Gość: anetia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:33 Witam wszystkich, szukam ofert pracy w Szwajcarii, czy ktos moglby mi polecic jakas stronke lub wogole powiedziec cos o pracy w szwajcarii? Pozdrawiam i czekam na jakies inormacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desi45 Re: SZWAJCARIA 04.02.06, 10:08 Szwajcarzy nie daja tak latwo pracy zagraniczniakom.....wlasciwie to nie daja.Na pierwszym miejscu sa ich ludzie i sa bardzo zazdrosni o to. Proponuje Ci inny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: SZWAJCARIA IP: *.europe.hp.net 08.02.06, 17:56 Witam, Najbezpieczniej zaczac chyba od monster.ch.. najwiekszy posrednik w CH i nie tylko. jesli chodzi o niedsotepnosc? wszystko zalezy od 'ludzi' a Szwajcarzy niedawno opowiedzieli sie za ulatwieniem nowym-europejczykom przyjazdu do ich kraju i podjecia pracy. na dzien dzisiejszy jest tu chyba latwiej Polakowi dostac prace aniezeli we Francji, gdzie urzad pracy czesto blokuje, nawet jesli pracodawca chce dac ci stanowisko.. w CH urzad pracy tylko zatwierdzi, i jesli szwajcarski pracodawca chce cie zatrudnic, to tak sie stanie powodzenia z CH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: SZWAJCARIA IP: *.europe.hp.net 08.02.06, 18:48 i jeszcze jeden link: fruga.net/ sporo praktycznych porad i informacji w ojczystym jezyku powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetia Re: SZWAJCARIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:07 Dzieki za informacje bardzo mi pomogly mam nadzieje ze moj wyjazd dojdzie do skutku i praca sie znajdzie :) a potem napisze wrazenia z pobytu. jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
spiggythecat Re: SZWAJCARIA 10.02.06, 17:01 Gość portalu: anetia napisał(a): > Witam wszystkich, szukam ofert pracy w Szwajcarii, czy ktos moglby mi polecic > jakas stronke lub wogole powiedziec cos o pracy w szwajcarii? Pozdrawiam i > czekam na jakies inormacje Szwajcaria to fajny kraj, stweirdzam to po 2 m-cach pobytu pociagi i fajki drogie ale piwo tanie zupelnie inna atmosfera pracy, fakt ludzie uprzejmi nawet gdy stanowcza cos komunikuja no i gory!!!!!!!!! wal smialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DESI45 Re: SZWAJCARIA IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.02.06, 18:20 Jako TURYSTA ...fajnie. Z praca to troche inaczej..... zyje 5 km od granicy szwajcarskiej i troche wiem jak to wyglada. A nie jestem tutai od 2 dni. ...Obiecali ze dadza prace jak weszlo EURO...... obiecanki cacanki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amie do SPIGGYTHECAT IP: *.icpnet.pl 20.02.06, 14:15 mam prośbę-możesz podać swojego maila? gdzie można szukać informacji na temat pracy sezonowej w Szwajcarii? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
spiggythecat Re: do spiggythecat 22.02.06, 12:12 moj e-mail spiggythecat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś