Dodaj do ulubionych

anal z prezerwatywa??

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 09:51
cze:)

chcialam sie dowiedziec czy seks analny boli?a po drugie czy do seksu
analnego moj chlopak powinnien zalozyc prezerwatywe???czy nie koiecznie???czy
przez to ze wchodzi w druga dziurke nie zlapie jakies bakteriiii???bo
przeciez to nie jest dziurka przeznaczona do seksu:)
jezeli ktos z was kochal sie w ten sposob bardzo prosze o rady:)

pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hm... Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:46
      przede wszystkim nie pozwol, by po sexie analnym nastapilo wprowadzenie
      czlonka twojego faceta do pochwy. mozesz zarazic sie w ten sposob. do analu sa
      produkowane specjalne prezerwatywy, sa mocniejsze i bardziej wytrzymale. za
      pierwszym razem mozesz odczuwac pewnien dyskomfort, ja osobiscie nie preferuje
      tego rodzaju sexu <boli>...i pamietaj! jesli po analu macie ochote na
      tradycyjny sex, facet musi sie umyc...
      • Gość: Marta Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.aster.pl / 10.65.6.* 15.11.03, 17:24
        ja odraadzam taki sex!! boli nawet po uzyciu roznych kremow.
    • Gość: Żabka Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.11.03, 18:46
      seks analny jest przyjemny,ale czasami boli.musisz starać sie myśleć o tym, ze
      to ma ci dac przyjemnośc i zapomniec o bólu.możesz się kochać bez prezerwatywy
      w ten sposób,tylko jeśli potem będziecie chcieli uprawiac seks normalny to
      facet musi się rzeczywiście umyć.Na początku tez miałam opory ale w końcu się
      zdecydowałam i nie zału7ję,bo wszytskiego tzreba spróbowac(no prawie-trójkąty
      odpadaja u mnie).pozdrawiam
      • Gość: nimfomanka Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.corenet.gda.pl 15.11.03, 19:44
        zgadzam się po części z poprzednimi wypowiedziami;sama uprawiam seks analny i
        bardzo go lubię,choć bywają dni kiedy jest mniej przyjemnie.nie odradzałabym Ci
        tego rodzaju aktywności seksualnej,pownieważ trzeba wszystkiego spróbować,chyba
        że nie masz na to ochoty to co innego,ale...jeśli chodzi o używanie gumek to
        chyba indywidualna sprawa-ja ich nigdy nie używałam,bo są niewygodne,ale
        napewno przyda wam się jakiś krem nawilżający,najlepsze są w sex-
        shopach,przeznaczone do własnie analu(nie są drogie).nie nastawiaj się,nie
        myśl,że będzie cudownie,ani źle i że będzie bolało!!!daj się ponieść chwili..
        a ja Ci życzę powodzenia..pozdrawiam!!!
      • Gość: Baniak Re: anal z prezerwatywa?? IP: 87.75.25.* 24.10.20, 09:44
        Skoro dajesz w dupe się ruchac to jak różnica czy to będzie jeden kutas czy dwa ?
    • Gość: babe Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.11.03, 22:27
      Nigdy, w ogóle i wcale. Okropienstwo.
      • wcalenietakimaly Re: anal z prezerwatywa?? 16.11.03, 03:00
        Gość portalu: babe napisał(a):

> Nigdy, w ogóle i wcale. Okropienstwo.

Zgadzam sie z toba. A ta pizda jak szuka wrazen niech sprobuje z buhajem
        kaziu
        • Gość: paloma Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.gryfow.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 16:46
          wcalenietakimaly napisał:

> Gość portalu: babe napisał(a):
          >
          > > Nigdy, w ogóle i wcale. Okropienstwo.
          >
          > Zgadzam sie z toba. A ta pizda jak szuka wrazen niech sprobuje z buhajem
          > kaziu

Dlaczego nazywasz ją suką? Ty to dopiero jesteś wieśniak. Adziewczyna ma
          swojego partnera, jest rozsądna i nie podejmuje decyzji pochopnie. A ty? Jesteś
          wieśniakiem.
      • Gość: malinka Re: anal z prezerwatywa?? IP: *.client.comcast.net 16.11.03, 06:42
        Nigdy nie mow nigdy
        A pozatym jak uwazasz ze nigdy to znaczy ze tego nie robilas
        I zatem skad mozesz wiedziec ze to okropne skoro tego nie
        robilas?
        Ja sie z toba nie zdzadzam
        Tzn mialam takie samo zdanie jak ty dopoki tego nie
        sprobowalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka