Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(6 wyników)
    • Gdzie w Siedlcach można nauczyć się w miarę poprawnie tańca towarzyskiego?????
    • Z serii naprawianie Polski : "Propozycję podchwycił poseł LPR Radosław Parda. Postuluje dodatkowo piętnowanie klientów agencji towarzyskich. Uważa, że powinno się ujawniać ich personalia. - Żony, dzieci i rodzice tych mężczyzn powinni wiedzieć, z kim żyją. Takie informacje mogłyby też trafiać do zakładów pracy - mówi Parda." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3238610.html
    • Przeglądałem ostatnio internetowe ogłoszenia towarzyskie i zastanawiam się czy jedyną przyczyną ich zamieszczania jest samotność i chęć znalezienia miłości. Wiele takich ogłoszeń zamieszczają dziewczyny z S.(może panowie też, nie sprawdzałem). Czy te osoby naprawdę mają kłopot z poznaniem nowego faceta, czy raczej szukają zabawy? Deklaracje na ogół są szlachetne, ale czy prawdziwe? Jak to jest?
    • Wiele nam brakuje pod tym wzgledem... Jest 50% drozej niz w stolicy- to pierwszy minus. Lepiej, ze jak sie dzwoni- nie slychac wschodniego akcentu. Ale- lokal... W Warszawie odbywa sie to po prostu- idzie sie do agentury, wybiera kobiete... W Siedlcach zadzwonilem pod numer z TG i sie okazuje, ze mozna sie jedynie spotkac na miescie, w umowionym miejscu i dopiero wtedy zabiera do lokalu. No i wybor odbywa sie przez telefon. Nalezy okreslic swoje wymagnia i taka (lub podobna) przyjd...
    • Witam, o pewnego czasu organizuję publiczne spotkania, zwane "turniejami" w sympatyczną grę karcianą Władca Pierścieni. Odbywają się w Pubie Mylna, z reguły w niedziele, z częstotliwością raz na miesiąc. Żal mi tylko, że jest to "sport" mało popularny jak dotąd i uczestników tym samym jest niezbyt wielu. Ostatnio, przy tzw. "piwie" pogrywaliśmy ze znajomymi w Satelitarnej, gdzie spotkało się to z dosyć sporym zainteresowaniem, głównie nieznanych mi osób. W zasadzie ten fakt skłoni...
    • Kurs tańca towarzyskiego w Siedlcach? czy gdzieś jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się