Gość: hhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:36 Ile można zarobić rozwoażąc przesyłki w firmach kurierskich, np. stolica? I jakie sa warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: Stolica IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:31 wczoraj widzialem ogloszenie stolicy ,szukaja kurierow i niezle mnie rozbawilo to ze zachecaja wysokimi zarobkami nawet 10.000 hahahaahahah chyba rocznie;p czego wymagaja:samocho nei starszy niz 6 lat, wlasna dzialalnosc gospodarcza i dobra znajomosc terenu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Stolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:12 Kolega tez wspominał o tym ogłoszeniu, bo akurat przeglądał GW :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Stolica IP: *.chello.pl 05.04.05, 14:39 Tak te "nawet 10 000" to są w stanie zarobić bardzo starzy kurierzy co maje najlepsze rejony miasta np.centrum. Podjeżdzasz po jeden ogromniasty biurowiec bierzesz plik kopert paczek itp. i latasz z tym po piętrach. Auto stoi paliwo się nie spała a kaska leci. ale tak dobrz to maja ci którzy w takich firmach pracują po 10 lat a ci nowi dostaja kopertę i dwie paczki wielkości pudełek po butach i popierdzielaja po wsiach gdzie pomiędzy jednym a drugim odbiorcą jest 10 kilosów i wtedy jest odwrotnie paliwo się spala samochód się zużywa a kasy z tego nie ma bo jeszcze np. odbiorcy przesyłki nie ma doma i jutro też tam pojedziesz :) Mój chłopak tak pracował jeżdziłam razem z nim to wiem jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Stolica IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:50 no prosze to nawet oprcoz 10 000 tysaikwo panienki gratis heheh;) bez urazy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Stolica IP: *.chello.pl 06.04.05, 15:58 Tak na marginesie to kurierzy nie mają czasu i siły dla swoich żon a co dopiero na panienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Stolica IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:11 dlatego worza je ze soba;) Odpowiedz Link Zgłoś
jbravo1 Re: Stolica 08.04.05, 19:11 Wszystkie firmy kurierskie,a w szczególności Stolica i Dhl to dno,zarówno dla kurierów jak i etatowych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś