Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      sztuka

sztuka

(107 wyników)
    • Cały czas się zastanawiam, bo ceny coraz bardziej rosną ile sztuk ubrań mam kupować dla mojego zaraz 5 latka. Głównie chodzi mi spodnie / spodenki - ile macie par i jakie? Bluzy - ile sztuk i jakie?
    • Proszę o radę, bardzo dawno nie wystawiałam swoich rzeczy na allegro. Czy ubrania damskie lepiej wystawić jako jeden zestaw, czy na sztuki? Zrobiłam generalne porządki i uzbierało się trochę, z 50 łącznie sztuk odzieży i butów. Ubrania za małe (kupione w planach: schudnę kiedyś), za duże (oddam do przeróbki), niektóre ubrane 1-2 razy, nabyte chyba w odpływie zdrowego myślenia - nie mój styl, niektóre b. eleganckie, a ja wolę swobodnie się ubierać.... Przeważnie r. 38, kilka sztuk w ...
    • moje dziecko zuzywa kolor czerwony i niebieski kredkach bambini. Czy dokuppie gdzies kredki na sztuki? wlasnie te kolory?
    • Witam, Uzbierało mi się trochę ubranek po synku, ubranka nie są znanych firm ale dobre gatunkowo. chce je wystawić na allegro i potrzebuje Waszej porady z punktu wdziania kupującego Lepiej wystawić w zestawie czy pojedyncze sztuki? Od 1 zł czy z cena minimalna a może kup teraz? Widzę ze aukcje z fotkami obrobionym w programach graficznych osiągają wysokie ceny i teraz nie wiem co robić. Nie mam pojęcia jak obrobić zdjęcia, zupełnie się na tym nie znam:( Obawiam sie wystawie...
    • bo sie zastanawiam czy sie opłacają. i ile dada biedronkowe,i z tesco-za sztuke oczywiscie-bo poczki sa rózne.pozdrawiamy!
    • Dziewczyny dzisiaj najpierw spanikowałam, że nie mam prawie niczego dla Dzidzi i siebie, a teraz panikuję, bo nie wiem, jaka duża ma być wyprawka: (((Rozmiar zakładam 56cm,bo pan doktor na usg stwierdził, że dłuższe się Maleństwo nie urodzi. Zatem ile sztuk body, pajacyków i czy jeśli body/pajacyki to kaftaniki i śpioszki też???a jaki rozmiar czapki??chcę kupić taką bardzo ciepłą na wyjścia??pozdrawiam
    • W Rossmanie, Superpharm i Carrefourze są dostępne w obecnej chwili tylko małe paczki. Może któraś mama odwiedzająca inne markety widziała te duże pudełka wkładek J&J lub Penaten. Idą mi one jak kamfora, wiec będę wdzięczna za info. A może polecicie mi jakieś inne super chłonne, nie drapiące i koniecznie z klejem. Pani Wąż
    • Hej, mam prośbę. Potrzebuje informacji ile sztuk Wasze dziecko ma z poszczególnych części garderoby. Mam skłonność do przesady i szukam ratunku:-))
    • Hej, mam tak na szybko pytanie. Tata zakupił sobie aparat t słuchowy i juz 8 razy (na przestrzeni 10 m-cy) odwoził go do naprawy. Uznałam, że to lekka przesada i zadzwoniłam tam, pani poinformowała mnie, ze aparat jest już naprawiony (...) czeka na odbiór i ze jeżeli kolejny raz się popsuje wymienia na nowy. Poprosiłam żeby napisała mi to na kartce, na co Pani się oburzyła i powiedziała że nie widzi takiej potrzeby. Czy orientujecie sie czy tata ma jakieś prawo domagania sie nowego, il...
    • Witam! Czy używanie pieluszek wielorazowych? Jeśli tak, to któych? Gubię się w tych kieszonkach, formowanych, otulaczach, wkładach jedno i wielorazowych... masakra jakas. Chciałabym ukierunkować się na któreś... ale nie wiem: a) które są wygodniejsze w użytkowaniu, b) tańsze, c) uniwersalne, d) ile sztuk kupić aby móc prać na spokojnie powiedzmy co 3 dni... ?? Jeśli macie jakieś doświadczenia... BARDZO PROSZĘ o porady ! :) Pozdrawiam Gorzata
    • Zamierzamy lada dzień zabrac się za wymianę drzwi w mieszkaniu... W tej chwili w futrynach tkwią stare, drewniane... Wahamy się, czy wybrac drewniane, czy z okleiny? Możecie polecic jakąś firmę, która Was nie zawiodła? Drzwi muszę kupic z futrynami i powiem szczerze , że nie uśmiecha mi się zapłacic po ponad 1000 zł za drewniane, tym bardziej, że muszę kupic sztuk 4. Czy faktycznie drzwi z okleiny nie są nic warte? Trochę poczytałam na forach i wszędzie "tylko drewniane". Okleinowe są śliczn...
    • Zauważyłam aukcję na kup teraz (kwota 10zł), gdzie było wystawione ok. 20 filmów. W opisie było napisane, że każdy jest za 10zł bez względu na tytuł, tylko przed zakupem trzeba zapytać czy są jeszce dostępne. Zainteresowały mnie dwa i zapytałam czy są jeszcze. Dostałam odpowiedź, że tak. Kliknęłam kup teraz i zakończyłam aukcję. Za chwilę jednak zaczęłam sie zastanawiać czy sprzedający może ode mnie żądać zakupu wszystkich (łączny koszt ok. 200zł). Napisałam do niego, że zgodnie z wcześniejsz...
    • wystawiam [b]coś[/b] na aukcji, a że wystawiam dwie sztuki, to powinny być dwie aukcje? czy w jednej można umieścić 2sztuki?, co wtedy z ceną?
    • Dziewczyny, proszę o pomoc - mam aukcje, gdzie do licytacji wystawiam 2 szt identycznej rzeczy. Teraz doczytałam, że jeśli kupujący złoży ofertę na 2 szt, ale ktoś go przebije cenowo na 1 sztuce, osoba, która chciała 2 szt, nie musi kupować tej 1 dostępnej: [u][b] Wygrałem mniej przedmiotów, niż licytowałem - czy mogę zrezygnować z zakupu?[/b][/u] Tak. W aukcji wieloprzedmiotowej z licytacją może się zdarzyć, że będziesz ostatnim z puli zwycięzców i wygrasz mniej przedmiotów, ni...
    • Czy już są wycofane z oferty? Muszę dokupić jeszcze jeden kostium dla siebie, w innych sklepach zostały resztki...
    • rozmiar 86, 92, dla chłopca, najchętniej polskich producentów, ale niekoniecznie, widziałam na allegro, ale po 20 zł za sztukę, trochę drogo dla mnie z przesyłką (choć może i ubranka warte tej ceny, ale wolałabym coś tańszego tak do 15 zł. za sztukę), szukam szukam i nie mogę nic znaleźć:( Może któraś mama kupowała i może podać namiary na jakieś promocje i ciekawe oferty??? Mam wrażenie że mniejsze rozmiary można kupić bez problemu, ale na roczniaka i więcej trudno.
    • które polecacie?
    • Czy macie może jakąś wiedze gdzie najtaniej są figurki pet shopów?? Moze gdzieś są jakies propocje?? pozdr
    • Zawsze mi się wydawało, że jak jest aukcja - licytacja, bez opcji kup teraz to licytuje się tylko jeden przedmiot lub komplet/ zestaw. Chodzi mi o to, że nie można chyba licytować więcej sztuk (tak jakby osobnych) jak jest przy aukcjach z opcją Kup teraz? Czy się mylę?
    • chodzi o to ze wygrałam w aukcji wieloprzedmiotowej 1 rzecz, licytowałam 2. dostałam info z all ze :"Liczba licytowanych sztuk 2 Liczba wygranych przez Ciebie sztuk 1 ". i teraz pytanko bo w regulaminie jest taki zapis: 6.8. Wynik Aukcji licytacyjnej wieloprzedmiotowej ustalany jest dwuetapowo. W pierwszej kolejności ustala się listę kolejno wszystkich Licytantów, poczynając od oferującego najwyższą cenę. Jeżeli kilku Licytantów zaoferowało taką samą cenę – pierwszy na liśc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna