Gość: gość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.10.11, 16:20 Sprzedam opla corse 1.4 z 94 roku Tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przehooj Re: Sprzedam samochód IP: *.tktelekom.pl 21.10.11, 18:36 ilości drzwi, wyposażenie nie podać, ani nawet przebiegu czy koloru, na rope, beznzyne czy na chrust ta fura jeździ, oplacona , zarejestrowana, PS a co nas to obchodzi że sprzedajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicek Re: Sprzedam samochód IP: *.smsiarkowiec.pl 21.10.11, 19:27 Wlasnie zgadzam sie z "przehooj". Moze bys raczyl podac jakies szczegoly a nie piernales ze sprzedajesz i tyle. Kicek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Sprzedam samochód IP: *.tktelekom.pl 21.10.11, 19:39 Inteligentnym wystarczy. Jak 94rok 1,4 to benzyna, koników sporo 16zaworów. Jak ten silnik to 4drzwi, zgadnę nawet kolor - zielony. Przebiegu nie zgadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Sprzedam samochód IP: *.pool.ukrtel.net 21.10.11, 20:10 ja nie muszę zgadywać bo ja wiem jai ma przebieg jak 94 rocznik to na pewno od dziadka co tylko do kościoła w niedzielę jeździł (i to nie w każdą) i ten przebieg to 75OOO km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Sprzedam samochód IP: *.tktelekom.pl 22.10.11, 00:23 No to już se posprzedawałeś na tym forum opla Odpowiedz Link Zgłoś