Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      towarzyskie

towarzyskie

(14 wyniki)
    • Jak w temacie, spotkania regularne do ustalenia kiedy i gdzie - oczywiście sponsorowanych. Szukam, młodej fajnej dziewczyny około 19, komunikatywnej, otwartej, inteligentej. Jestem fajnym 29 latkiem który potrzebuje towarzystwa kobiecego. Jestem inteligentny, lojalny ciekawy świata. kontakt: edvblp@lykamspam.pl Czekam na Was Pozdrawiam
    • Nie mam w zwyczaju bywac na forach towarzyskich. Dzisiejsza wizyta utwierdza mnie w przekonaniu, ze z szacunku dla mojej skromnej osoby, nie warto zmieniac tych zwyczajow. Oto dlaczego... Mnoza sie tu desperackie posty, z ktorych na pozor tylko krzyczy smutek, samotnosc i potrzeba poznania bliskiej osoby, a ktore sa tak naprawde krzykiem braku zrozumienia relacji miedzyludzkich, szczerego uczucia, milosci. Czy to forum rdzennie towarzyskie, czy romantica (gdzie choroba emocjonalna tub...
    • Mam taki mały problem. Jestem osobą zapracowaną, wiem czego chcę. I tu zaczyna się mój problem. Nie jestem brzydka, ale modelką też nie jestem. Po rozmowie z kumplem i z moim byłam z którym mam od lat kontakt, wiem, że moim błędem jest to, że jestem bezposrednia. WG nich powinnam dawać się zdobywać, powoli i mozolnie. Czy ja mam jakas szansę? Ja żyje jak czuje, mówię co myslę :( Nie umiem udawać. Kochałam seks, więc dla mnie nie było problem, żeby wskoczyć do łóżka jak mnie mężczyzna po...
    • Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi.
    • my jej nie chcemy, a to wasza błądząca sierotka :) p.s.: a tak sobie walnąłem wątek, bo sobie przypomniałem podobny na mój temat dawno temu na FT, chociaz ja wtedy byłem chyba bardziej grzeczny, hę ? :)) pozdrawiam
    • 30-letni poszukuje pani po 50-tce w celu grzesznego spedzania wolnego czasu .Mozliwa pomoc finansowa.
    • waszej obecnej dziewczyny/chłopaka z jej wcześniejszymi chłapakami/dziewczynami. Przyznam, że czyniłem wysiłki aby zrozumieć, że to nic złego i starałem się to zaakceptować. Ale nie jestem pewien czy to właściwa droga, bo jednak za każdym razem szlag mnie trafia, gdy wiem, że moja dziewczyna rozmawiała przez tel. pół godziny z jednym ze swoich byłych, albo się z nim spotkała (i np. wróciła nieźle nawalona). Może powinienem być bardziej wyrozumiały, a może wręcz przeciwnie. Nie wie...
    • SWIETA PRAWDA !!!! Autor: Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl Data: 24-09-2002 10:11 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------ -- Wlasnie przyszlo to w mojej poczcie.Przeczytajcie i ...pomyslcie,no!:))))) Gabriel Garcia Marquez, 74-letni wybitny pisarz kolumbijski, autor m.in. słynnej powieści "Sto lat samotności", laureat Nagrody Nobla z 1982 roku jest chory ...
    • ten specyficzny rodzaj prowadzenia polemik, cechujący doświadczonych wyjadaczy internetowych chatów, forów, itd. czuje się w wątkach n.t. Messji Polowanie z nagonką na Mario2 skończyło się waszą klęską i w ten sam sposób możecie skoczyć Messji.
    • Nie przeszkadza mi to zbytnio, albowiem nie cierpię na brak towarzystwa i znajomych. Ale zauważyłam, że odkąd jestem sama, przestałam być zapraszana na przyjęcia czy spotkania, w których organizatorami są pary. Męźczyźni mają chyba z tym mniejszy problem. Nie burzę się, nie pomstuję - w gruncie rzeczy rozumiem pobudki tych kobiet, które dmuchają na zimne. Ale czy to jest zjawisko powszechne? Dziewczyny?
    • Na sexparty towarzyska jest śmietanka. www.gemex.prv.pl/bpastrid/index.htm
    • a Ty będziesz juz czekał niecierpliwy i drzący A potem tylko księzyc będzie sie do nas usmiechał...
    • szukam agencji towarzyskiej w Poznaniu, w której można miło spędzić czas z panem: proszę o jakiś adres....
    • Panuje marazm i brak koncepcji, czyli antykoncepcja.Lepiej zamknijcie ten dział i poszerzcie forum Towarzyskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się