Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(10 wyników)
    • Czołem! zastanawiam się właśnie, czy nie zapisać się do szkoły tańca, na taniec towarzyski. Tylko czy to właściwie mi się przyda? nie umiem wogole tańczyć, a wesela się szykują, czy nauka takiego tańca towarzyskiego pomoże mi w takim "zwykłym" tańczeniu? No bo wiadomo- na tańcu towarzyskim pewnie uczą określoych tańców, a nie takiego jakiegoś w miare składnego podrygiwania:) Poporstu chodzi mi o to, czy nauka tańca towarzysskiego ma się jakoś do takiego zwykłego tańczenia i...
    • Sam jestem prawiczkiem mimo przeżytych już 24 lat. Chciałbym się dowiedzieć jak wiedzie się innym prawiczkom w życiu? Czy odnosicie sukcesy na polu zawodowym? Czy jesteście zaradni? Posiadacie prawo jazdy? Ja niestety mam depresję i stany lękowe. Obawiam się, że to przez fakt, że nie byłem jeszcze w kobiecie. Zastanawiam się nad wizytą w agencji towarzyskiej. Może wtedy moje problemy zniknął? Jak myślicie?
    • Uznajesz się za znawce kobiecej duszy?Parę myśli, które do mnie napisałeś wzięłam sobie do dersa.Myśle , że obydwoje powinniśmy się głęboko zastanowić nad tym gdzie tkwi źródło błędów, które popełniamy w zwiazkach i w doborze partnerów.Zapewniam Cię,że błądy ortograficzne, które popełniam w tekście nie oznaczaja chwiejności emocjonalnej, tylko dysortografii. Podziwiam, Twoją łatwość w wypowiadaniu sądów, lecz czasem radzę najpierw parę razy dobrze się zastanowić zanim coś powiesz l...
    • Czy oglądacie program "taniec z gwiazdami"? Widziałyście jak piękne, błyszczące włosy mają tancerki? Nie mam pojęcia jakiego produktu używają (myślę jednak ze to nie jest wosk).Włosy mają super lustrzany blask i wyglądają na zdrowe. Czy ktoś mi powie, jak można osiągnąć taki efekt, jakim produktem? Proszę o poważne podejście do sprawy :)
    • Czy ta którą w ostatnim czasie zlikwidowali gliniarze była ostatnia? Jadę tam za kilka dni i wypadałoby sie trochę rozerwać.
    • No właśnie? Dom ,piękna żona, kasa a jednak czasem wymknie sie do agencji.Po co ?Perwerofantazja?
    • Odkrywamy tajemnicę popularnych imion Nie ty wybierasz sobie imię, ale nosisz je przez całe życie. Nie zawsze ci się podoba. Może po prostu nie pasuje do twojego charakteru? Sprawdź, jakie kryje w sobie znaczenie i co o tobie mówi. Dzięki naszemu przewodnikowi w przyszłości będziesz też mogła wybrać najlepsze imiona dla swoich dzieci. Poznajesz kogoś i przedstawiasz się: "Jestem Ola". "Ładne imię!" - to czasem pierwsze słowa, jakie słyszysz od nowo poznanego chłopaka. Imię to znak. ...
    • zastanawiam się kiedy u Was tak na serio zaczęły się flirty i ogólnie życie bardzo towarzyskie, mam 18lat a na koncie żadnego chłopaka i żadnego zainteresowania z jakiejś strony, zastanawia mnie to troszkę, niby wiem, że raczej znajduje sie poważniejszą milość po 20, ale chyba już kazda dziewczyna w moim wieku ma doświadczenie a ja nic...
    • Mam 24 latka i jeszcze nigdy nie kochałem się z kobietą. Prowadzę bogate życie towarzyskie. Mam wiele koleżanek i przyjaciółek, ale nigdy żadna mnie nie chciała jako faceta. Także w tych kilku krótkich związkach, w których byłem, nic się nie wydarzyło. Jak to zmienić? Napiszcie, co o tym myślicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się