Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      schody

schody

(4 wyniki)
    • Może ktoś wie, gdzie zamówić schody żeby było solidnie i w miarę przystępnie cenowo, biorąc pod uwagę, że montaż ma być w Warszawie?
    • podpisałam umowę przedwstępna na zakup mieszkania na III (ostatnim) piętrze w bloku bez windy i teraz (juz trochę za późno niestety)pod wpływem rozmów z ludźmi zrodziły się moje obawy co do słuszności mojej decyzji. Czy poza niższą cena mozna dopatrzeć się jeszcze pozytywów mieszkania na ostatnim piętrze? A może te osoby, które są w podobnej sytuacji podzielą sie swoimi uwagami? (chyba szukam pocieszenia ;))
    • Zamierzamy kupic takie mieszkanie na IIIptr.+poddasze, calkowita pow. 70 m, z tego mieszkalnej 59,60. Zona twierdzi, ze bedzie dla nas za male (chociaz obecnie mieszkamy w 37,0 metrowym, my dwoje, tesc i 7latek). Na dole ma byc 31m, pokoj z aneksem, WC, spory 10m balkon, na gorze pozostaly metraz z lazienka i dwoma pokojami.Zona twierdzi (trudno sie nie zgodzic), ze beda to dwie male klitki polaczone schodami i po roku biegania po schodach wyjdzie nam to bokiem.Jednak miedzy 37 a ...
    • Czy ktoś miał do czynienia z firmą Tepoz? Budują segmenty na Cylichowskiej w Wawrze, trochę drogo, ale duże i bardzo fajne więc się poważnie zastanawiam. Szukam opinii ludzi, którzy kupili od nich domki na ul. Wiązanej i potencjalnych klientów, którzy mają o firmie jakieś dobre lub złe info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się