-
Syn /7,5l/ marzy o takim cudzie jak z tytułu.
Jednak oferta internetowa jest ogromna - od takich po 50pln po takie 2000 :>
Nie jestem skłonna zapłacić 50 pln za coś co się rozwali po 5 minutach
nie chce tez wydawac 2000 na zabawke :)
Czy macie jakies doswiadczenia z tymi produktami?
Jakies konkretne sklepy? marki? modele?
-
polećcie coś sensownego... Ostatnio synek zobaczył zdalnie sterowane autko u kolegi i mało mu oczy z orbit nie wyszły :-)
Z jednej strony chciałabym coś, co się nie rozpadnie na elementy pierwsze przy pierwszym zderzeniu ze ścianą, a z drugiej coś, co mi nie poniszczy mebli.
PS. Wujek mial pomysł zakupić zdalnie sterowany helikopter! Over my dead body! no chyba że będzie użytkowany w mieszkaniu taty, tam może demolkę urządzać :-)
-
Moj syn chce dostac czolg sterowany cobi kosztuje on ponad 200zl, warto kupic?
Taki jak w ponizszym linku:
allegro.pl/cobi-klocki-czolg-challenger-i-sterowany-21901-i2840087793.html
-
Czy polecacie autko sterowane Zygzaka
allegro.pl/zdalnie-sterowany-zygzak-mcqueen-cars-dickie-1-12-i1977617299.html
Gdzie ewentualnie najtaniej dostane w Warszawie?
-
Witam. Jakie auto sterowane polecacie 5-latkowi? Dickie, Nikko, Silverlit, Carrera? Najlepiej w cenie do 200 zł.
Dzięki wielkie.
-
Wybór ogromny, nie wiem, na które się zdecydować...
-
W nowej gazetce Real jest to cudo w promocji 89 zł, na allegro najtaniej 114 zł, ale bardzo mnie zainteresowało. Znacie ten samochodzik? Czy to na prawdę jest fajne, czy dzieciaki się bawią? Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
Chodzi o coś takiego
[img]https://img7.burak.pl/img/a/6/8/f/fisher-price-wyscigowka-sterowana-grzechotka-v2758.jpg[/img]
-
Chodzi mi o ten nowomodny rowerek dla najmłodszych, z kijem i podstawką na nogi dla dziecka jeszcze nie pedałującego. Czy możecie wskazać mi jakiś sklep (internet lub Wawa), gdzie znajdę rowery nie wyposażone w wielkie plastikowe misie, koty, tudzież baldachimy? Po prostu rowery, coś estetycznego. Trzy koła, pedały, siodełko, barierka, podstawka na nogi, kij, jakiś bagażnik, ale nie te sfinksy ;-) Widziałam takie prostsze na ulicach. Dla roczniaka. Dzięki.
-
Planuję zakup helikoptera dla męża (zabawkę), nie chcę wydawać fortuny, ani kupić badziewia. Na allegro ceny zaczynają się od ok. 50 zł, ale wolałabym kupić w stacjonarnym sklepie, żeby nie było problemów z reklamacją. Gdzie w Łodzi można nabyć w rozsądnej cenie i dobrej jakości taką zabawkę?
-
Jak w temacie. W ogóle się w tym nie orientuję, więc proszę o radę. Ma być porządne a nie na chwilę, bo nie lubię pieniędzy tracić na buble.Pozdrawiam
-
Synek mi od jakiegos juz czasu mówi, ze chcialby auto (najchętniej koparę)
sterowaną hmmm.... Takie sterowane radiem.
Zastanawiam się czy 3-latek nie jest na to za maly?
Hmmmm .... od jakiego wieku dzieci się tym bawią? Mial ktoś takie cudo? Warto
to kupić?
-
Szukam dla syna, ma byc dośc stabilny by nie majtał nim kazdy maleńki ruch powietrza. Musi też byc łatwy do obsługi dla 7 latka.
Na allegro jest zatrzęsienie takich sprzętów ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tej kwestii.
-
Chodzi o robota Wall-e z filmu dla dzieci:-) Na allegro i w sklepie
disney'a jest kilka modeli, ale opisy lakoniczne i opinii
użytkowników także niewiele. Może którejś z Was dziecko ma taką
zabawkę i podzieli sie opinią? Szukam robota zdalnie sterowanego i
jak najsolidniej wykonanego, aby w rękach prawie pięciolatka nie
rozpadł się od razu na kawałki;-)
Znalazłam takie roboty:
www.allegro.pl/item413094876_wall_e_disney_pixar_super_zabawka.html
disneystore-shopping.disney.co.uk/...
-
chyba jakos tak ... Syn i siostrzeniec widzieli oczywiscie w jakiejs reklamie i oboje sobie zazyczyli ... Nie moge go znalezc :/ Wiecie moze o ktory chodzi? Nie wiem czy kupie, ale chcialabym przynajmniej poznac cene tego cuda.
Bede wdzieczna za pomoc :)
A tak na marginesie, to nasze dzieci maja coraz wyzsze wymagania co do zabawek :(
-
Chciałabym kupić swojemu bratankowi rowerek ze sterowaniem, podobno hit
sezonu... czy ktoś wie, gdzie w Warszawie mogę go dostać?
-
chodzi mi o taki:
www.allegro.pl/item388276237_rowerek_trokolowy_ufo_efekty_swietlne_dzwiek_fv.html
Synek jak widzi w parku to bardzo mu się podoba, denerwuje się że
starszy brat jeżdzi na rowerku (ma 5 lat) a On nie może. Mamy 12" z
bocznymi kółkmi ale na takim jeszcze nie umie jeżdzić, mamy też
takie auto jeżdzik ale synek tak zasówa że parę razy dość mocno z
niego spadł i się boję (jeżdzi tylko po domu)
Poszliśmy do sklepu żeby go przymieżyć do tego rowerka ale synek na
ch...
-
Potrzebuje solidnej koparki która sie nie rozleci po dwóch dniach i najlepiej takiej co świeci i wydaje dźwięki. Może by sterowana. Pomocy!
-
Doradźcie jakimi bawią się Wasze maluchy. I czy się nie psuje. Jest
tego tyle że ciężko wybrać.
Pozdrawiam,
Kasia
-
Witam,
czy ktoś może wie gdzie można kupić owerek firmy hauck z serii
disney różowy z księżniczkami taki jak ten z linku :
www.allegro.pl/show_item.php?item=591780306
Jestem z Łodzi ,ale jest mi bez różnicy w jakim mieście byle można
go gdzieś kupić.
Pozdrawiam
-
Czy może któraś z Was ma coś takiego i może polecić jakiś konkretny zestaw? Niedługo jadę sama z dzieckiem nad morze, a dziecko nie z tych co przesypiają całą podróż, chciałabym mieć jakiś alternatywną rozrywkę dla niego. Rozumiem, że ekran można zawiesić na zagłówku czy też tyle mojego siedzenia, a co z odtwarzaczem? Gdzie on jest? Da się zamontować / postawić tak, żeby można było obsługiwać bez wysiadania zza kierownicy?
Nic nie wiem o takich urządzeniach, będę wdzięczna za wszelkie opinie.