sterowany

(9 wyników)
  • Nie mogę uruchomić większości apletów (tak się chyba na to mówi) z panelu sterowania: ani dodaj/usuń programy, ani ekranu, ani dźwięku... Czasem, po klknięciu na żądany element, na chwilę pojawia się jego okienko, ale zaraz znika. Wcześniej zainstalował mi się jakiś syf na dysku: dialer może, nie wiem - pojawiła się na pulpicie ikona z gołą niewiastą :-) Może to mieć związek? To jedyny ślad, jaki mam. Ma ktoś pomysł, jak to naprawić??
  • Witam <Mam problem z moim komp; bardzo powoli reaguje na polecenia, nie moge zmienic strony startowej, nie otworze opcji internetowtch w panelu sterowania, problem z wysylaniem i odbieraniem poczty elektronicznej. Bardzo prosze o pomoc . wklejam log hijack wklej.org/id/51139/ i combofix wklej.org/id/51134/ dziekuje i pozdrawiam Nati
  • Co roz skanuje F-security i wykrywa mi tego wirusa, Trojan.Java.ClassLoader.k , niby go usuwam, ale znow po wlaczeniu komputerz jest to samo. Jak mam go usunac? Czy moige usunac ten plik o tej nazwie podanej w raporcie po skanowaniu C:\Documents and Settings\Administrator1\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\arr3.jar-44f46a27- 45e863f8.zip Czynnooa: usuniete
  • Usuwalam recznie AntyVirenKitta. No i klops.Usunelam sobie chyba cos z systemu, bo komp mi sie zawiesza.Usunelam caly katalog Program Files:InstallShield Installation Information, a potem recznie usunelam wpis GDATA z autostartu.No i komp sie zawiesza. Pracuje b wolno.Co mam zrobic w tej sytuacji????? I co moglam sobie usunac??? Czy bede musiala przeinstalowac caly system? Pomozcie prosze.
  • W związku z powtarzającymi się przypadkami wykrywania wirusów w Temporary Internet Files, proponuje wykonać zmiany w domyślnych ustawieniach Opcji Internetowych. W tym celu należy przejść do Panelu Sterowania => Opcje Internetowe => Zakładka Zaawansowane => przejść do Zabezpieczenia => i zaznaczyć Opróżnij folder tymczasowych plików internetowych podczas zamykania przeglądarki
  • adupdmanager- co ztym fantem zrobic i co to jest
  • Coś złego stało mi się z Nortonem i chciałam go usunąć. Nie ma takiej opcji jak deinstalacja, więc wrzuciłam cały folder do kosza:(Po ponownym uruchomieniu komp pojawiła mi się info, że w systemie windows czegoś brakuje i pojawiło się słowo Norton, więc z kosza go wyciągnęłam i dalej jest. Ale- zainstalowałam Avast antivirus i ten Norton - niechodzący zresztą-jest mi niepotrzebny. Jak się go pozbyć??
  • Chodzi mi o winde 2000 i IE. Mam problem z usuwaniem plikow tymczasowych. komenda z narzedzia/pliki tymczasowe/usun nie dziala (tzn. dziala, ale jak wejde do plikow tymczasowych spod folderow ukrytych w "ustawienia i dokumenty" to one tam nadal sa) Jak wykasuje to lopatologicznie (komenda zaznacz wszystkie w katalogu i usun, to tez niby kasuje a potem one dalej sa!) Za kazdym razem jak klikne w to usuwanie, to sie niby cos dzieje, dysk dziala jakby kasowal, ale potem te pliki wszys...
  • Wiem ze jestem glupia ale mniejsza z tym. O co chodzi? Ano o to ,ze od dzis cos sie moj internet obrazil na firewall:- (((albo odwrotnie... Jak wylacze firewall to wszytko chodzi jak burza a jak tylko wlacze to ni ciula ... Moze mam cos zle ustawione chociaz nic nie przestawialam.Dodam tylko ze mam WinXP i Sasser zawital do mnie kilka dni temu .Udalo mi sie szatana wytepic ale chyba tylko na 2 dni bo dzis rano znowu mi jakies okienka antyvirusa wyskakiwaly informujac ze Sasser zn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się