stary

(50 wyników)
  • Wlasnie dowiedzialam sie, ze moj niezawodny podklad Color Stay Revlona zniknie ze sklepow bo zastepuje go nowy Color Stay z systemem Soft Flex. Czy mialyscie mozliwosc przetestowac ta nowosc. Jak wypada porownanie z pierwowzorem? Jak z kolorami(zwlaszcza b. jasnymi)? Jak z wytrzymaloscia? Bardzo mnie interesuje Wasze zdanie bo zastanowiam sie czy robic zapasy starego czy dac szanse nowosci? Z gory dziekuje!
  • podobno żeby odświeżyć stary tusz do rzęs tzreba go wsadzić do ciepłej wody. może jestem troche tępa ;o) ale jak to zrobić? po prostu nalać gorącej wody do kubka i włożyć tam opakowanie? I skąd mam wiedzieć jak długo go tam trzymać? z góry dziękuje za pomoc ;o)
  • Czesc Wam. Mialam kiedys te spodnie - byly najlepsze jakie kiedykolwiek posiadalam. Problem tkwi w tym, ze chyba nie sa juz produkowane, wiec nie mozna ich nigdzie dostac. Jestem wsciekla, szukalam nawet na allegro, ale tam tez nie ma takich (sa RED STARa, ale nie taki, ktore bym chciala). Spodnie o jakie mi chodzi, to biodrowki, lekko rozszerzane na dole ze streczem, kolor ciemno niebieski (moze granatowy) z czerwonym znaczkiem RED STAR. Moze to dla Was wydawac sie smieszne, ze t...
  • mam dwie wersje double- zwykły i light i o ile ten lżejszy trzyma się dobrze na twarzy (zwlaszcza na kremie na dzien daywear) to juz ten klasyczny jest taki strasznie" suchy"- okropnie wchodzi w pory i je podkresla, no i wysusza okropnie cere.......nawet połozony na wspomniany wczesniej kompatybilny krem estee...tez tak macie?? klasyczny DW mam tylko w odlewce zakupionej na allegro i zaczelam sie zastanawiac czy moze jest z nim cos nie tak..ale wyglada na oryginal bo trzyma sie dlugo...ma t...
  • --> nie mam już trądziku --> przestaję mieć kompleksy na punkcie swojego ciała i zaczynam uważać emocjonowanie się wymiarami/wagą/cellulitem/nie-t akimi-rysami-twarzy/itp. za dziecinadę --> zaczynam wierzyć w ten obrzydliwy komunał, że nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane --> więcej myslę o przyszłości, pracy, małżeństwie - niż o sobotniej imprezie --> bardziej emocjonuje mnie stały związek niż flirt --> mój młodszy brat wychodzi na imprezę, kiedy ja...
  • Czytam wiele postow na na rozne tematy, i zaskakuje mnie opinia, ktora czesto podzielaja zarowno kobiety jak i mezczyzni, ze kobieta po 40 to juz babulenka , brzydka bez sexapeal itp. itd. No kurcze , czolowe aktorki z holywood i nie tylko (przesliczne zreszta) przekroczyly te granice wiekowa. Skad ten glupi poglad? nie ma w polsce ladnych kobiet po 40?
  • ... nie, nie odkrylam pierwszego siwego wlosa (nawet jak juz jest, to pokryty farba i nie wiem o nim nic), nikt mi nie ustapil miejsca w autobku, nie zaczelam przegladac zdjec z LO (yyyych)... tylko widzialam osmiolatke palaca papierosa. w zagajniku naprzeciwko mojego domu okoliczne dzieci i podrostki zrobily sobie przyzwoity szalas. dzis, podlewajac cholerne hortensje (szlag je trafia przez te upaly...) zauwazylam tam... ogien! no to poszlam tam (corka sasiadki na moj widok ...
  • od jakiegoś czasu "chodzi za mną" zapach tego starego, pierwszego Adidasa Woman, pamiętam, że oprócz wody był też natural spray w takim białym opakowaniu z bardzo jasną zieloną nakrętką i napiski też były jasno zielone, tak samo jak na wodzie... nie orientujecie się moze czy został on wycofany na dobre, bo nigdzie go nie widać? jest za to pełno jakiś nowych zapachów Adidasa dla kobiet, a tego jak nie było tak nie ma :( a może to jest jeden z tych "nowych" tylko ma teraz inna sz...
