sprzedam

(82 wyniki)
  • Dziewczyny, mam pytanie do tych, które są już po ślubie. Sprzedawałyście suknię? Czy jest szans na sprzedanie sukienki, ktora była szyta według indywidualnego projektu, a nie jest z salonu ślubnego? Jak to w ogóle zrobić? Allegro, portale ogłoszeniowe? Czy np. wypożyczalnie sukien są zainteresowane kupnem?
  • Sytuacja wygląda tak, że kupiłam suknię już używaną za 1500zł (w salonie taka kosztuje 3200zł). Suknia użyta jeden raz przez pierwszą właścicielkę. Teraz jestem już kilka miesięcy po ślubie, suknię dałam do czyszczenia i nadal jest w dobrym stanie. Nie jest może idealna, jakby się przypatrzeć z bliska można zauważyć, ze nie ma jednego koralika gdzieniegdzie i są mini zabrudzenia na trenie, ale też takie, że tylko z bliska widać. Zależy mi, żeby suknię sprzedać, bo niestety nie mam na ni...
  • Zastanawiam się ile z Was zamierza spróbować sprzedać swoją sukienkę. Wiem, że niektóre dziewiczy zostawiają swoje kiecki na pamiątkę, ale ja, np. nie przywiązuję wagi do rzeczy. W podpisie forum jest podany link do strony gdzie można sprzeda. Czy ktoś z niego korzystał? Za jaką cenę sprzedaje się sukienkę 20%, 30%, 50% zakupu. Jakie są szanse, że uda się znaleźć nabywcę i ile to trwa? Jeśli mieszkam za granicą lepiej sprzedać sukienkę w Polsce czy w Anglii.
  • Dziewczyny! Wiem, że jesteście zaaferowane teraz czymś innym, ale ja mam trochę problem ;) Jako, że ślub załatwiliśmy w 3 miesiące po zaręczynach, nie miałam czasu na studiowanie tematu. Skupiłam się głównie na tym, żeby schudnąć do wymarzonej sukienki. Bo sukienkę tą znalazłam odrazu. Jak ją zobaczyłam, wiedziałam, że innej nie będę chciała. A teraz mam problem, bo nie mogę jej sprzedać! Pokazałabym Wam zdjęcie, ale ona była ze starej kolekcji i nie ma w necie, a nie umiem wrzucić foty na ...
  • Witam! Jestem już szczęśliwą mężatką od prawie 2 miesięcy i zastanawiam się co zrobić z moją suknią ślubną . Oddałam ją do pralni i teraz sobie wisi . Zastanawiam się czy jej nie sprzedać , ponieważ żadnego już pożytku z niej nie będzie . A jakie jest wasze zdanie ? Zostawiacie czy sprzedajecie ? Może znacie jakieś komisy w Warszawie , które suknie skupują ?
  • Zastanawiam się, czy jest jakies zainteresowanie sukniami wystawianymi na allegro. Wiele razy obserwowałam różne aukcje ale nigdy nie widziałam, żeby jakaś suknia została sprzedana! Jaki wg Was jest najlepszy sposób na pozbycie się (sprzedanie) sukni ślubnej, która zajmuje Wam pół szafy? Czy którejś z Was udało sie sprzedać swoją suknię?
  • Macie jakieś strony które się tym zajmują czy polecacie allegro? Pytanie jeszcze do doświadczonych już w tym temacie, czy duże jest prawdopodobieństwo że suknie ktoś rzeczywiście kupi, czy dać sobie spokój i wynieść na strych, trochę mi szkoda bo chciałabym odzyskać trochę kasy. Z góry dzięki
  • Dziewczyny, jestem jużpo, zastanawiam się gdzie wystawić suknię, by istniała szansa, że ktoś ją kupi? Mieszkam w Warszawie i o ile wiem, nie ma tu żadnych komisów, by można było wstawić suknię do salonu, pozostają więc strony internetowe. Jakie adresy znacie? Może się to przydać zarówno tym, które chcą sprzedać, jak i tym, które chcą taniej kupić. Czekam na opinie:)
  • Po półtora roku od ślubu udało mi się sprzedać sukienkę:) Chwalić się nie chwalę, ale jedynie dodaję otuchy tym wszystkim, które już może tracą nadzieję na pomyślną sprzedaż. Kurcze, nie spodziewałam się, a że jestem w trakcie przeprowadzki, pieniążki będą jak znalazł:) Szukałam kupca osobiście, odpowiadałam na każde pasujące ogłoszenia i się udało:)
  • Witam serdecznie Mój slub juz się odbył. zostaly mi piekne wspomnienia i mąż :). Teraz zastanawiam sie gdzie mozna sprzedać suknie slubną? czy są takie miejsca które je skupują? Suknia jest piekna i głupio mi ja wyrzucić wiec oddałabym ja nawet za grosze. Proszę o informacje. A i jeszcze dodam ze mieszkam we Wroclawiu. Pozdrawiam serdecznie
  • Sprzedam suknię Cosmobella 7061, rozmiar 12. Cena - 1200 złotych. Sukienka jest ulepszona :) w stosunku do oryginału (www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/14 ), jako że w oryginalnej nie ma szans aby unieść ramiona powyżej linii barku. Na zdjęciach widać dokonane przeróbki (przez krawcową z salonu). Sukienka jest lekka, zwiewna i fantastyczna :) Kontakt poprzez maila gazetowego. img221.imageshack.us/img221/5746/pict0001jj3.jpg img221.imageshack.us/img221/1188/pict0...
  • Przeczytałam ostatnio jedeną z wypowiedzi odnośnie sprzedaży sukni ślubnej. Sama jestem zainteresowana w przyszłości kupnem używanej sukni i często obserwuje aukcje na allegro. Średnio suknie sprzedają się za 300 - 600 zł i raczej nie jest to uzależnione od pierwotnej ceny zakupu sukni. Tylko czasem ktoś kupi coś droższego. Oferty powyżej 1500 raczej nie znajdują nabywców, czemu ja osobiście się nie dziwię bo to już cena za którą można mieć nową. Moje pytanie jest takie: za ile k...
  • Cześć, dziewczyny, poradźcie coś, muszę szybko sprzedać moją sukienkę ślubną bo wyjeżdzamy z mężem za granicę do pracy (pod koniec lutego)i nie chce sprzedaży przeciągać. Dałam bardzo niską cenę, boję się, ze ktoś pomysli ,ze jest zniszczona, a jest w super stanie Jak przekonywać potencjalne klientki do sukni?
  • Zastanawiam się czy warto inwestować w naprawę i pranie sukni po ślubie. Czy w ogóle znajdzie się ktoś chętny kupiś uzywaną suknię polskiej firmy nawet jeśli cena jest b. atrakcyjna (1/3 ceny wyjściowej)? Umieściłam ogłoszenie jakieś 2 tygodnie temu i jak do tej pory nie miałam żadnego telefonu. Jakie macie doświadczenia?
  • Pomożcie,dziewczyny - czy znacie moze jakis komis na terenie Krakowa lub okolic, gdzie mogę wstawić suknię na sprzedaz i gdzie nie zedrą ze mnie ogromnej oplaty? Dzięki,pozdrawiam!
  • Dziewczyny, większość z nas jest na etapie szukania sukni. Wiele z nas po tym Wielkim Dniu będzie chciała ją sprzedać. Może dobrym pomysłem byłby wątek, w którym każda z nas która planuje sprzedaz sukni zamieściła taką informację. Pojawiły by się tu zdjęcia sukni, rozmiary oraz data po której ta sprzedaż miałabym nastapić. Nie wiem czy to co napisałam jest zrozumiałe ale mam na mysli wątek na wzór wczorajszego wątku gabi2007 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58498376. Nie m...
  • jak w temacie
  • mam do sprzedania suknię, mozna ja zobaczyc pod linkiem: www.slubne.pl/?pid=3&col=1&item_id=840&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3 a na żywo w warszawie. Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze o kontakt na maila: nowasia1@o2.pl
  • Witam przyszłe Panny Młode!:) Mam do sprzedania wyjątkową suknię szytą wg. wzoru sukienki 4320_494 z kolekcji firmy Agnes! Suknia jest biała, dwuczęściowa, spódnica lekko rozszerzana (zamiast koła - usztywniająca halka) z trenem (wyszczupla). Romantyzmu dodają jej rękawki z ozdobnej koronki. Jest bardzo wygodna i zwiewna. Była czyszczona. Do sukienki oferuję welon gratis! Zapraszam do obejrzenia i przymierzenia!:) Rozmiar: 38/40 wzrost: 165 + 5 cm obcas Cena: okazja - tylk...
  • Wiecie może gdzie można sprzedać suknię ślubną w Warszawie ??? siedaga.fotosik.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się