Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      soki

soki

(5 wyników)
    • Słyszałam ze sok pomidorowy jest bardzo mało kaloryczny podobno(14kcalorii na 100g)i dosc zdrowy.Jak to jest z tym soczkiem.Prosze o jakies odpowiedzi bo badzo jestem ciekawa:) Dzięki za odpowiedz:)
    • Próbuję schudnąć. Żadne delikatne metody nie działają więc postanowiłam ograniczyć mocno kalorie. A więc dziś zjadłam: rano szklanke soku 100% pomarańczowego i 3 suszone śliwki, potem szklanke soku warzywnego, potem jogurt owocowy + trochę musli, szklankę soku owocowego, 1 nektarynka, potem mieszanka warzywna ok 400 g kalafior z fasolką żółtą gotowana podana z dipem czosnkowym, na kolację serek biały taki z domkiem wymieszany z 2 palstrami pomidora skrojonego i koperkiem, do tego szklan...
    • Tak, za jakieś pół godziny koniec Poniedziałku Wielkanocnego, ogłaszam zatem wszem i wobec powrót na dietę. No, może nie taki drastyczny... ale koniec ze słodyczami (na jakiś czas). Łatwo mi mówić, bo zjadłam dziś ostatni kawałek ciasta drożdżowego :))) Jutro zacznę dzień od soku grejfrutowego (świeżego) - ponoć ma zbawienny wpływ na figurę. No, zobaczymy. I powrót do marszobiegów. Nie będę pisać o moich świątecznych wyczynach, bo się wstydzę. Pomiarów nie przeprowadzałam i chyba ...
    • CIEKAWE JAK NAM BEDZIE SZLO:) BEDE PELNA PODZIWU JAK TO PRZETRWA...HIHIHHI GORZEJ JAK JA( AMATORKA ODCHUDZANIA ) PODDAM SIE SZYBCIEJ OD NIEGO!! HMMM TO MNEI ZMOBILIZUJE!!! AMBICJA WEZMEI GORE;) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:)
    • zmiana planow:) jednak jade do rodzinki na swieta:) ciesze sie bo sie za nimi stesknilam ale jak pomysle o tym zarelku..... strach sie bac!!! a wogole to mam 59 kg na wadze kilo w dol nei wiem jak to mozliwe bo cos miz tymi 1000 kcal nei szlo ale rowerek brak slodyczy..udalos ie kilo jeszcze dwa:) pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się