Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      soki

soki

(6 wyników)
    • W związku z tym, że zbliża się pora kwitnienia piołunu, może warto zastanowić się nad pozyskaniem surowca ze świeżego zioła. W nowej książce Buhnera (Herbal Antibiotics, 2nd edition) autor podaje kurację na malarię ze świeżego soku z piołunu. A świeży sok- wg niego - przewyższa nawet kilkunastokrotnie działanie wyciągów, czy to alkoholowych, czy wodnych (których moc jest znikoma, bowiem artmisinin nie rozpuszcza się w wodzie, co więcej, do roztworu nie przechodzą działające pasożytnioczobó...
    • Witam! Jestem nowa na forum, też choruję na boreliozę. Mam pytanie czy ktoś z was ma doświadczenie w leczeniu boreliozy pijąc sok z noni (podobno pomaga w wielu chorobach).
    • stosuje od kilku dni z firmy NOW Foods. silne stezenie dlatego krople na 200ml soku. czuje ze skreca mi kiszki - czy to znaczy ze jelita sie "czyszczą" z grzybów, pasożytów, bakterii nieprzyjaznych ?? wiem że takie reakcje pogorszenie (początkowe) jest obserwowane też przy citrosepcie..... ps. inne pytanie gdzie kupujecie kapsulki żelatynowe (puste) ?
    • Hej, czy ktoś z Was próbował może terapii Gersona? Ja mam zamiar spróbować, ale na początek nie wszystkie zalecenia tej terapii, tylko zacznę od picia codziennie kilku szklanek świeżych soków z warzyw (owoce niestety odpadają dla tych co są na abx). Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie to dajcie znać:) Kilka informacji o tej terapii: www.terapiagersona.com.pl/elementy.html Tutaj krytyka tej terapii: en.wikipedia.org/wiki/Max_Gerson oraz ciekawy film: video.google.pl/videoplay?doc...
    • CO bierzecie na podniesienie krwinek, żelaza ?? Pietruszka Jarmusz Wit b12 z grupy I teraz pytanie sok ukiszony z burakow z czosnkiem chrzan ziele angielskie bez cukru czy można?? Dzieki temu sie trzymałam, a teraz przez te diete mam anemie..i to przed biotraxonem i co tu robic... Jedno wyklucza drugie:( Bomba żelazowa o banany z cytryna zmiksowane z pietruszka super ale dieta szlak...ja niewiem naprawde i pisze do was...
    • Witam. Chodzi mi o to czy są może jakieś soki bez dodatku cukru które można pić? Może sok z grejpfruta? A może macie jakieś przepisy na takie coś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się