Forum Kobieta Ślub i wesele Ślub i wesele
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(7 wyników)
    • uwierzcie mi, tanczy sie w nich tak wygodnie i sa takie modele i materialy, ze swietnie sie nadaja na buty do slubu, ja zamierzam wlasnie takie sobie sprawić
    • Czy miałyście lub macie kupione takie właśnie buty do ślubu? chodzi mi o takie typowe buty do tańca, jak się w nich chodzi i tańczy? Na necie jest sporo sklepów, ale czy jest gdzieś w Krakowie sklep oferujący takie właśnie buty? za wszelkie informacje dziękuję:)
    • Znana mi dość dobrze osoba (niegdyś przyjaciółka, od jakichś 2 lat kontakt się rozluźnia) wyprawia niedługo swoje wesele. Ponieważ wesele jest w całości finansowane przez rodziców PM, młodzi i ich rodzice szukają oszczędności gdzie się da, bez przerwy jęcząc jakie to drogie i tamto drogie, zwłaszcza, ze rodziny mają duże. I przy tej okazji wyszedł na jaw niezbyt ładny charakter panny młodej. Ona i ja należymy od wielu, wielu lat do wspólnego babskiego towarzystwa, gdzie oczywiście ni...
    • Może ktoś zna godną polecenia i sprawdzoną szkołę tańca towarzyskiego dla przyszłych nowożeńców? Bylibyśmy wdzięczni za jakieś namiary. Pozdrawiamy Monika i Robert.
    • Pytanie a propos dnia ślubu, a nie tego co potem. Mój mąż ma jedno zmartwienie - nie u m i e tańczyć :-( Spędza mu to przysłowiowy sen z powiek. Jest to porównywalne z jego drugą obsesją, że ktoś się włamie przez okno balkonowe, a męczy mnie tym od dawna ;-) Byliśmy na kursie tańca dla narzeczonych, ale nic to nie dało. I nie chodzi tylko o to, że z moich planów na piękny pierwszy taniec (czyli walc) nic nie zostało, bo się pogodziłam już z myślą, że zatańczymy bujańca-przytulań...
    • Wiem że temat był już 100 razy ale ja nie moge znaleśc nic konkretnego. Chodzi mi o kurs tańca w Warszawie, chcielibyśmy iśc najpierw na kilka lekcji tańca towarzyskiego a potem na indywidualne lekce żeby nauczyć się na 1 taniec. Dodam że ślub za 3 miesiące, więc nie mamy za wiele czasu. Możecie polecić jakąś fajną szkołę tańca gdzie są teraz zapisy?
    • która szkoła tańca w Warszawie??? chcemy sie zapisac na kurs ale niewiemy gdzie??!! znalazłam sulewskich... nie wiem... gdzie chodziliście???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się