Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      tocznia

tocznia

(5 wyników)
    • Wiem, że było to wałkowane i jest mozliwośc występowania jednoczesnie z Hashi innych chorób, ale jakoś mi zwraca maile do tych odób, które pisały o podejrzeniu u nich jednoczesnego występowania tych chorób, więc zwracam sie z prośbą o odpowedź czy ktoś ma hashimoto i np. jakąś zdiagnozowaną formę tocznia?....pytam, bo robię teraz przeciwciała w tym kierunku...moje tępe bóle nóg, (kostek-są wtedy lodowate)i piszczeli (jakby mi ktoś kosci wsadzał w imadło), daja mi tak popalić że ...
    • Pomozcie prosze, bo chodze po necie i szukam i nie moge znalezc... A musze i chce zbadac. Prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam Agnieszka
    • Witam serdecznie i dziękuję za przyjęcie. Jak większość od jakiegoś czasu czytam Was, a dzisiaj chciałam już przestać się ukrywać ;) W moim przypadku diagnozę potwierdzono rok temu. Oprócz tego, choruję na toczeń. Zaczynałam od - TSH 3.85, 5.62 a teraz mam 0,149, dzisiaj idę na wizytę - usg - zwłoknienia i guzki - aTG - 73,30 - przeciwciała - 830,4 OB mam cały czas podwyższone sporo. Mimo hormonów czuję sie źle, w tej chwili przytyłam 25kg, mam problemy z sercem, obrzękami, d...
    • Mam pytanie.dowiedzialam sie ze choruje na Haszi ,dostalam tabl.Letrox a biore tabletki antykoncepcyjne.Czy ich jednoczesne stosowanie moze miec jakis negatywny wplyw na organizm, badz jedne tabletki moga oslabiac dzialanie drugich???W koncu obydwa rodzaje tabletek to hormony.prosze o odpowiedz.Z gOry dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się