Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      soki

soki

(5 wyników)
    • wczoraj wieczorem córka zerwała liść z beniaminka, po czym rękami zabrudzonymi sokiem zatarła sobie oko. oko piekło, swędziało, łzawiło, na powiekach pojawiły się jaśniejsze niż reszta skóry pęcherzyki bez płynu. wyglądały jak pęcherzyki od pokrzywy. oko spuchło. niestety byliśmy w gościach, więc nie miałam ze sobą żadnych kulek. po przyjściu do domu podałam Poumon Histamine 15 CH. dzisiaj rano powtórka. niestety nadal utrzymuje się obrzęk. pech chciał, że dzisiaj musimy zrobić zdjęcie ...
    • Odebrałam wynik z badania ogólnego, a posiew dopiero najwczesniej w poniedziałek. odczyn ph6,0 krwinki białe 10-15 wpw+skupiska(norma 0-4 wpw) śluz d.liczny,nabłonki ojedyńcze bakterie pojedyńcze białko,cukier,bilirubina,ciała ketonowe,krwinki czerwone nieobecne. Lekarz z przychodni każe czekac na posiew i dać od dziś furagin. Jestem w kropce... jak powiedziała laborantaka i lekarz: nie wiadomo czy leukocyty są związane z układem moczowym czy z pochwą....
    • Moje diecko po tygodniu pobytu w przedszkolu dostalo katar. Pojawił sie dzis w nocy, jest gęsty, kleisty i jest go dużo. Czasem jest zielonawy (jak kichnie to szczegolnie widać). Co mu podać? Zaczełam rano od pół fiolki oscillo, nasmarowałam pulmexem, dalam sok z malin i syrop z cebuli ale nie wiem, co dalej. Poradzcie.
    • czy picie na czczo soku z 1/2 cytryny z woda i miodem powoduje zakwaszenie organizmu?? Basia
    • co sadzicie o tym? podobno ten polski jest gorszy od zagranicznego? czy dziala jak antybiotyk? co lepsze czosnek czy citrosept? podobno citrosept niszczy sluzowke zaladka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się