Gość: JASTA IP: 195.205.245.* 23.07.04, 17:45 percepcja mojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z toba biorac pod uwaga wizualne aspekty tej kwesti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: ALBO TO??? 24.07.04, 00:01 to jest oczywiste, ktos stwierdził że nie ma sensu z toba gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASTA Re: DO PUMAAA IP: 195.205.245.* 24.07.04, 19:03 JAKA TY JESTES DENERWUJACA... UWAZASZ SIE ZA TAKA STRASZNIE MADRA A POPATRZ NA SWOJE TEPA POSTY... CZY TY NIE POTRAFISZ PODEJSC DO TAKICH TEMATOW Z LEKKIM DYSTANSEM TYLKO ODRAZU JAIES CHORE TEKSTY TYPU ZE TO OCZYWISTE JAK KTOS NIE CHCE Z TOBA GADAC... OJEJ. CHYBA CI CZEGOS BRAKUJE....ALE POMIMO TO POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: DO PUMAAA 25.07.04, 15:40 tępe posty? przepraszam ale ja nie pisze stylem gimnazajalnej niewydywanej albo przedymanej laseczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ALBO TO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:48 Moze urzadzicie maly sparing na ulicy?? Podajcie czas i miejsce! A tak swoja droga to po co pisac takie pierdoly "percepcja mojej mentalnosci...ble..ble..ble.." nieprosciej "nie gadam z toba" ty jestes nienormalna dziewczyno, hehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ALBO TO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:56 nie zawiedz mnie kotku ;) Wiesz ze na Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ALBO TO??? 25.07.04, 16:38 wczoraj znokałtowałam jednego pana... napakowany myślał że mu wszystko wolno Odpowiedz Link Zgłoś