Dodaj do ulubionych

CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY????

IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.08.04, 13:41
CZESC.MIESZKAM 2 MIESIĄCE W STOLICY.MAM LICENCJATA EKONOMII, KURS KOMUTEORWY,
STAZ 4 MIESIĘCZNY W KSIĘGOWOŚCI.WYSYŁAM MNÓSTWO OFERT CO
PONIEDZIAŁEK.INTERESOWAŁABY MNIE PRACA BIUROWA, W JAKIEJS FIRMIE.DOSTAJĘ
CIĄGLE PROPOZYCJĘ PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO, AGENTA UBEZPIECZENIOWEGO,
TELEMARKETERAITD.CZY MOZNA W WARSZAWIE ZNALEZC NORMALNA PRACĘ?? TERAZ SZUKAM
JUZ W JAKIMS SKLEPIE Z ODZIEŻĄ.JESTEM ZAŁAMANA PONIEWAŻ MAM TROCHE CIĘŻKO
SYTUACJĘ FINANSOWĄ.MOŻE KTOŚ MI POWIE PO JAKIM CZASIE MOŻNA LICZYĆ NA
ZATRUDNIENIE W STOLICY.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 13:51
      No jasne, że można znależć, tylko nie można wybrzydzać. Trzeba brać co jest,
      zdobywać różne doświadczenia a 'normalna' praca na pewno się znajdzie. Tylko,
      że samo nic do Ciebie nie przyjdzie. Musisz szkolić języki, masz licentjata
      więc, pewnie do mgr już nie daleko, ale 4 miesiące doświedczenia to mało moim
      zdaniam. Życzę powodzenia;)
    • Gość: ja Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.sbi.com 26.08.04, 13:56
      to będzie ciężkie bo większość poważnych firm zamieszcza ogłoszenia najpierw na
      swoich stronach intranetowych i dopiero jak wśród swoich pracowników,
      ewentualnie ich znajomych (osób przez nie poleconych) nie znajdą się odpowiedni
      kandydaci, to dopiero wtedy ogłoszenia są dawane do prasy lub zamieszczane w
      internecie. Najlepiej wytypuj sobie branżę w jakiej chcesz pracować i zaglądaj
      bezpośrednio na strony firm, tam prawie zawsze znajdziesz odnośniki poświęcone
      karierze w tej firmie
      pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu
      ja znalazłam i jestem bardzo zadowolona :)
      • Gość: Stella Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.eos.com.pl 26.08.04, 14:09
        Tak, mozna znależć normalną pracę w warszawie. Niestety jest bardzo ciężko,ale
        nie mozna tracić nadziei.Ja znalazłam z Gazety Wyb.,ale szukałam z 8 miesięcy.
        Trzymam kciuki zeby i tobie się udało...PS.Wysyłaj z Wyborczej, z internetu i
        pytaj znajomych czy nie słyszeli,że gdzies szukają pracownika!
        • servetka Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? 26.08.04, 20:28
          Szukałam można powiedzieć 12 godzin ;))
          Koło 22 wysłałam mailem CV (z aaaby owe ogłoszenie było) a ok. 10 rano
          zadzwonili umówić się na rozmowę. Później drugą i trzecią, a obecnie pracuję w
          tej firmie... I warunki całkiem całkiem...
        • Gość: aksamitka Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 20:28
          a dlaczego koniecznie w stolicy ?czy to już nie ma innych miejsc?
    • Gość: Oozie Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 27.08.04, 10:32
      Zacznij jako "czasownik"
      • Gość: ilona czasownik czyli.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:13
        czasownik jest dla mnie określeniem naprawdę upokarzającym
        co za kretyn coś takiego wymyślił?
        jak usłyszałam to po raz pierwszy to od razu skojarzyło mi się z niewolnikiem,
        przedmiotem a nie podmiotem

widziałam, że job-net posługuje się tą nazwą - coś paskudnego

pracowałam kiedyś na zlecenie w ramach outsourcingu, tzn. byłam zatrudniona w
        agencji dor. pers. na zelcenie i pracowałam w firmie ich klienta, ale na
        szczęście nikt mnie nie nazywał czasownikiem, a po prostu współpracownikiem

totalne uprzedmiotowienie ludzi
        • Gość: Oozie Re: czasownik czyli.... IP: *.handelsbanken.se 30.08.04, 12:49
          Gość portalu: ilona napisał(a):

> czasownik jest dla mnie określeniem naprawdę upokarzającym

> pracowałam kiedyś na zlecenie w ramach outsourcingu

Uważasz że stosowanie angielskich wtrętów jest lepsze?
          U nas osoby z Temp-Service nazywane są pracownukami, bo współpracownik to
          trochę za dużo.
          Niemniej
    • Gość: ht Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.waw.sa.gov.pl 30.08.04, 14:10
      Mieszkasz 2 miesiące w stolicy i juz chciałabyś znaleźć pracę.A co maja
      powiedzieć ci którzy mieszkają w Warszawie od urodzenia i nie moga znależć
      przyzwoitej pracy od 12 mieswięcy i więcej? Posukaj sobie pracy tam skąd
      pochodzisz. Wracaj do domu. Praca w Warszawie dla Warszawiaków!
    • Gość: radiowiec Re: CZY MOZNA ZNLEZC skąd sie tacy biorą??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 14:23
      dziewczyno, kto ci powie kiedy Ty znajdziesz sobie pracę? kogo to poza tobą
      interesuje? Bosz...ja rozumiem , że forum to forum, ale niektóre pytania tu
      zadawane są szczytem głupoty....

Powiem ci, że po tym co przeczytałem, sam bym cie nie zatrudnił. Weź się w
      garśc i haruj narazie gdziekolwiek. na co ty liczysz z kursem komputerowym i
      stażem? Na 5 tys.???
      Jaka to jest wg ciebie normalna praca? Taka od 8 do 16? Pozbądź się złudzeń i
      zobacz jak inni żyja, może cie to obudzi, bo chyba jesteś nie z tej planety....

• Gość: Ktos Re: CZY MOZNA ZNLEZC skąd sie tacy biorą??? IP: 217.96.23.* 02.09.04, 15:13
        To jest naprawde przykre co piszecie. Polak Polakowi potrafi tylko dupe
        obsmarowac i tyle. Nie ma na swiecie tak nieszanujacego sie narodu jak Polska!!!
        To naprawde przykre. Zobaczcie co piszecie!!!Czasami jest mi wstyd, ze jestem
        Polakiem.
    • Gość: Venti Re: CZY MOZNA ZNLEZC PRACW W STOLICY???? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 02.09.04, 15:48
      Można, można, spokojnie. Sam szukałem przez trzy miesiące, a teraz dostałem
      trzy oferty spośród których mam wybrać (też problem, ale takie problemy to ja
      mogę mieć). Rób swoje, pisz oferty do wyrzygania (sorry za słownictwo), i
      spróbuj złapać np. taki telemarketing żeby mieć na chleb. Z czasem coś
      znajdziesz, powodzenia. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka