Forum Towarzyskie S@lon Odrzuconych [O!]
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(9 wyników)
    • "" • Używaj słów kluczy: jest 12 wyrazów, które ludzkie ucho bardzo chętnie słyszy: zdrowie, odkrycie, gwarantować, miłość, sprawdzony, rezultaty, oszczędzać, łatwy, pieniądze, nowy, bezpieczeństwo, ty. Spróbuj ułożyć z nich zdanie i zobacz, jaką ma siłę! • Nie używaj sformułowań: coś w tym stylu, wiesz, co mam na myśli, naprawdę, szczerze, uczciwie mówię, z ręką na sercu, oczywiście, powinieneś, nie zrozum mnie źle, moim skromnym zdaniem, wierz mi, spróbuję. Pokazują nas...
    • ..no i przyszla ..piekna,zlota,deszczowa ... Wieczory dlugie i wietrzne. Jesienna melancholia snuje sie w powietrzu. Kiedys lato bylo dla mnie okresem spotkan towarzyskich,ciagnace sie godzinami grilowania..piwkowania... odmienilo mi sie... z niecierpliwoscia czekam,a wlasciwie juz zaczelam..."jesienne spotkania"...czyli dobrzy znajomi,dobra muzyka,swieczka w tle .. male "co nieco"... Takie rozswietlanie zmroku:-) a jak jest u Was? jest to czas sam na sam? udzielacie sie ...
    • Czołem:) Znacie i lubicie grę w scrabble? To przeczytajcie: "Gra w scrabble jest już na rynku od 70 lat. Fascynuje miliony graczy na całym świecie. Sprzedano prawie 100 milionów zestawów do scrabble, choć nad planszą mogą zebrać się tylko ci, którzy znają jeden, ten sam język. W 1931 r. bezrobotny architekt Alfred Mosher Butts postanowił połączyć zalety gier bazujących na planszach, zliczaniu punktów i zabawach słownych. Podobno wpadł na ten pomysł dzięki opowiadaniu &...
    • Na innych forach tysiące ograniczeń: 'wpisz się, zeby wogóle oglądac', albo 'wpisz się żeby coś wysłać' itp. Dlaczego i po co tyle ograniczeń, czy tu są same kółka wzajemniej adroracji, czy ci ludzie mają tak wąsko przed oczami? Czy myślą , ze tak jest bezpieczniej ? Jeśli tak, to w dlaczego bezpieczniej ?
    • Wyszedłem z pracy i najkrótszą droga wróciłem do domu, bo miałem mieć obiecującego gościa. Szybka wizyta w sklepie po coś, co można postawić na stole i czekanie. Jak się okazało dość długie, bo tak wynikało z esemesa. W duchu powątpiewałem w sens wizyty o takiej porze, no ale trudno się mówi. Z nudów przejechałem mopem podłogę w całym mieszkaniu, wziąłem długi prysznic i usmażyłem postrach kurnika. Gość się dotoczył i przemknąl jak kometa przez spokojny nieboskłon nie pozostawiając swoi...
    • Czołem:) Dziś o godzinie 20.30 w cypryjskiej Larnace piłkarze reprezentacji Polski zmierza się z kadrą Czech. Będzie to mecz towarzyski - jeden ze sprawdzianów przed zbliżającymi się wielkimi krokami mistrzostwami Europy w piłce nożnej. Oto co przed meczem napisał Pan Stefan Szczpełek z dziennika „Rzeczpospolita”: „Dziś towarzyski mecz Polska – Czechy. To będzie prawdopodobnie najsilniejszy przeciwnik, z jakim zmierzą się Polacy przed finałami te...
    • www.emetro.pl/emetro/1,85665,4658417.html Byki będą skupione na swoich sprawach, Panny poszukają dziury w całym, a Skorpiony powinny mówić o tym, co im się nie podoba. Barany mogą dziś liczyć na sympatyczne zbiegi okoliczności i miłe wiadomości. Odrobina odwagi może bardzo poprawić wasze życie towarzyskie, zawodowe i uczuciowe. Powodzenie wam sprzyja! Byki będą ostrożne i skupione na swoich sprawach. Ktoś może posądzić was o brak wyrozumiałości. Lepiej pozostawić sprawy włas...
    • - W przeżywaniu sierpnia jako miesiąca trzeźwości nie chodzi tylko o to, by pozostać trzeźwym przez 31 dni – mówi ks. Andrzej Kieliszek, diecezjalny duszpasterz uzależnionych - Trzeźwym powinno się być zawsze, przez cały rok, a sierpień to czas, w którym zwracamy większą uwagę na problem nadużywania alkoholu - mówi o idei zbliżającego się miesiąca trzeźwości ks. Kieliszek. Kościół zachęca, by całkowicie powstrzymać się od spożywania alkoholu i przez cały miesiąc zachować abstynenc...
    • Samotni często słyszą od mających dobre intencje osób, że powinni być bardziej towarzyscy, jednak sugestia, że są po prostu czarno-białym przeciwieństwem tryskających energią rówieśników nie jest trafna. Introwertycy nie są po prostu mniej towarzyscy niż ekstrawertycy; oni także angażują się w rzeczywistość - tylko w zupełnie inny sposób. portalwiedzy.onet.pl/,18585,1429786,czasopisma.html--- To mija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się