tajemnica

(19 wyników)
  • bo mnie ciekawość zjada ;-)
  • witam dziś na hbo2 powtórki pierwszych 5ciu odcinków tego serialu. warto się za to zabierać?
  • TV serwuje powtorke. W Telewizyjnej pojawila sie laurka na temat tego serialu. No jakbym nie ogladal lata temu, to bym sie skusil ... ale co szkodzi przypomniec absolutnie bezbledne streszczenia AJK-a, na ktore czekalo sie bardziej niz na same odcinki. W pewnym momencie nawet chodzilo juz tylko o to, aby obejrzec odcinek i moc skonfrontowac go z "ajkowymi" refleksjami. No wiec, tak na zaostrzenie apetytu, streszczenie pierwszego odcinka "Tajemnica twierdzy szyfrów" – odcinek pierws...
  • Przepraszam za głupie pytanie - ale odkodowane są odcinki na stronie www, czy antenie stacji? Wczoraj myślałam, że to drugie i miałam czarny ekran tv, a komp w domu mam z marnym wyposażeniem.
  • Nowy i bardzo promowany :) W necie dużo fajnych rzeczy się dzieje i zastanawiam się czy warto sobie obejrzeć :) Są jacyś wierni fani? :)
  • gdzie można to bezpiecznie w necie obejrzeć? wszędzie gdzie mnie pokierowała wujek gugle, trzeba było sie rejestrować, logować, wysyłać smsy... Moge, nie ma problemu, ale gdzie najlepiej, najkorzystniej, najbezpieczniej?
  • Po co Luckowa jeździła do pani Ludmiły przed jej śmiercią? Co to za dokumenty? Czyżby za parę odcinków miało się okazać, że Jolka jest kolejnym nieślubnym dzieckiem Luckowej, czy co?
  • Mam pomysl dla tych, ktore ogladaly TYLKO pierwsze dwa odcinki: wiemy juz, ze sa dwie tajemnice - jedna to powod samobojstwa jednej z bohaterek i moze zwiazana z tym skrzynia, ktora nie wiadomo co kryje - druga, to hydraulik, ktory sprowadzil sie na ta ulice nie przypadkowo... Proponuje wpisywac swoje pomysly - rozwiazania tajemnic!
  • Trochę nie rozumiem postawy Adama. Widać, że chłopina ma problem, który go niesamowicie dręczy, dotyczy i jego, i Weroniki, a milczy zamiast powiedzieć, co się dzieje. Na tym cierpią jego relacje z żoną. CZy to tylko męska duma? Byłoby mu łatwiej, gdyby to wyrzucił z siebie.
  • Nie jest źle. 1. Zdjęcia. Żadnych rewelacji na miarę Szeregowca Rayana ale poprawne, bardzo ładne ujęcia, przyjemnie się ogląda. 2. Dźwięk były wpadki, to już chyba przysłowiowe w polskich filmach, ale tu tylko nieznacznie. 3. Montaż. Ok. 4. Muzyka. Jak dla mnie drętwa, wolałbym klimaty w typie Williamsa, bardziej symfonicznie, klasycznie, ilustracyjnie (Początek "Tylko dla orłów" - super) 5. Aktorzy. Jak zwykle drewno albo teatr. W większości. Szyc ok, Gruszka też. Podsumowani...
  • Ktoś gdzieś doczytał, o co chodzi i co tak naprawdę przygnało ją do rodziców?
  • jaki mozg podpisal Claire jako Libby :-/
  • A tu zajawka: pl.youtube.com/watch?v=bv_YjS6UGoU
  • ha:D
  • Nie zadaję tego pytania ze złośliwości. Rozumiem, że gusta są różne i może on się ludziom podobać (co widać na tym forum). Dlatego chciałabym, żeby te osoby powiedziały, co ich kręci w tym serialu, który jak dla mnie jest tylko i wyłącznie kolejną wersją Robinsona Crusoe. Takich seriali było multum - dlaczego az tak fascynuje Was właśnie ten? Ile w tym wpływu zachwyconych mediów, reklamujących ten dość przeciętny filmik na wszelkie możliwe sposoby, a ile Waszych własnych opinii?
  • Były kiedys w telewizji jakies 10 lat temu trzy seriale dla dzieci/młodzieży i nie mogę sobie przypomnieć ich tytułów: 1) Serial o dzieciach, nie pamietam czy byli rodzenstwem czy cos, w kazdym badz razie przyjechali na wakacje do rodziny i po sasiedzku, w starym domu, mieszkal jakis starszy gosciu, ktory mial oko z tylu glowy i podgladal nim co ktos robi za jego plecami. Bylo ukryte w jego wlosach. 2) Nie wiem czy to nie jest czasem tytul, mozliwe ze cos mi sie namieszalo, ale wydaje ...
  • informowanie telewidzów o stanie czystości p...wy pani Alicji niezgodne z regułami tajemnicy lekarskiej
  • co będzie emitowany na jedynce zamiast Lost. Tytuł chyba "Tajemnicze kamienie" czy coś w tym stylu. To coś takiego jak Archiwum X?
  • przegapiłam początkowe odciniki, więc nie za bardzo kojarzę wszystkie nazwiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się