Forum Auto-Moto Eksploatacja samochodu
ZMIEŃ
      siedzenie

siedzenie

(5 wyników)
    • pali. pomocy:)!
    • Mam przewód który wychodzi z siedzenia pasażera i jest opisany :9238294 14.05.01 CFCA Barentin Jest on do niczego nie podłączony , od czego on może być ?
    • Witam. Zwracam się do znawców tematu "pomp wspomagania układu kierowniczego" o pomoc. Posiadam sam. Opel Astra II z 1999r. 1.7 TD. Co pewien okres czasu, po uruchomieniu silnika rzadko, lecz kilka razy w tygodniu nie działa mi wspomaganie układu kierowniczego. Po lekkim skreceniu kierownicą w lewo lub w prawo i wtedy słyszalne jest cichutkie "syczenie" wspomaganie jest. Trwa to kilka sekund ale jest. Bywa też tak, że przejeżdżę cały tydzień i wszystko jest ok. A jest też tak, że w ciąg...
    • Mam problem, podczas wymiany płytek regulujących luzy zaworowe przez nieuwagę do kanału olejowego wleciał kawałek plastiku wielkości ziarna kukurydzy. Niestety próba wydobycia go drucikiem skończyła się na wepchaniu go jeszcze głębiej:(Zastanawiam się teraz czy ten kawałek może zaszkodzić silnikowi a konkretnie to głowicy bo tam siedzi, tym kanałem olej spływał do miski olejowej ale może po drodze przy okazji coś chłodził albo smarował. Przejechałem już tysiąc km z tym gówienkiem ...
    • mam takie pytanie. Widziałem jakieś przewody pod siedzeniami przednimi podpięte do kostki pod tymi siedzeniami i z kostki wychodzi jeden przewód. Co to jest? Nie mam podgrzewanych siedzeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się