soki

(3 wyniki)
  • Poniżej wrzucam moje tłumaczenie artykułu Andrew W. Saula na temat podejścia naturopatów do leczenia schorzeń gastrycznych. Nie chciało mi się tłumaczyć do końca bibliografii - wybaczcie, ale myślę, że dociekliwi i tak dotrą do tych materiałów. Pzdr. PODEJŚCIE MEDYCYNY NATURALNEJ DO LECZENIA ZAPALENIA JELITA GRUBEGO, WRZODÓW I INNYCH PROBLEMÓW ŻOŁĄDKOWO-JELITOWYCH Przewód pokarmowy człowieka ma ponad 6 m długości. Gdybyśmy chcieli rozwinąć nawet najmniejsze jelito jego całkowita po...
  • Zastanawaim się co bardziej szkodzi w piwie na nasze jelita: cukier czy bąbelki?? I jeszcze jedno w związku z tym pytanie, jeśli szkodzi wam cukier to czy pijecie soki owocowe???
  • Na pewno nie zaszkodzi. Od dawna męczę się z moimi jelitami,a od miesiąca stosuję kurację o której usłyszłam od znajomej. Gotować na wolnym ogniu buraczki (najlepiej młode) w łupinach, oczywiście dobrze umyte 20 min. od zagotowania wody. Wywar pić na czczo - 1 szklanka. Zdecydowana poprawa ma nastąpić po 3-4 miesiącach. Gotuję raz na 3 dni i wstawiam do lodówki. Rano biorę również lek hamujący wydzielanie kwasów. Jest bosko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się