Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      sandomierz

sandomierz

(5 wyników)
    • Czeka mnie wkrótce przejażdżka z Krakowa do Lublina i nie mogę się zdecydować, czy wybrać trasę przez Kielce, czy przez Tarnobrzeg. Może ktoś z doświadczonych Forumowiczów ma jakieś uwagi w temacie? TIA, M.
    • W piątek ok południa muszę wyruszyć docelowo do Zamościa Czy ktoś z Was wie jak wygląda teraz trasa Kraków-Rzeszów ? Jechać czy odpuścić i jechać na Sandomierz - Lublin ? (pytam bo po godzinie jazdy w tempie 30km/h czyni się ze mnie furiat;)
    • ...i bardzo miło mnie zaskoczyli - każda felga po odlaniu jest prześwietlana w poszukiwaniu wad odlewniczych. Ale tak to jest jak sie robi felgi m.in. dla Mercedesa (widziałem ładne 19-calowe, chyba 11 cali szerkości) i VW (Touareg itd). Mialem w rękach obręcz ktora jeszcze była ciepła po odlaniu :) Zrobiłem parę "szpiegowskich" zdjęć :) Tzn. miałem nieoficjalną zgodę, ale tylko na felgi, żadnych maszyn tam nie ma. Jesli ktoś chce, prześlę na priv. Cholera, tak to jest - koło mnie 4000 alug...
    • wiadomosci.onet.pl/1338334,2677,kioskart.html W głowie sie nie mieści jak mozna miec tak narąbane we łbie żeby chcieć zrobić hipermarket pod największym rynkiem średniowiecznej Europy... Dodam tylko, że pan J. (ten od ochrony zabytków) w ramach zemsty został zwolniony za pozwolenie na nadbudowe jedej z kamienic na Kazimierzu. Cóż, nie oceniając tamtej inwestycji można tylko stwierdzić, że jak coś, to zawsze można usunąć niewygodne posttacie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się