Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      sztutowo

sztutowo

(6 wyników)
    • czy moze mi ktos udzielic informacji na temat sztutowa. polecają mi ludzie tą miejscowosc, ze pieknie..., cichutko..., fajna plaza..czy moze ktos byl i moze mi jak tam jest, jak tam z baza noclegowa nad morzem..czy cos jest?
    • dla rodziców z czterolatkiem, z możliwością wyzywienia na miejscu i łazienką w pokoju. z góry dziękujemy za podpowiedzi
    • Którą z tych miejscowości warto wybrać, jedziemy z dwójką małych dzieci, szukamy ciszy spokoju, a moze macie namiary na fajne, ale niedrogie kwatery
    • W sierpniu wybieram się z żoną i 2,5 letnim dzieckiem nad morze. Zdecydowaliśmy się na mierzeję wiślaną z racji bliskiej odległości od Trójmiasta, Malborka, Fromborka, miejscowości, które chcemy zwiedzić. Myśleliśmy o Jantarze, ale może macie inne ciekawe propozycje?? np. Krynica Morska? ale tam podobno jest drogo i brudno?!?! będziemy wdzięczni za porady
    • Szukamy niedrogiego pola namiotowego niedaleko plaży. Nie wiem jeszcze na jakim wybrzeżu, najlepiej obok większego miasta z dworcem kolejowym. Co polecacie?
    • Interesuje mnie czy woda w morzu nadaje się do kąpieli? Słyszałam że zakwitaja tam sinice... Czy mozna się kąpać w Zalewie Wiślanym? Czy ktoś może był w Kątach Rybackich? Czy można tam znaleźć spokój, czy raczej jest to typowo turystyczna miejscowość? Będę bardzo wdzięczna za każdą informację! KF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna