Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      stary

stary

(37 wyników)
    • Nie wiem po co ktoś wziął się za "ulepszanie". Trzeba było zostawić w spokoju... Możecie to przywrócić? Kto jest jeszcze za przywróceniem?
    • bo nowa trochę tego.. nie żyje, czy coś..
    • ten odnowiony portal to jakas katastrofa, niniejszym organizuje protest, komu sie nie podoba niech się przyłączy! pozdr wszystkich niezadowolonych!!
    • mialam przez chwile "stare forum" ;] jak sie wejdzie w forum ukryte do ktorego nie ma sie dostepu i sie zglosi do niego, to komunikat o poinformowaniu na maila o przyjeciu lub odrzucaniu byl na starym schemcie;] wspomnienia mnie naszly...az sie lezka w oku zakrecila ;]
    • Jestem starym użytkownikiem forum, piszę już tutaj od 4 lat (a może 5) i coś mi do głowy dzisiaj wpadło. Czy ciężko byłoby wstawić na forum (po zalogowaniu oczywiście) taką funkcjonalność: moi zalogowani przyjaciele (albo i nieprzyjaciele też)? Funkcjonalność owa polegałaby na tym, że wchodząc na forum widzielibyśmy kto z naszych znajomych jest akurat zalogowany. Ważne: chodzi o przyjaciół którzy są "na zielono" a nie tych z wizytówki "Ludzie". Co myślicie o tym?
    • czy jakoś można jeszcze powedrować po tym forum? ...wiem, ze jest ono już zamknięte...ale...czy można je sobie jeszcze gdzieś poczytac? Jeśli tak..to będę bardzo wdzięczna za link :) I oczywiście z góry za niego dziękuję....:)
    • Najgorsza stara wyszukiwarka ktora DZIALALA byla lepsza od najlepszej nowej, ktora NIE dziala.
    • Mdłe, nieczytelne i ogólnie do niczego. Jest opcja, żeby nadal używać starego?
    • Jak to zrobic? "Witajcie na nowym forum. Przyszedł czas na zmiany, stare miało już 4 lata i sporo rzeczy się w nim zdezaktualizowało. Dla tych, którzy lubią stare, mamy szablon klasyczny."
    • Kiedyś dodawało się przyjaciół w "moje forum" i podświetlało ich na zielono. Teraz można sobie dodawać także w wizytówkach (swoją drogą bardzo dobra rzecz, podpatrzone chyba na gronie, ale fajniej rozwiązane). Czy nie mozna by zintegrować tego, aby taki mój wizytówkowy przyjaciel też od razu automagicznie podświetlał mi się na zielono?
    • znalazłem ją w skrzynce i ciekaw jestem kiedy przyjdzie odpowiedź ;-))))) przyznam, że już nawet nie pamiętam dokładnie o co chodziło.... Od: pomoc@gazeta.pl Data: 2004-01-09 23:23 Do: curtiz@gazeta.pl Temat: Uwagi do serwisu Poczta w Gazeta.pl (0109232303) rozwiń nagłówek Dzi?kujemy za list. Na list odpiszemy w ciagu 24 godzin (od poniedzialku do piatku). Jesli Twoja informacja nie dotyczy portalu, przekazemy ja wlasciwym pracownikom AGORY SA. Pozdrawiamy, Gazet...
    • ludzie przeciez z tego nie da sie korzystac !!! kolorki do dupy, czcionka jakas taka niewydarzona, wszystko mdle az sie na wymioty zbiera, czy wyscie poszaleli tam ? domagam sie starego wygladu forum !
    • wrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • stara strona, ktora byla kilka lat temu byla bardziej wygodna.. teraz nie potrafie nic znalezc.. Np. forum kuchnia czy tv, musze otwierac "wiecej" . sama strona gazety tez do d... wszystko sie wolno laduje, te dzwiekowe reklamy, wieczorem np, jak spia ludzie a ja w internecie... nagle wrzask... tylko na polskich stronach to sie dzieje bo odwiedzam tez zagraniczne((((((
    • które zmiana wyglądu forum wywołała w umysłach forumowiczów, Ośla ławka będzie wyglądała po staremu. Prawda to?
    • Kurcze, wie ktoś, co się tam zmieniło? Gdzie jest stary regulamin, żeby mozna było porównać? Wiem, że to nie to forum, ale na forum o poczcie jest już ten temat i nikt nie odpowiada, no to spróbuje tutaj. Jura
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=395 Zamkniecie forum poniewaz kilku normalnych uczestnikow wyrazilo swoja OPINIE jest szczytowaniem polskiej wolnosci slowa. Rozumiem ze Oliwka ma chody w redakcji ,ale uniemozliwienie pisania myslacym inaczej zakrawa na dyskryminacje.
    • Albo nowe forum pt.: Dlaczego poczta nie dziala?!
    • zlikwidowanego konta wraz z zawartością..? do kogo można napisać w tej sprawie..?? konto zostało zlikwidowanne ok. 2,5 miesiąca temu...
    • Czy tylko mnie się tak wyświetla? Nie mogę zrobić zrzutu. forum.gazeta.pl/forum/71,46522,1540805.html?x=1511526

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się