Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      schody

schody

(3 wyniki)
    • Witam. Czy ktoś z Was przy okazji diagnozowania/leczenia boreliozy trafił na dobrego neurologa w Warszawie (jak bardzo dobrego to gdziekolwiek..). Definiuje przymiotnik "dobry": taki który wierzy w istnienie neuroboreliozy, nie interpretuje wszystkiego jako nerwicy. Jestem pół roku po zakończeni leczenia boreliozy. Od 5miesięcy towarzyszą mi mdłości, od 3mies lekkie zawroty głowy połączone z silnymi mdłościami. Gastrolog i laryngolog nie znaleźli przyczyny. I to są objawy zupełnie o...
    • Mój Tata nie żyje!!!!! Odszedł dzisiaj w nocy!!!!;(;(;( Był cudownym Człowiekiem!!! Prawie do końca swoich dni miał kontakt z Młodzieżą!!! Bardzo dziękuję Wszystkim którzy byli i są cały czas ze mną w tym trudnym dla mnie czasie! Kochani,jesteście prawdziwymi Przyjaciółmi!!! ;(;(;(;(;( Dziękuję!!!!!
    • Jestem teraz na 2.4 mln debecyliny /7dni i tini i rifampicyna i azytromycyna, ustąpiły wszystkie bóle, schody sprawuają mi jeszcze duży problem, pęcherz też jeszcze nie pracuje normalnie ale jest znaczna poprawa. Ile to może jeszcze trwać???? Moim wyznacznikiej jest okres w jakim rozpoczołem leczenie wtedy ze schodów schodziłem normalnie i siusiałem normalnie czy dobry wyznacznik założyłem????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się