek, wiec widac z daleka. ;) Odpowiedz Link
betty Re: Petycja 24.07.05, 13:35 Sciagnales im majtki :))) A chcialam, zeby chociaz ten watek sie uchronil przed naladowaniem erotycznym :- ) Dlaczego zrobiliscie to z watkiem o komarach? To Wy zrobiliscie, Wy. Ja bylam tylko narzedziem w Waszych rekach :))) Zastanawialam sie czy moglby ktos mi udzielic szybkiego kursu francuza, ale oczyma wyobrazni zobaczylam ten watek i zrezygnowalam :-) Odpowiedz Link
m.malone Re: Petycja 24.07.05, 14:28 Francuza nie zna! Hahahaha! Żeby zewjść z erotyki dowcip o myśliwych radzieckich po wycieczce na polowanie do USA (pewnie znacie). Nu i kak tam było, towariszczi. Kakoj u nich tam zwier'? No, skażem, mied'wiedi naprimier... Grizzli? Niet. Streliali. (to apropos gryzienia - nie ssania) Odpowiedz Link
betty Re: Petycja 24.07.05, 16:55 Nie znalam :-) A to znacie? O ssaniu: W starym zamku 3 wampiry graja w karty. Jeden wstaje. -Dokad to? -Ech, zglodnialem. Ide cos wrzucic na ruszt. Wychodzi, wraca po dluzszej chwili. Usta cale we krwi. -Znacie ta wioske nieopodal stad? -Tak, a co? -Juz jej tam nie ma. Graja dalej. Po chwili wstaje drugi: -Dokad? -Tez musze cos przekasic. Czekajcie. Wraca troche szybciej niz ten pierwszy. Usta we krwi, mina zadowolona i mowi: -Znacie to miasteczko kawalek dalej? -Jasne. -Juz nikt tam nie mieszka. Mija znowu pare chwil. Wstaje i wychodzi trzeci wampir. Wraca jeszcze szybciej niz jego kompani. We krwi cala twarz. Staje na chwiejnych nogach i milczy. -A Ty gdzie byles?? -Nigdzie qrwa! Zjebalem sie ze schodow! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Petycja 25.07.05, 07:10 betty napisała: > Sciagnales im majtki :))) > A chcialam, zeby chociaz ten watek sie uchronil przed naladowaniem erotycznym Betty, ja tam wnikac nie bede, ale to nie ja zaczalem o ssaniu (co swoja droga jest prawda, w koncu taka natura komarzyc) i o majtkach (zwazywszy, ze owady sie nie ubieraja). Noooo!! Wiec, komu chleb na mysli... ;)) Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
salsa_caliente Śmierć komarom!!!! 22.07.05, 09:29 Precz z nieznośnym bzykaniem koło ucha!!! I ze swędzącymi bąblami! Odpowiedz Link
betty Re: Śmierć komarom!!!! 22.07.05, 11:41 Mam zawsze bron przy sobie. Chyba jedyna skuteczna jaka znalazlam. "Moustidose, lotion anti-moustiques". Mala bialo-zolta buteleczka. Wystarczy troche psiknac na ubranie i przez pare godzin nic Cie nie ugryzie. Odpowiedz Link
m.malone Re: Śmierć komarom!!!! 23.07.05, 11:40 salsa_caliente napisała: > Precz z nieznośnym bzykaniem Bzykania jako takiego całkowicie bym nie skreślał:P Odpowiedz Link
betty Re: Śmierć komarom!!!! 23.07.05, 13:02 No wreszcie ktos mial odwage to napisac :-) Odpowiedz Link
klle Re: Petycja 04.08.05, 11:56 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > niech zdechną ! a to niby czemu? Odpowiedz Link
skuule Re: Petycja 05.08.05, 10:50 też się pytam czemu? jeszcze komarki mnie nie tknęły!!! to je lubię... Odpowiedz Link