aankaa 31.10.03, 21:25 umawiamy się na łyk-end ;) termin - pasujący Tobie może coś zaproponujesz ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:32 "szukaj wiatru w polu" <- cytat z poety realizującego sie TFU-rczo w s.f. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:35 aankaa napisała: > a może w polu znajdzie @-cafe ... Pojawia sie w @-cafe. Dzisiaj np byla. Tzn. widzialem Ja w necie. :)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:41 a gdzie ty mnie niby widzial, wobi? :))) mam trudnosci z dostaniem sie na portal gazety z tej kafejki :(((( ustalajcie jak wam pasuje, a ja sie dostosuje. jutro ide innej kafejki, bo normalnie nie mioge nawet poczytac was! ku!#@%!W#! ch@#$^#$%^&$^% pi&^$%^#%#!!! juz dosyc dlugo tu siedze i nie moglam sie dostac! a chcialam jeszcze z moim przyjacielem, grennblackiem pogadac KU#$!$%!#$ piU$% #&%^! pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:44 betty-bt napisała: > a gdzie ty mnie niby widzial, wobi? :))) > mam trudnosci z dostaniem sie na portal gazety z tej kafejki :(((( > ustalajcie jak wam pasuje, a ja sie dostosuje. > jutro ide innej kafejki, bo normalnie nie mioge nawet poczytac was! ku!#@%! W#! > ch@#$^#$%^&$^% pi&^$%^#%#!!! juz dosyc dlugo tu siedze i nie moglam sie dostac! > a chcialam jeszcze z moim przyjacielem, grennblackiem pogadac KU#$!$%!#$ piU$ % > #&%^! > pozdrawiam serdecznie. > haaa ja to wszedzie mam macki... ;))) Przede mna sie nie ukryjesz. ;))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:36 aankaa napisała: > a może w polu znajdzie @-cafe ... jż predzej cafe z małpą, np o imieniu....Artur (?) --- syku_ssyku_sssyk Odpowiedz Link
aankaa Re: Sandomierz - do Betty 31.10.03, 21:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > > a może w polu znajdzie @-cafe ... > > jż predzej cafe z małpą, np o imieniu....Artur (?) > --- > syku_ssyku_sssyk ??????????????????? jak już - nieraz wspominałam - GG nie posiadam, komóry nie podaję (często pada) - jest JAKAŚ możliwość ustalenia terminu pasującego Betty ? Odpowiedz Link
wo_bi a to cyrk do 3miasta przyjechal??? ;)) nt 31.10.03, 21:46 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > jż predzej cafe z małpą, np o imieniu....Artur (?) > --- > syku_ssyku_sssyk Odpowiedz Link
betty-bt Re: Sandomierz - do Betty 01.11.03, 20:46 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > aankaa napisała: > > > a może w polu znajdzie @-cafe ... > > jż predzej cafe z małpą, np o imieniu....Artur (?) obys sie nie pomylila, o wszystkowiedzaca... nie znam zadnego takiego :-P nie bede podgrzewac podnitych kartofli, ktore i tak juz cuchnace byly przed gotowaniem. na zadne pytanie w tej kwesti nie odpowiadam! w sandomierzu wam opowiem o tym s*&*^%$#*!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sandomierz - do Betty 01.11.03, 20:48 betty-bt napisała: > w sandomierzu wam opowiem o tym > A gdzie ty tera jezdeś ???? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sandomierz - do Betty 01.11.03, 21:16 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > betty-bt napisała: > > > w sandomierzu wam opowiem o tym > > > > > A gdzie ty tera jezdeś ???? Sama siebie pytam i sama sobie odpowiadam : Ona jest w Wejcherowie. :)) Odpowiedz Link
aankaa Sandomierz - ustalamy (?) termin 31.10.03, 21:51 "ustalajcie jak wam pasuje, a ja sie dostosuje." 21.41 no to reszta !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sandomierz - ustalamy (?) termin 31.10.03, 21:53 aankaa napisała: > > no to reszta !!!!!!!!!!!!21.41<<<< a co to znaczy 21.41 ??????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WARSZAWA - do Betty 31.10.03, 21:52 a do stolycy to szanowna raczy kiedyś przybyć ?? Odpowiedz Link
aankaa Re: WARSZAWA - do Betty 31.10.03, 22:03 pewnie raczy ... a'propos - SH zobowiązał się (?) do rezerwacji hotelu Odpowiedz Link