sowa

(3 wyniki)
  • Walcze z tym problemem bezskutecznie i od dawna, i pomyslalam, ze moze lobbystki, ktore w koncu wiedza wszystko, maja jakies tricki na takie problemy... Jestem typowa sowa, jak tylko moge spac kiedy i ile chce, od razu, z dnia na dzien, przestawiam sie na sen w godzinach 2/3-10/11. Prace mam taka, ze moge teoretycznie przychodzic i wychodzic kiedy chce, wiec przez dlugi czas moj tryb zycia nie byl wielkim problemem. Ale to sie zaczyna powoli zmieniac, mam coraz wiecej spotkan, na ktorych mus...
  • No więc przyszła - wow;) teraz - jakie dodatki? czerwień i granat wskakują niemal natychmiast, tyle że jestem jesienią;) bordo? pomarańcz? help;) nawet nie wiem, gdzie szukać dodatków;) w sensie wdzianko, ale takie a la marynarka, chyba, że macie inne pomysły;) buty mam czarne, cieliste, i złote (i kolejnych kupować nie chcę) nie chodzi mi o jakąś imprezę konkretną, co o ogólne pomysły;)
  • Dziewczyny, wyglada na to, ze nie umiem albo nie moge sie przestawic na czas zimowy. Poranne wstawanie przesunelo mi sie o rowno godzine, po prostu nie moge zwlec sie rano z lozka. Generalnie jestem sowa, wiec teraz jest tylko gorzej... Macie jakies pomysly?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna