Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      soki

soki

(6 wyników)
    • Czy komus pomogl sok z noni na migrene? Szukalam na tym forum jakichs informacji ale znalazlam tylko reklamy i linki do stron oferujacych sprzedaz tego soku. Pozdrowka
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15882 na tym forum znajdziecie wiele informacji o tym wspaniałym naturalnym soku leczniczym
    • niegdys mialem czeste b.glowy ale bez aury,majac 16 lat peirwszy raz zlapala mnie aura.pozniej ponad 10 lat ani jednego ataku...niesamowite,moglem jest czekolade,cytrusy,sery ż. etc. a juz od jakies 12 lat łapie mnie aura 2-3 x w miesiacu.I to bez konkretnych wywolywaczy-po prostu musi nastapic "wyladowanie" i już.A jak np. napilbym sie soku grajfrut. do w ciagu 5 minut aura i M.Co zrobic aby wyciszyc napady z aura?wiele jest info na forum...wiekszosc lekow juz bralem i bez efek...
    • Słuchajcie.Biorąc lek antydepresyjny nie miewałem wcale bóli i bardzo pomaga w migrenie.Jednak zdażały mi się zawroty głowy i lekkie migreny mimo leku ale żadko-zawroty były codziennie mimo brania leku.Od miesiąca stosuję dietę 1000 kalorii.Nie jjem żadnych najmniejszych chrupek czy słodyczy.Zamiast soków piję wodę niegazowaną.Nie jjem tłustych rzwczy a mięsa mało dosyć.Jjem owoce zamiast drugiego śniadania i kolacji-jakiś cytrus bądź jabłko-czasem na kolację o 19 jakieś 2 kanapki z ser...
    • ...moim zyciem, a jakze. Nie da sie ukryc- czy chce czy nie chce, moje zycie jest podporzadkowanie tej tyrance. nie znaczy to wcale ze uwazam ze sie poddaje, albo ze to naganne- nie, po prostu swierdzam fakt ze choroba ta ma nad nami wieksza wladze niz my nad nia. Tak jak kaleka na wozku, co musi podporzadkowac swoje zycie braku nog albo rak, my musimy planowac 'pod migrenke'... i tyle. Venus
    • Wpadła mi w ręce ciekawa książka Tombaka i wyczytałam w niej że sok z cytryny to super lekarstwo na bóle migrenowe. Cytryna usuwa kwas moczowy z organizmu którego to nadmiar wywołuje mase chorób takich jak własnie bóle głowy, choroby stawów, wszystkie choroby reumatyczne. Co o tym myślicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się