Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      spa

spa

(3 wyniki)
    • Czytam sobie forum eksperckie "Ciaza bez leku" i w jednej z odpowiedzi pani dr pisze,ze No-spe "kazda ciezarna powinna miec w torebce"...I jestem w szoku.No-spa to niby jakis lek na kady problem w ciazy???Bez sensu,przeca im mniej lekow,tym lepiej,szczegolnie w ciazy...
    • tzn chlop na urlopie. 4 dni z dzieckiem bylismy w zajebiszczym spa, wymasowali, wypiescili, wymoczyli w basenie siarkowym, obzarlismy sie jak fretki, teraz tak mi szkoda ze tylko 4 dni :) fajnie tak, teraz reszta urlopu z chlopem w domu, on ogarnia dzieciaka, mamy czas na pogadanie, na obejrzenie filmu, na polenienie sie, no sielanka :d mloda zadowolona, gra na tatowym brzuchu jak na bebenku. a ja mam chwile by na necie posiedziec. :D
    • gdzie spedzić jakis fajny weecken z jakimś "atrakcjami" spa lub cos innego ... lokalizacja to Warszawa i okolice i ew. woj podlaskie, a teraz w trakcie pisania przyszła mi do głowy zagramanica tylko nie mam pojęcia na taki weeckendowy wyjazd. a i jeszcze chciałam dodać, że nie chciałabym pracować na ten weecken cały miesiąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna