-
Cały czas się zastanawiam, bo ceny coraz bardziej rosną ile sztuk ubrań mam kupować dla mojego zaraz 5 latka.
Głównie chodzi mi spodnie / spodenki - ile macie par i jakie?
Bluzy - ile sztuk i jakie?
-
Proszę o radę, bardzo dawno nie wystawiałam swoich rzeczy na allegro.
Czy ubrania damskie lepiej wystawić jako jeden zestaw, czy na sztuki?
Zrobiłam generalne porządki i uzbierało się trochę, z 50 łącznie sztuk odzieży i butów.
Ubrania za małe (kupione w planach: schudnę kiedyś), za duże (oddam do przeróbki), niektóre ubrane 1-2 razy, nabyte chyba w odpływie zdrowego myślenia - nie mój styl, niektóre b. eleganckie, a ja wolę swobodnie się ubierać....
Przeważnie r. 38, kilka sztuk w ...
-
moje dziecko zuzywa kolor czerwony i niebieski kredkach bambini.
Czy dokuppie gdzies kredki na sztuki? wlasnie te kolory?
-
Witam,
Uzbierało mi się trochę ubranek po synku, ubranka nie są znanych
firm ale dobre gatunkowo.
chce je wystawić na allegro i potrzebuje Waszej porady z punktu
wdziania kupującego
Lepiej wystawić w zestawie czy pojedyncze sztuki?
Od 1 zł czy z cena minimalna a może kup teraz?
Widzę ze aukcje z fotkami obrobionym w programach graficznych
osiągają wysokie ceny i teraz nie wiem co robić. Nie mam pojęcia jak
obrobić zdjęcia, zupełnie się na tym nie znam:(
Obawiam sie wystawie...
-
bo sie zastanawiam czy sie opłacają. i ile dada biedronkowe,i z tesco-za sztuke oczywiscie-bo poczki sa rózne.pozdrawiamy!
-
Dziewczyny dzisiaj najpierw spanikowałam, że nie mam prawie niczego dla
Dzidzi i siebie, a teraz panikuję, bo nie wiem, jaka duża ma być wyprawka:
(((Rozmiar zakładam 56cm,bo pan doktor na usg stwierdził, że dłuższe się
Maleństwo nie urodzi. Zatem ile sztuk body, pajacyków i czy jeśli
body/pajacyki to kaftaniki i śpioszki też???a jaki rozmiar czapki??chcę kupić
taką bardzo ciepłą na wyjścia??pozdrawiam
-
W Rossmanie, Superpharm i Carrefourze są dostępne w obecnej chwili tylko małe
paczki. Może któraś mama odwiedzająca inne markety widziała te duże pudełka
wkładek J&J lub Penaten. Idą mi one jak kamfora, wiec będę wdzięczna za info.
A może polecicie mi jakieś inne super chłonne, nie drapiące i koniecznie z
klejem. Pani Wąż
-
Hej, mam prośbę. Potrzebuje informacji ile sztuk Wasze dziecko ma z poszczególnych części garderoby. Mam skłonność do przesady i szukam ratunku:-))
-
Hej,
mam tak na szybko pytanie.
Tata zakupił sobie aparat t słuchowy i juz 8 razy (na przestrzeni 10 m-cy) odwoził go do naprawy.
Uznałam, że to lekka przesada i zadzwoniłam tam, pani poinformowała mnie, ze aparat jest już naprawiony (...) czeka na odbiór i ze jeżeli kolejny raz się popsuje wymienia na nowy. Poprosiłam żeby napisała mi to na kartce, na co Pani się oburzyła i powiedziała że nie widzi takiej potrzeby. Czy orientujecie sie czy tata ma jakieś prawo domagania sie nowego, il...
-
Witam!
Czy używanie pieluszek wielorazowych? Jeśli tak, to któych? Gubię się w tych kieszonkach, formowanych, otulaczach, wkładach jedno i wielorazowych... masakra jakas.
Chciałabym ukierunkować się na któreś... ale nie wiem:
a) które są wygodniejsze w użytkowaniu,
b) tańsze,
c) uniwersalne,
d) ile sztuk kupić aby móc prać na spokojnie powiedzmy co 3 dni... ??
Jeśli macie jakieś doświadczenia... BARDZO PROSZĘ o porady ! :)
Pozdrawiam
Gorzata
-
Zamierzamy lada dzień zabrac się za wymianę drzwi w mieszkaniu... W tej chwili w futrynach tkwią stare, drewniane... Wahamy się, czy wybrac drewniane, czy z okleiny? Możecie polecic jakąś firmę, która Was nie zawiodła? Drzwi muszę kupic z futrynami i powiem szczerze , że nie uśmiecha mi się zapłacic po ponad 1000 zł za drewniane, tym bardziej, że muszę kupic sztuk 4. Czy faktycznie drzwi z okleiny nie są nic warte? Trochę poczytałam na forach i wszędzie "tylko drewniane". Okleinowe są śliczn...
-
Zauważyłam aukcję na kup teraz (kwota 10zł), gdzie było wystawione ok. 20 filmów. W opisie było napisane, że każdy jest za 10zł bez względu na tytuł, tylko przed zakupem trzeba zapytać czy są jeszce dostępne. Zainteresowały mnie dwa i zapytałam czy są jeszcze. Dostałam odpowiedź, że tak. Kliknęłam kup teraz i zakończyłam aukcję. Za chwilę jednak zaczęłam sie zastanawiać czy sprzedający może ode mnie żądać zakupu wszystkich (łączny koszt ok. 200zł). Napisałam do niego, że zgodnie z wcześniejsz...
-
wystawiam [b]coś[/b] na aukcji, a że wystawiam dwie sztuki, to powinny być dwie aukcje? czy w jednej można umieścić 2sztuki?, co wtedy z ceną?
-
Dziewczyny,
proszę o pomoc - mam aukcje, gdzie do licytacji wystawiam 2 szt identycznej rzeczy.
Teraz doczytałam, że jeśli kupujący złoży ofertę na 2 szt, ale ktoś go przebije cenowo na 1 sztuce, osoba, która chciała 2 szt, nie musi kupować tej 1 dostępnej:
[u][b] Wygrałem mniej przedmiotów, niż licytowałem - czy mogę zrezygnować z zakupu?[/b][/u]
Tak. W aukcji wieloprzedmiotowej z licytacją może się zdarzyć, że będziesz ostatnim z puli zwycięzców i wygrasz mniej przedmiotów, ni...
-
Czy już są wycofane z oferty? Muszę dokupić jeszcze jeden kostium dla siebie,
w innych sklepach zostały resztki...
-
rozmiar 86, 92, dla chłopca, najchętniej polskich producentów, ale
niekoniecznie, widziałam na allegro, ale po 20 zł za sztukę, trochę
drogo dla mnie z przesyłką (choć może i ubranka warte tej ceny, ale
wolałabym coś tańszego tak do 15 zł. za sztukę), szukam szukam i nie
mogę nic znaleźć:( Może któraś mama kupowała i może podać namiary na
jakieś promocje i ciekawe oferty??? Mam wrażenie że mniejsze
rozmiary można kupić bez problemu, ale na roczniaka i więcej trudno.
-
które polecacie?
-
Czy macie może jakąś wiedze gdzie najtaniej są figurki pet shopów??
Moze gdzieś są jakies propocje??
pozdr
-
Zawsze mi się wydawało, że jak jest aukcja - licytacja, bez opcji kup teraz to licytuje się tylko jeden przedmiot lub komplet/ zestaw. Chodzi mi o to, że nie można chyba licytować więcej sztuk (tak jakby osobnych) jak jest przy aukcjach z opcją Kup teraz? Czy się mylę?
-
chodzi o to ze wygrałam w aukcji wieloprzedmiotowej 1 rzecz, licytowałam 2.
dostałam info z all ze :"Liczba licytowanych sztuk 2
Liczba wygranych przez Ciebie sztuk 1 ". i teraz pytanko bo w regulaminie jest
taki zapis:
6.8.
Wynik Aukcji licytacyjnej wieloprzedmiotowej ustalany jest dwuetapowo. W
pierwszej kolejności ustala się listę kolejno wszystkich Licytantów,
poczynając od oferującego najwyższą cenę. Jeżeli kilku Licytantów zaoferowało
taką samą cenę – pierwszy na liśc...