Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      sterowany

sterowany

(14 wyniki)
    • Witam, Zastanawiam sie co jest lepsze, płyta elektryczna ze sterowaniem z piekarnika czy bez? Jakie są za i przeciw?? Czy w obydwu przypadkach będę mogła płytę przesunąć w stosunku do piekarnika (aby nie znajdowała się bezpośrednio nad piekarnikiem)?? maja
    • Zastanawiam się nad zakupem piekarnika Gorenje B50 EP. Wyglada super ale mnie dzis pan w Media Markcie postraszyl, ze jak mi sie cos popsuje to koszt wymian moze byc wyzszy niz cena piekarnika i ze poleca raczej takie z wystajacymi pokretlami (tyle, ze takie mi sie nie podobaja). No i jestem w kropce. Ma ktos piekarnik sterowany sensorowo (i czesto go uzywa)? Jak sie sprawuje taki sprzet? Popsulo sie cos?
    • Szukam opinii na temat piekarników firmy AMICA ze sterowaniem sensorowym. Przymierzam się do zakupu Amica EB2003. Mieliście jakieś problemy, a może wręcz przeciwnie jesteście bardzo zadowoleni. Z góry dziękuję za opinie
    • Rozważam zakup zmywarki (szerokość 60 cm, do zabudowy - firma Bosch lub Siemens). Pozostaje dylemat, czy panel sterujący ma być widoczny, czy nie? Podobają mi się wersje z panelem całkowicie niewidocznym, ale mam wątpliwość, co do ich usterkowości i co za tym idzie, kosztami ewentualnych napraw. Poza tym w opisach zmywarek spotkałem się z określeniami: "zintegrowany panel sterujący", ukryty panel sterowania", "zakryty panel sterowania" oraz "zmywarka zintegrowana" lub w "pełni zint...
    • Nie wiem zupełnie jaki piekarnik wybrać. Odpowiada mi piekarnik, w którym wpisano "do zabudowy w słupku". Czy piekarnik do zabudowy w słupku będzie nadawał się do takiej szafki dolnej z szufladą, przystosowanej do zabudowy piekarnika? www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10103&productId=21919 Z tego co wiem są też specjalne szafki "do zabudowy pionowej" (słupek). Nie wiem tylko czy nie ma jakiś ograniczeń konstrukcyjnych, które uniemo...
    • Witam! Noszę się z zamiarem zakupu dlatego mam pytanie do osób, które używają na codzień płyty ceramicznej w kuchni. Jakie funkcje maja wasze urzadzenia (elektronika gotowania, timer, itp) i czy ich używacie - czy warto wydawac pieniądze na takie "bajery". Na co warto wydać pieniądze a co jest Waszym zdaniem zbędne. Jaką firmę polecacie. Z góry dzięki za info!
    • Prosze, pomozcie - chce kupic plyte gazowa i piekarnik elektryczmy do zabudowy. POdobaja mi sie oba Mastercooka, ale pokretla do palnikow sa przy piekarniku - slyszalam, ze to moze moze powodowac problemy przy zapalaniu, ze czasem cos nie kontaktuje jak sie idealnie nie ustawi - czy cos wam o tym wiadomo? Druga opcja to Ardo - maja ladna plyte gazowa z pokretlami na plycie, ale prawie w zadnym sklepie internetowym nie sprzedaja ardo, a jak sprzedaja, to nie sprzedaja lodowki ariston,...
    • Zastanawiam się nad wyborem lodówki wolnostojacej inox, ok 180 cm. Nie wiem co lepiej kupic (cena gdzieś do 2 tys.zł w ceneo) Whirpola za ta cenę to juz dość solidnego pod wzgl wyposażenia i z 2 agregatami czy może trochę skromniejszą wersję electroluxa lub boscha.
    • Witam, mam gorącą prośbę o wyjaśnie pewnej kwesti związanej z odliczeniem piekarnika. Otóż aby go odliczyć musi być spełniony warunek aby piekarnik (i np okap)"włączyć w substancję budynku i związać na trwałe z obiektem" Co to oznacza ? Piekarnik chcę zamonotwać w słupku i podłączyć go do 220V. Jak US to sprawdzi? Okap rozumiem, że musi być połączony rurą z wentylacją ale piekarnik ??? Pozdrawiam
    • w tym tygodniu muszę kupić ten sprzęt - co możecie mi polecić? płyta najlepiej na płycie ceramicznej a piekarnik w kolorze inox. Czy warto kupować ten sprzęt z osobnym sterowaniem czy może lepiej z jednym? Mastercook czy Amica? a może Gorenje czy też Electrolux? Z góry dziękuję za rady
    • Witam! Zastanawiam sie nad wyborem kuchenki elektrycznej do zabudowy. Nie chce sterowania sensorowego. Interesuja mnie szybkie pola grzewcze. Czy one naprawde sa szybsze? Chcialabym aby kurki nie byly na plycie tylko tak jak w tradycyjnej kuchence. Moze byc bez rozna i emalii katalitycznej. Najlepiej z prowadnicami. Koszt do 3 tys. Chetniej blizej 2 :) Co polecacie? A co powie na to Zayzayer? Dziekuje za wszelkie rady!
    • czy warto zainwestowac w amice EBS 28I lub EBST 28I a moze jakis inny piekarnik?prosze o pomoc.z góry dziekuje
    • Witam czy piekarnik Gorenje B9000E: ewabymail.pl/product_info.php/cPath/31_7_179/products_id/1137 posiada termosondę? Na stronie WWW Gorenje nie podaje takiej informacji. Natomiast jest info, że termosodę ma B9000AL. Czy te modele oprócz obudowy różnią się czymkolwiek? I jeszce pytanie o modele B8980E i B8980AL: czy mają termosondy i czym się w sumie różnią od modeli B9000? (są tańsze, a wizualnie prezentują się tak samo i zastanawiam się czy warto dopłacać). Strona WWW Gorenj...
    • w saturnie jest kuchnia do zabudowy model U 330 + plyta EC 620 za 1699 za to w euro jest elektrolux model 400 x i cos tam za 1699 elektroluxa ma mniej funkcji ( piekarnik ma tylko 3 funkcje) i pytanie który wybrac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się