  • CZY JEST JAKIŚ SPOSÓB (MAŚĆ, KREM, MASAŻ) ABY SIĘ POZBYĆ STAREJ BLIZNY PO OPARZENIU MLEKIEM LUB SPRAWIĆ ABY BYŁA ONA MNIEJ WIDOCZNA? POPARZYŁAM SIE JAK MIAŁAM ROCZEK DZIS MAM 24 LATA. BLIZNA JEST NA BRODZIE!!! PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
  • Witam Zastanawiam się, czy pomiedzy najnowszymi modelami depilatorów elektrycznych sa jakieś istotne różnice? Chodzi mi głownie o ból przy depilacji i dokładność depilowania... Mam starutkiego Philipsa Satinelle, ale od jakiegoś czasu po depilacji strasznie mi wrastają włoski :( i tak sobie myślę czy to od długiego używania, czy może wina skóry? Warto zainwestować w jakieś nowe cudo Waszym zdaniem??? pozdrawiam Ania
  • Konkretnie z czymś na twarzy. Najpierw robi się twarda gulka. Boli i jest gorąca w dotyku. Następnie pojawia się na tym biały ropny czubek. To już pół biedy - można wycisnąć, "przypiec" spirytusem itd. Ale to nie oczyszcza tego diabelstwa do głębi. Reszta zostaje i uaktywnia się za kilka dni. Do pioruna już za stara jestem na takie numery - typu ropne cholerstwa na pysku. Kiedyś (jako nastolatka) przykładałam sobie kwas borny. Coś tam miał wyciągać. Zależy mi na tym, żeby faktycz...
  • hej, czy stosowalyscie kiedys jakas masc rozjasniajaca na blizny pooparzeniowe kilku, lub kilkunastu letnie?? jakie efekty?? czy moze jednak jest juz zdecydowanie za pozno? :-((
  • witam niedawno zakupilam tusz mf 2000 calorie i powiem ze efektu zadnego jak bym pomalowala zwyklym tuszem z kiosku ruchu kiedy wieczorem zmywam "tusz" to robi sie milion grudek takie wiury leca z rzes. wydaje mi sie ze jest przeterminowany. (nie ma nigdzie daty waznosci) czy wy tez mialyscie podobne doswiadczenia z tym tuszem i jego efektami?
  • Help! Wczoraj kupiłam filtr 50+ La Roche Posay, bez zapachu, bez parabenów i z mniejszą ilością filtrów chemicznych i.....na twrzy zasycha, roluje sie pod palcami. twarz wyglada jaby cos był nalepione. koszmar. na plus jest to że nie świci sie tak jak stara wersja. Stara wersja może nie była idealna ale nie zastygała tak na twarzy i przy makijazu dawała dobry poślizg,czego ten nowy kompletnie nie ma. Macie może jakiś sposób na nowa wersję?
  • Moje drogie proszę o namiary na dobry krem z kwasami powyżej 5%. Skończył mi się Bandi a teraz pewnie przydałoby się coś mocniejszego.
  • mam fajny tusz do rzęs ale już troche wysechł a chcialabym go odswiezyć..ponoć są takie sposoby po któych tusz jest jak nowy..podpowiedzcie coś..wiem ze lepiej kupić nowy ale nie za bardzo teraz stoje z kasą ..: (pozdrawiam
  • Muszę się pochwalić, że mi się udało.Ale miałam stracha, bo panie b.uważnie sprawdzały, co za słoiczki się oddaje.Muszą być ponad 40,- i "przeciwzmarszczkowe" !!! Nie przyjmują Yves Rocher i inne Avony.Kilka babek odeszło z kwitkiem.Ja oddałam słoiczek z pompką po AA Oceanic żelu pod oczy.Ale nie były do końca przekonane, że on może być, bo jest na nim napisane "Żel kojąco-ochronny".Dużo kobitek przyniosło Vichy.Głowna pani od wymian miała komórkę, z której cały czas korzystała pr...
  • chętnie kupię,czy ma ktoś do sprzedania?
  • witam! mam pytanie do posiadaczy soczewek: jak wymieniacie plyn to poprostu go wylewacie i nalewacie nastepna porcje nowego, czy jakos specjalnie myjecie pojemniczek itd..? podzielcie sie wiadomoscia, bo nie wiem jak to poprawnie robic... pozdrawiam!
  • Byłam wczoraj w Douglasie i widziałam nową wersję Telescopika w srebrnym opakowaniu. Podobno jeszcze lepiej rozdziela rzęsy. Używacie może? Czytałam na wizazu recenzje do starego Telescopika i są pochlepne, zastanawiam się czy warto kupić ten nowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się