stary

(50 wyników)
  • czy taka bluza img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/44/18/06/1944180667 jest w aktualnej kolekcji? i w ogóle ubrania ze star warsami? młody znalazł sobie ją sam przypadkiem na allegro szukając figurek i oczywiście musi mieć - a ja nawet bym kupiła ;) na stronie h&m nie widzę;
  • Dziewczyny, mam metlik w glowie. Chce kupic malemu oryginalny miecz Hasbro. Ale opisy sa tak mylace, ze sie pogubilam. Sa takie: allegro.pl/item1155585339_star_wars_miecz_swietlny_lord_vader_paragon_fv.html Sa takie: allegro.pl/item1156913647_podwojny_miecz_jedi_double_star_wars_warszawa.html i takie: allegro.pl/item1160290240_miecz_star_wars_hasbro_wojna_klonow_the_force.html no i taki: allegro.pl/item1150387716_star_wars_miecz_swietlny_kenobi_wroclaw.html Ktory z nich [b]cho...
  • czy ktoś posiada stare katalogi BRW? chodzi mi o ustalenie wagi takiej witryny img28.staticclassifieds.com/images_tablicapl/199747781_1_644x461_slupek-na-ksiazki-brw-reset-szafka-szafa-polki-wenge-chelm_rev001.jpg seria RESET. nie ma tej serii już w aktualnych katalogach, ja nie mam jak zważyć, a muszę przygotować do wysyłki.. proszę o pomoc
  • cos takiego: shop.lego.com/Product/?p=10188 w pl: 1999 pln w usd: 399 usd 800 pln różnicy! to nadal okropnie drogo, ale różnica mnie powaliła. Czy myslicie, ze jest jakas szansa, ze na ktorej wyprzedazy - na lego czy amazonie, będa jeszcze jakieś zniżki od ceny "amerykanskiej"?
  • Ta: img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/26/83/96/1426839610 i ta: img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/25/74/03/1425740303 Czy to sukienki ze starej kolekcji (zima) czy z nowej- wiosennej?
  • Czy ktos widział na żywo figurki star wars ( nie z lego). Oglądałam na allegro - są różne i cena nie jest niska. Nie wiem czy warto kupić.
  • Czy ma ktos takiego kucyka interaktywnego? Czy warto to cos kupić dla 4 latki? Bardzo prosze o opinie allegro.pl/kucyk-interaktywny-star-song-my-little-pony-i1266145556.html Jest teraz w promocji w real.
  • Mój syn siedmiolatek marzy o takim zegarku www.bricker.pl/340-1640-large/2851193-lego-star-wars-darth-maul-watch.jpg Czy będzie on dobrze leżał na drobnej rączce siedmiolatka? Jak sprzwdzają się w praktyce te składane paski. Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić a niestety na żywo takiego zegarka nie widziałam.
  • www.akces.poznan.pl/index.php?item_name=Lego+duplo&category_name=&manufacture_name=&item_price_min= &item_price_max=&sid=111&x=23&y=1&icode=599&cid=10 Nigdy takiego nie spotkałam, ciekawa jestem, co to za dziwo?
  • Czy ktos moze mi pomóc,jak mam znalezć zdjecie katalogowe plaszczyka tylko wieksze niz tu-tego wlasnie?[img][URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/1261/c374b51149fc6f03.jpg[/IMG][/URL][/img]
  • Czy gdzieś w Warszawie mozna jeszcze kupić stary ustnik do butelki AVENT ? Firma go wycofała i wprowadziła nowe ustniki do "Magicznego kubeczka" nie-kapka. Niestety nowe ustniki nie podobają się mojej córci, chyba ciężej się z nich pije, chociaż zabezpiecZenie przed rozchlapywaniem jest fajne (ale to dla mnie, a nie dla małej. w efekcie moja mała zniechęciła się do picia w ogóle. W domu daję jej pić z normalnego kubeczka, ale na spacerze przydałaby się butelka ze starym ustnikiem, tylko gdzie...
  • widziałyście gdzieś? wiem że są na allegro, ale w moim mieście cena to ponad 90zł, z innych miast ok 60zł, nie chce zamawiać bo jeśli chodzi o pościele, piżamy i inne artykuły z tkanin które powinny być bawełną (takich bliżej ciała) to jednak lubię "pomacać"
  • Moja 12 letnia corke zaczynają ja interesowac w/w sklepy. W modzie młodziezowej na razie jestesmy na etapie H&M Divided (corka lubi taki styl) - rzeczy nosza sie dobrze. Nie robiłam zakupów w żadnej z wymienionych sieciówek (za stara jestem :-) ), prosze o opinie na temat różnic. Jedyne co zauważyłam po wizycie we wszystkich trzech skepach, ze P&B wydaje sie sportowy, a Stardivarius 'sukienkowy'. Jaka jakosc ubran - taka jak w Zarze? Znalazłam córce sandały (niestety nie skórzane) do suki...
  • www.aligoo.pl/kategoria/3_Dziecko/produkt/562_Primigi-59343/77.html Takie luźne pytanie jak w temacie. Jakoś mi przychodzi na myśl, że wyglądają jak dla "starego". Ale może to takie wrażenie. Chodzi o ten mały rozmiar. :)
  • A jeśli są,były--taka sama cena?? allegro.pl/nowa-wiosenna-ramoneska-skoraeco-kurtka-hm-48-i1550144329.html
  • Jestem w kropce, chcę sprzedać pierwszy wózek bo jest ciężki a mieszkam na 3 piętrze.Mam Deltim Kazoo parasolkę. Podobno małymi kółkami kiepsko jeżdzi się w zimę.Prawda? Mieszkam w dużym mieście,synek ma 9 m-cy.Sama już nie wiem. A Wy jak robicie?
  • może ktoś wie co się robi ze starą lodówką czy kuchenką, ale nie w przypadku gdy sie kupuje nowe, wtedy jasna sprawa, sklep zabiera stary sprzęt za opłatą, chodzi o to jak pozbyć się starej lodówki i kuchni gazowej kiedy nie chce się kupować nic nowego???
  • czy ktoras z was wie czy stary zapach adidas woman (zielony) zostal wycofany na wiecznosc, czy moze jest gdzies dostepny. Zapach byl rewelacyjny, wiec dlaczego??!!!
  • Witam, pomóżcie proszę, bo brak mi pomysłu co można kupić na prezent dla 6 letniego chłopca, który ciągle dostaje klocki, książki i gry planszowe? I to bardzo się sprawdzało, ale ile można...? Autami już się nie bawi, rzeczy plastyczne, typu ciastolina, farby, itd już ma. Poradźcie coś proszę...interesuje się przede wszystkim Star Wars i już ma mnóstwo rzeczy...inne typu Bakugany i jakieś stwory nie interesują go... Czekam na porady i dziękuję :-)
  • Imieniny w styczniu. Cos z jajem moze byc, oczywiscie nie bardzo drogo, bo dopiero swieta byly. Dawajcie pomysly, bo glowa pusta! No kolejna koszulka czy cos w tym stylu???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się