sprzedam

(92 wyniki)
  • BANDA! Styropianowe korniki, sprzedaliście, kopalnie, huty, polskie duże strategiczne firmy, sprzedaliście Polskę, teraz została Stocznia Gdańska od której zaczynaliście. Tragiczne i komiczne zarazem! Złodzieje!
  • Witam . Sprzedam : -Komputer LG -Monitor ASUS -Klawiatura -Myszka Wszystko działa bez zarzutów . Cichutko chodzi . POLECAM BO WARTO ! . kmilek@op.pl - więcej info Cena to 1800 zł do lekkiej negocjacji . :)
  • Sprzedam wózek wielofunkcyjny BABY MERC-model 2009 (gondola ,spacerówka ,fotelik samochodowy) kolor- grafit+róż , koła amortyzowane pompowane. 6 gratisów : - folia przeciwdeszczowa - moskitiera - przewijak - torba w kolorze wózka - tacka na napoje i drobiazgi - koło zapasowe STAN BARDZO DOBRY CENA : 400.00 TEL : 667 631 607
  • Sprzedam działkę rekreacyjną na ogródkach działkowych Związkowiec w Tarnobrzegu (okolice dawnego Polmozbytu, obecnie Tesco w budowie) Powierzchnia 3,2 ara, cała ogrodzona siatką, altanka (domek narzędziowy) drewniana w dobrym stanie o rozmiarach 2x3, doprowadzona woda. Możliwość podłączenia prądu. Nasadzenia: w połowie porośnięta trawą, poza tym tuje, cyprysy, wiśnie, pigwa, śliwka, aronia, jagoda, brzoskwinia, borówka, gruszka, róża, maliny, jeżyny, truskawki, winogrono, agrest, goździki...
  • mieszkanie dzików, trzecie piętro,poddasze przerobione. niski czynsz. wiecej informacji 507106991
  • Witam, mam do sprzedania Renault Laguna z 1995 r. 2.0 benzyna/gaz, klimatyzacja, elektryczne szyby, autoalarm, centralny zamek. Auto w dobrym stanie, OC do 10/2011,przegląd 04/2012. Auto do obejrzenia w Tarnobrzegu. Cena 3500zł! Wiecej info pod nr tel. 787448469 zdjecia moge wyslac na maila pootom@gmail.com
  • Mam do sprzedania nową , nie rozpakowaną nawet kabinę prysznicową szklaną półokrągłą 80 X 80 cm . Brodzik 15 cm wys. Cena 430 zł - cena sklepowa 700zł Sprzedaję ponieważ nastąpiła mała zmiana planów a nie mam jej gdzie trzymać:) 502 284 580
  • finanse.wp.pl/kat,104128,title,Kolejna-polska-firma-przeszla-w-rece-zagranicy,wid,13548921,wiadomosc.html Co będą sprzedawać kiedy już wszystko sprzedadzą? Jak będą łatać dziury budżetowe?
  • Mam do sprzedania, czy może zamiany nastepującą maszyne obliczeniową Laptop eMachines G720 Parametry: 17 calowy ekran WXGA z kamerą internetowa + wbudowanym mikrofonem, 4xUSB, 2 głośniki stereofonicze wbudowane. Lan + Wifi oczywiscie Dysk 2,5 cala HITACHI 140GB Mikroprocesor dwurdzeniowy Intel Pentium Dual 2,16GHz Grafika: Chipset mobile intel GL40 Express Touch Pan, DVD Double Layer. Waga calości 3,8kg Kupilem go 27.07.2009 roku w Mix Electronics w Sandomierzu. Jest zatem wci...
  • Sprzedam pieluchy. Wygrałam w konkursie a moja Zosia już nie używa. Pampers slep & play 4 od 7 do 18 kg 94 za 40 zł. Opłaca się. Bo 68 szt. kosztuje 40 zł.
  • Sprzedam garaż przy ul. Tracza (za Urzędem Skarbowym) w Tarnobrzegu.
  • Sprzedam działke na ul 12 Pażdziernika w Tarnobrzegu. Działka ma 12 arów w tym 2 ary drogi dojazdowej. Sprzedam działke 18 arów na ul Polnej w Tarnobrzegu. Tel. 883-933-586 Proszę o powstrzymanie sie od debilnych komentarzy w tym wątku. DZIĘKUJE!!!
  • sprzedam TV grundig 29" TANIO. Kupilem nowy i dlatego tego chce sprzedac. Telewizor mozna odebrac w Sobote w TBG. cena 150zl [b][/b]
  • Sprzedam działkę rekreacyjną na ogródkach działkowych Związkowiec w Tarnobrzegu (okolice dawnego Polmozbytu, obecnie Tesco w budowie) Powierzchnia 3,2 ara, cała ogrodzona siatką, altanka (domek narzędziowy) drewniana w dobrym stanie o rozmiarach 2x3, doprowadzona woda. Możliwość podłączenia prądu. Nasadzenia: w połowie porośnięta trawą, poza tym tuje, cyprysy, wiśnie, pigwa, śliwka, aronia, jagoda, brzoskwinia, borówka, gruszka, róża, maliny, jeżyny, truskawki, winogrono, agrest, goździki...
  • Sprzedam działkę rekreacyjną na ogródkach działkowych Związkowiec w Tarnobrzegu (okolice dawnego Polmozbytu) Powierzchnia 3,2 ara, cała ogrodzona siatką, altanka (domek narzędziowy) drewniana w dobrym stanie o rozmiarach 2x3, doprowadzona woda. Możliwość podłączenia prądu. Nasadzenia: w połowie porośnięta trawą, poza tym tuje, cyprysy, wiśnie, pigwa, śliwka, aronia, jagoda, brzoskwinia, borówka, gruszka, róża, maliny, jeżyny, truskawki, winogrono, agrest, goździki, chryzantemy, tulipany, n...
  • Jak w temacie, sprzedam telewizor Sony Brawia 40 calowy, zakupiony w marcu 2009 roku, stan oceniam na idealny, cena to 1000 zł. Wszelkie info przeslę na maila.
  • Jak w temacie,mam do sprzedania telewizor kineskopowy 29 cali Royal Lux, srebrny. Chodzi super, bez najmniejszych zarzutów, w komplecie pilot - stan super. Może studentom się przyda na wynajem - 180 zł.
  • Sprzedam opla corse 1.4 z 94 roku Tarnobrzeg
  • Witam mam do sprzedania Passata B5 1999(grudzień), z silnikiem 1,6 101 koni, 230 000 km,zarejestrowany w Polsce, bezwypadkowy, klima automatyczna, ABS, centralny zamek z pilota, elektryczne szyby z przodu z i z tyłu, elektr. lusterka, radio z cd, zarejestrowany hak, komplet opon zima i lato, jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia mogę wysłać na maila, tel. 607549012
  • Telewizor ma 3 lata. Stan idealny. Razem z oryginalnym pilotem i polską instrukcją. Telewizor bardzo ładnie odbiera (matryca Samsung). Nigdy nie było z nim żadnych problemów. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia. Opis telewizora: daewoo.katalog-monitorow.pl/monitor/daewoo-dlp-32c3/ www.ceneo.pl/399611 Cena: 600zł - transport w okolicy gratis Kontakt dla zainteresowanych: miskitbg@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna