soki

(32 wyniki)
  • Na początek witam Was serdecznie . To moja kolejna dieta . Bardziej może kosmetyczna ,bo tylko 5 kilo do zrzucenia .W porywie i przy dobrych wiatrach , mile by było widziane 10 . Bardzo bym Was prosiła o pomysły na soki warzywne .Nie te sklepowe . Te ,które robi się samemu . Przyznaję ze wstydem ,ze znam tylko marchew,buraki i pomidory .A dwa pierwsze odpadają :( Co wyciskacie i jest przesmaczne ?
  • Dziewczyny - można pić kawkę zbożową i sok marchwiowy Marwittu (bez cukru) będąc na SB??? jesli tak to czy już w I fazie czy w II??
  • jak myslicie? bardzo lubie sok pomidorowy, ile dziennie mozna go wypic w fazie I, skoro jest pomidorów to za wiele nie mozna.
  • Często piszecie, że pijecie sok pomidorowy. Taki ze sklepu? Przecież ma cukier... A może same robicie sok, albo znalazłyście taki bez cukru? Ja bardzo lubię sok pomidorowy, ale przez ten cukier nie piję go :(
  • przyłączyłam się do klubu odchudzających i jako niedoświadczona mam pytanie czy miedzy posiłkami można popijać sobie soczki warzywne np. pomidorowe. Odchudzam się od czwartku - na razie spadku wagi nie ma,ale mam nadzieje ze to się zmieni. Proszę doświadczone czy można pić soczek pomidorowy czy tylko wodę?
  • czy w pierszej fazie diety mozna pic sok pomidorowy???(słyszalam od kolezanki ze tak)i czy moze to byc sok z dodatkiem oliwek lub taki na ostro(takie ktore sie teraz produkuje w kartonach)acha i jeszcze cos a co z cytryną do herbaty?? w Iszej fazie??tez nie mozna??aaa i jeszcze czy moge jesc kukurydze w kolbach lub z puszki??czekam na odpowiedz i dobre rady z gory bardzo dziekuje!!!!
  • piłyście je już może? czy nadają sie do 1 fazy? tam jest coś wspomniane o marchewce na opakowaniu, ale myśle że to w takiej ilość występuje, że nie jest szkodliwa :)
  • Mam pytanie, czy jako forme deseru stosujecie gaaretki owocowe, ale te typowe i pewnie maja zawartosc cukru??? I nigdzie nie widzialam galaretek bez cukru... Ja zamiast zjesc coś słodkiego, to raz na jakis czas robie galaetke owocowa z owocami - aktualnie z truskawkami i polewam ja joigurtem naturalnym.
  • Jestem na diecie SB od stycznia (czyli dzis zaczynam 14 dzien - czyli ostatni dzien I fazy) i ... NIE CHUDNE :( Cos robię zle ale nie wiem co . Przez te dwa tygodnie spadek wagi to niecałe 2 kilo :( czyli smiech na sali bo tyle to sie traci chocazby wody po 2-3 dniach byle jakiej diety. Jem 5 posiłkow dziennie (w tym jeden/dwa to warzywne soki Tymbarku) ale pozostałe trzy to konkretne sniadanie (np. jajecznica z dwoch jajek) obiad i kolacja. Porcje tych dan sa nieduże ale naprawde n...
  • z czerwonych pomaranczy z blonikiem..mam problemy z wyproznieniem..moge..wogole wypic ten sok..jestem na 4 dniu..czy zaszkodzi mi????
  • W I fazie nie widzę wielkiego wyboru. Co można brać do pracy na 8 godzin?
  • Tak sobie kiedyś myślałam ile ja wydaje na te produkty w trakcie diety, a ile jak się nie odchudzam. I doszłam do wniosku, że mimo wszystko to taniej jest plażować. Tu, owszem kupujemy konkretne rzeczy, po których nam się tak szybko jeść nie chce i są zdrowe. Zjemy tych posiłków choćby nawet pięć, ale nie sięgamy w między czasie po batony, landrynki, czekolady, ciasta,paluszki,słodkie bułki chipsy do picia soki owocowe, capucino, napoje gazowane słodkie (dopiero się chce pić po tym). Po...
  • czy którakolwiek z Was jadła aromatyzowane galaretki bez CUKRU? Jeśli tak to gdzie je kupujecie?
  • Witam! Czy ktos dostal galaretke bez cukru? Jesli tak to prosze o podanie, gdzie i jakiej firmy jest ta galaretka. I jeszcze jedno pytanko, czy w drugiej fazie mozna jesc budyn?
  • Witam Szanowne Plażowiczki, jestem od tygodnia na "plaży". Startowe gabaryty to 160cm/60kg (większość na brzuszku). Mój cel to 50-55kg, nie mniej, bo nie chcę, by mąż porysował sobie o moje kości karoserię. :) Mam na początek dwa pytanka: - jakie warzywa wykorzystujecie na sok warzywny - chodzi mi o takie, z których sok da się wypić; - co stosować zamiast słodzika (cukier, fruktoza - zabronione w 1F)- pytanie jest wynikiem planowania brzuszka, a w ciąży nie wolno stosować aspa...
  • Czy mozecie mi powiedziec, bo nigdzie znalezc nie moge-jak sie przedstawia sytuacja z chrupkim pieczywem (pierwsza faza i potem oraz czy kukurydziane czy inne) i ile razy dziennie nalezy jesc? z gory dziekuje za odpowiedzi.
  • mam wrazenie że mój organizm zaczyna się buntować... jestem na diecie 10 dzien ale przez ten caly czas miałam mega problemy z oproznianiem, wiec w koncu wybralam sie do lekarza a ta zalecila mi pewne tabletki i herbatki normosan... wypilam a dzis przezywam katusze :P moj problem tego tymu trwa od kiedy pamietam, mialam jednak nadzieje ze dieta cos tu pomoze, a stalo sie wręcz przeciwnie...chyba jeszcze spowolniła!!! i nie wiem czy nie bede przeginała ciągnąc nadal 1 faze, moze delikat...
  • Czy można w 2 fazie? Wiem, że jest zabroniona, ale teraz pojawiła się z Bonduelle bez cukru, tak jak soki np. Fortuny?
  • Czesc plazowiczki! Nawet nie chce mysle ile razy juz zaczynalam SB, po raz pierwszy - w grudniu - nawet mi sie troche udalo, 1.faze przezylam bez wiekszych problemow, ale potem pojechalam na swieta do domu i wszystkie moje postanowienia runely w gruzach:-( Od wczoraj znowu jestem z Wami na plazy!!! Szczegolnie pozdrawiam Sonie28 i Bakalandie, no i widze tlumy nowych osobek wiec te rowniez:-) Bede starala sie pisac co wieczor, jednak to mobilizuje i pomaga. 1.DZIEN(3.6.05) twarog ...
  • powiedzcie mi plazowiczki jak jest u was z przemiana materii podczas diety. tak konkretnie( z gory przepraszam za stwierdzenie i poruszony problem)chodzi mi o wypróżnianie.ja zanim przeszłam na ta diete to swoja wolna przemiane materii ratowałam otrebami, teraz nie moge, i naprawde mam z "TYM" problem. bo wyprozniam sie raz na 5-7 dni, to mnie meczy. jak moge przyspieszyc ten proces naturalnie bez madykamentow i suplementow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się