Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      stary

stary

(32 wyniki)
    • zaczyna się po 35 roku życia, a stara panna to kobieta, która skończyła 25 lat? Czy nie ma reguł? A może.. - rewolucyjnie rzecz ujmując, stara panna i stary kawaler to w gruncie rzeczy stan umysłu, a nie brak obrączki? :-] Jak są postrzegane takie osoby? Czy to jeszcze problem, czy rodziny się czepiają, że nie ma się współmałżonka i nie daje się wnuków dziadkom? Czy problemu nie ma, bo wokół są single, a nie stare panny i kawalerowie? Czy jest problem przy zapraszaniu starej ...
    • no wąłsnie podbno, ale czy to jest miłość??? odzywa sie stary prawie zapomniany, facet .... no ale ..własnie ale to było dawno, ale nie wiem czy chce by sie przypominał...to cholerne ale...
    • Brać na miękko i nie stroszyć się, komentować do woli ;) 1. Nie wyżywaj się na młodszych, to niemoralne. Nie buraj do starszych, bo to głupie. 2. Przestań nienawidzić kobiety, to strata czasu. 3. Inwestuj w siebie. Dobra materialne zdobywają ci którzy się rozwijają. 4. Jeśli musisz wdaj się w bójkę, nawet kiedy wiesz że przegrasz. 5. Jako byłemu żołnierzowi w jednej kwestji możesz mi zaufać. Nigdy nie wstępuj się do wojska no chyba że chcesz mieć odstrzelone jajca w imię ekonom...
    • Co należy sobie myśleć kiedy Twój mężczyzna nazywa Cię starą panną, po jakimś czasie mówi, że przydałby mu się okład z młodych piersi, a kiedy leży obok Ciebie na dotyk Twoich stóp odpowiada: zdjęłabyś kapcie …..
    • Witam, temat stary i jak widze omawiany tu wielokrotnie - prawiczek i 30stka na karku... Przejrzalem te watki i moj temat wnosi nieco inny background, wiec opowiem, moze cos poradzicie... Wiec to bylo tak, szkola srednia, potem studia, teraz praca i nic... Czy mam sie czym martwic, hmmm, z jakichs powodow sie martwie, choc jak historia pokazuje bedac(na 99,999 proc) prawiczkiem mozna byc nawet premierem 38 mln kraju. Kwestia 1. Czy jestem jedyny... Wiekszosc tu piszacych chciala przeka...
    • hej panowie i panie bo was tu pewnie wiecej ;))
    • zostawił mnie dwa miesiące temu. po prostu i bez konkretnych wyjaśnień. dziś do mnie dzwonił. że przeprasza, żebym mu wybaczyła, że wie, że bedzie tego, co zrobil, zawsze żałował. nie wdawałam sie w dyskusje, nie ciagnęłam rozmowy. z mojej strony padły: trudno, no bywa tak, jakos sobie poradzę. koniec, kropka. Rozłączyłam sie szybko, bo... bardzo przeżyłam to rozsrtanie. nie wiem, czy dlatego, ze pierwszy raz facet mnie rzucił, czy dlatego, ze zupełnie nie wiem, co było powodem, czy dlatego, ...
    • Czy to możliwe?! zastanawiam się od kilku dni.10 lat temu miałam przyjaciela, zawsze myślałam że to tylko kolega, spędzaliśmy dużo czasu razem jak brat i siostra, wogóle znaliśmy się od dziecka, wspólne wagary, imprezy itd, był moim "starszym bratem" Pewnego razu coś się wydażyło i musiał wyjechać do innego kraju, miałam wtedy 20 lat. Przysłal mi list z miłym słowem, wytłumaczeniem dlaczego tak nagle wyjechał, ale to nie istotne, ja też do niego pisałam.W jednym z listów napisałam...
    • ???? Jak wy myślicie????
    • Wkurzyłam sie jak nie wiem! A ja raczej spokojny człowiek jestem:)Budujemy z mężem dom. Wczoraj wylali nam fundamenty, wszystko by było ok tylko moj stary strasznie znerwicowany cała akcją. Normalnie jakiejś szajby dostaje. Cały czas biega z czerwoną teczką z napisem BUDOWA i krzyczy na ludzi. Twierdzi ze oni się do niczego nie nadają,że marnują nasze pieniądze itd.-(wczoraj zostało trochę betonu i oni chcieli go wylać na ziemię). Nie potrafi być dla tych facetów miły, cały czas p...
    • tylko jak długo jeszcze? przy obecnym stylu życia to okolice 40-tki to chyba juz koniec mężczyzny. dla niektórych to 35 dla innych 45 ale i tak to juz schyłek. tak mnie naszło po przeczytaniu wątku o 25 letnim prawiczku. Pierdzielenie o tym że ktoś nie chciał, że nie znalazł odpowiedznije kandydatki, a latka lecą. Szarpia sie ci gó..arze by sie wyksztalcić zdobyć dobrą prace itd by wyrywać cud laski, a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie że i tak nic z tego bo hydraulika...
    • Chyba się zamotałam...bo spotykam sie z meżczyzną który rok temu zakończył związek z mężatka - dawna miłościa- temat stary jak świat odnaleźli sie na NK- dziewczyna w ostatniej chwili stchórzyła, bo mąz , bo dzieci 2 , zwiazek był powazny z tego co wiem, rozstali sie rok temu równo, my sie spotykamy od wiosny. Utrzymywali sporadyczne kontakty- grzecznosciowe co tam słychac itd....poniewaz X...chce byc w porządku wobec mnie, wiec wiem o tym i swego czasu poprosił pania zeby moze zaniecha...
    • jakos wrocilam po wakacjach i tych starych wyg nie widac...
    • Bo jakiś ponury chodzi. Pozdrawiam
    • od jakiegoś czasu próbuję poznać kobietę poprzez net. Wydawać by się mogło,że forma poznawania się tak samo dobra jak każda inna. Nie lubię dyskotek i tego typu przybytków,zresztą czy tam można poznać kogoś normalnego? W pracy i otoczeniu kobiet mam na kilka,zresztą wszystkie zajęte. A na ulicy nie podejdę i nie zagadam. Więc zostaje internet.Niestety,to jakaś parada zakompleksionych, bądz gdy już dojdzie co do czego,nie wiedzących czego chcą kobiet.Nie żebym tam zaraz proponował ...
    • Nie sądzicie, że w wieku 24 lat facet powinien być całkowicie niezależny. Tymczasem w tym wieku ludki kończące studia dopiero myślą o znalezieniu pracy ci bez wyższego nie są lepsi. I nie piszcie mi, że w tym kraju to niemożliwe, bo w europie zachodniej 27 latek na utżymaniu rodziców to nic nadzwyczajnego. Dlaczego tak się dzieje, że młodzi ludzie nie chcą dorosnąć? Widzę to po moich znajomych. Ile mieliście lat jak się usamodzielniliście?
    • jaka jest najgłupsza rzecz jaką zdarzyło wam się kupić? Pomysł na temat urodził się gdy zobaczyłem ostatni zakup mojego "staruszka". ...kupił on sobie przez allegro, takie elektroniczne "cudo" do liczenia kroków na spacerze!! po co komu takie rzeczy i takie informacje?!
    • Hmm... dziwne uczucie nie wiedziałem jak zareagować !!! Nigdy nie kontaktował się z moją rodziną, nie poznałem go no bo jakim cudem ? Dziwny facet nie chciałem z nim rozmawiać, nie miałem o czym !!! Tak naprawdę nie chcę mieć z nim żadnych kontaktów lepiej nie zmieniać stanu rzeczy. Jedyne co wiem o nim: kłamca, wybujała fantazja, urojone pretensje, kilka lat w więzieniu... w sumie nic pozytywnego.
    • Chcialem Przedstawic moja sytuacjie od nowa zbierajac moje wypowiedzi z roznych for Moze ktos pomoze bo ja nie wiem co robic :{ Pomocy _________________________________________-- Niedawno rozstalem sie z dziewczyna po okolo rocznym Związku powiedziala ze juz nic do mnie nie czuje.Myslalem ze poprostu mnie olala , jednak po spedzeniu troche czasu w samotnosci przemyslalem wszytko ,i to ja ja zawiodlem bylo to spowodowane tym ze okazwalem jej uczucia tylko kiedy bylismy we d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się