Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      siniaki

siniaki

(4 wyniki)
    • Prośba(5)

Moja Mama ma problemy sercowo żylne i była leczona operacyjnie. Teraz dostaje zastrzyki w brzuch i ma po nich straszne siniaki. Bierze arnikę w małych potencjach dwa razy dziennie, czy mogę jej jeszcze coś dać żeby te siniaki szybciej znikały? To jest teraz dużym poroblemem bo za chwilę nie będzie jej gdzie kłuć, a dostała następną dawkę. Pomocy!!!
    • witam, za 2 tygodnie mam planowana cesarkę. Jaką potencje i w jakich dawkach i od kiedy do kiedy mam brać? Po poprzednim cc miałam "zejscie" i przetaczaną krew...
    • Lekarz kazał mojemu synkowi postawić banki, pielęgniarka poradziła stawiać dwie dziennie symetrycznie po stronach kręgosłupa, a mój synek jest malutki ma roczek wiec poradziła postawić mu gumowe chinskie te najmniejsze.Kazała bańki umyć wytrzeć, nie smarować małego niczym, bo jest grubiutki i mu je zrobic, najpierw z jednej potem z drugiej strony... Bańka dobrze przyssała, kazała przytrzymać 5 miunt i tak zrobiłam, jak ja zdjęłam prawie nie było śladu, z tym ze nie chciała sie p...
    • Czy nadaje sie arnika na wypadki dziecięce- nabite guzy, rozbite kolana itp. Syn jak nabije guza( 20 mcy) bardzo płacze, jest przestraszony, trudno go uspokoić. Wiem że siniaków nie unikniemy ale może da sie zniwelowac skutki. W kjakiej potencji i jakie dawkowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się